SÖtNöt läser mooomin



PUSS

Ta 10 min av ert liv för att lyssna på detta!

Min goda vän Emma tipsade mig om detta tal..Jag blev verkligen rörd. Så mycket visdom ligger i vad professorn säger. Snälla lyssna!

Sat Nam


Mysig Mammaträff

Gokväll kära du!
Pappa David ligger i sängen o läser godnattsaga för Milo...en fin bok Milo fick av Patrik i doppresent. Vi har köpt pizzor som vi ska äta snart, sånna man värmer i ugnen...nyttig nej...gott...ganska=) 2 liter sprite zero ligger i frysen oxå. Imorse åkte David o Bart o tränade. David har riktigt gått in för detta, är riktigt taggad...idag beställde han tillomed proteinpulver o kreatin + sånt man går upp i vikt av. Han behöver verkligen det för hans rygg så det e kanonbra! Jag, Josse o pojkarna åkte till Eskilsminne på mammaträff, vi hade det faktiskt jättemysigt. Sist jag va där va alla tjocka och inga bebisar hade kommit ut och nu pratas det om barn nummer 2...oj va tiden går fort:



De hade en jättebra gunga till barnen...Noah somnade direkt:



O Milo verkade oxå gilla den:



Han somnade i sjalen o sen la jag ner honom i gungan o då vaknade han=)



Hej mammas sötnöt!

Förresten så e matstolen kanon...David har infört nya matregler, alla ska sitta i lugn o ro o äta mat vid matbordet...inget mer ätande framför tvn. Så får Milo sitta i sin stol o lära sig av oss! Mycket skönare för alla. Det är så ofta man slänger i sig maten utan att reflektera över hur den smakar. På yogan ska man äta i total tystnad och njuta av varje tugga...låter bra men tror inte det funkar med barn. Men ett mellanting e ju bra. Lyssnar på klassisk musik med Milo varje dag oxå, han blir så harmonisk o lugn då! Ja me för den delen=)



Nu har Carran åkt till Paris...saknar henne redan! Hoppas du får kul systeryster! Lav ya!

Puss på dig min vän och njut kvällen

Milo e stor

Hejpådej!

Idag har vi shoppat lite...den här fina stolen fick Milo:



365 Sunshine byxa 499:-

Tröjan till vänster i naturvit fick jag=)

O David köpte träningskläder o dessa toksköna adidas:


Vi tog en kaffe o hade det jättemysigt!

Nu sk ajag kolla in Anna Anka på kanal8...

Sov gott kära vän!


GISSA VAD??

David e på gymet me bart!!!


Ha en bra dag!

Dop för pojkarna

Oj det e redan kväll. Dagen har gått så fort och dopet är nu över. Det har verkligen varit en hektisk helg men fantastisk på alla vis...

På fredag var vi o förberedde i församlingshemmet, dukade och fixade:



På lördagen kom pappa, kerstin o brorsan från Norrköping hit. Vi fikade och gjorde iordning oss:



Min söta pojke, helt ovetandes om vad som väntar...fast kanske han vet ändå?





Vår kärlek får sitt namn: Milo Lotus William



Noah Michael Mendonca



Familjen Menndonca



Tack söta farmor o faster för den fina sången! Ni var såå duktiga!



Systrar med familjer



Stiliga Patrik o Uffe



Farfar o Milo myser



Mandis o Mallis myser...söta=)



Pappa o Kerstin





Snygga Mormor



Min underbara lilla familj!

Efter dopet bjöd vi på smörgåstårta o sen blev det chokladkaka med grädde o kaffe!
Milo fick en massa fina presenter, tack så himlans mycket=)

Nu e jag så trött så jag snart stupar i säng...imorse åkte pappa o c/o hem och jag o milo mös när David jobbade...sen kom Carran o Ida hit på smörgåstårta o nu har vi varit uppe hos Jos o bart på lasagne.

Du vet väl om att du är värdefull!

Puss

DOPDAG!

Idag har vi haft dop för vår käre son MILO LOTUS WILLIAM...Vi är så trötta men jag vill tacka alla som deltog för en underbar dag! Bloggar mer imorgon o lägger in bilder. GodNatt önskar vi:


Hallå Bästindien



Den här låten lyssnade mina föräldrar på när jag var liten...jag kunde inte sjunga västindien så det blev bästindien...har så starkt minne till den låten. Ville bara dela med mig av det!

Puss

Noah gillar pepsi & Milo övningskör

Idag blev det systerträff...va en sväng på skopunkten o maxi...jag lär mig visst aldrig. Hittar aldrig nåt på skopunkten så nu ska jag aldrig åka dit mer...på maxi handlade vi det sista till dopet och även lite "ostkrokar". För er som kollar på hollywoodfruar så vet ni vad jag menar=))
Passade på att ta en korv i grillen...Noah gillar pepsi,,,true american som han e:



O Milo sov nästan hela tiden! När vi var klara ammade jag i bilen o sen fick Milo övningsköra lite:



Fatta så sjukt...om 16 år sitter vi och övningskör på riktigt, då måste vi komma ihåg alla underbara stunder vi haft tillsammans!

Ikväll har vi ätit tacos o kolla på idol, Carran har varit här med kakor från Jos o Bart, TACK! Fick precis massage av David så nu e det dax att sova. Är verkligen jättetrött!

Sov gott min vän!


P som i Präst o Pizza

Efter en ganska lång dag slappar jag nu framför Idol. Jag ska berätta vad vi gjort. Imorse traskade jag o Jos iväg till kyrkan o hämtade nycklarna till församlingshemmet. När vi kom tebax va Eva o Veronika här=) Han umgås lite med V innan hon skulle jobba, tack snälla ni för ert engagemang kring dopet. Sen bakade jag en kaka med Milo på magen...prästen skulle nämligen komma hit kl 14:



Milo ser lite misstänksam ut...

Prästen va här i 2 timmar och var kanonbra, en ung kille som absolut inte så ut som en präst...Vi skämtade en massa och skrattade! Ser verkligen fram emot dopet nu!

Sen kom Jenny o söta Milton hit en snabbis medan grabbarna åkte till Höganäs o köpte megagoda pizzor! Ikväll har Josse o Noah varit här o David o Bart har kollat på boxning o tagit en öl!

Nu e det snart bedtime, sov gött my friend

ps. har ingen bra blondbild än, det kommer!

Favvoserie

Visst e dom grymma=)) Maria e min favvo!

Blondie

Tjoho!

Japp det stämmer...jag har blivt blond igen...Kände mig inte som mig själv med rött...
Lägger ut bilder imorgon!
Dagen idag har varit bra...Milo är så gott som frisk och har varit jätteduktig hela dagen. Vi har varit runt lite på möbelaffärer...kollar på soffor o sängar...hittade inget speciellt. Sen lagade David mat...brände fisken som vi fick slänga...han sa: betyder detta att jag inte behöver laga mat mer=)) NOOOO sa ja! Milo somnade kl 19.30 och vi har kollat på idol och ätit nötter. Nu ska David spelar Xbox 360 och jag ska lägga mig o läsa. Imorgon kommer prästen hit och vi ska gå igenom allt inför dopet.



Godnattkram

1 gång

Vaknade Milo inatt...vi la honom ca 19.30 (då han somnade själv) sen sov han till 5 o vill amma och sen vaknade han ca 8...thats my boy! Tror bestämt Milo börjar bli frisk! De smattrar regn på rutorna och himlen e grå. Vi dricker kaffe o kollar på tv. Idag ska jag göra en sak...ensam, jag hoppas innerligt att Milo tar flaskan idag om det behövs. Men jag kommer att vara i närheten så det är bara för David att ta vagnen o komma med Milo om han vill ha mat. Kommer att ta ca 2 h tror jag...hehe, visar ikväll vad det e jag ska göra!



Övning ger färdighet...vi tränar att ligga på magen flera gånger varje dag!



Store Noah har börjat med sittvagn...har mammas fina tröja på sig!



Bildbevis från igår!

Glömde att lägga in några bilder från helgen:



Bart sitter som förtrollad i ett spel som de alla spelar (utom jag)..."jungle jewels" Bart leder för tillfället men David tar snart över ledningen säger han!

Ha en skön dag!

Kram

Flaskan...ja tack

Har det så mysigt med mina killar...Milo sover nu. Igårnatt vaknade han nog 10 gånger och vi hoppas verkligen han sover bättre inatt...e så jobbigt att inte få sova ordenligt och jobbigt för Milo oxå. Nu kollar vi på Hollywood fruar...det e sååå bra. Det e så korkat gulliga på nåt vis! Hehe, önskar jag oxå vore hollywood fru, men ja nöjer mig med Vikenfru, det e ganska bra det oxå.

Idag hände det vi väntat på så länge, Milo tog flaskan. Det va en av de dyra nya flaskorna vi provade och med NAN i! Duktiga Milo, nu kan jag lämna han med gott samvete när jag har ärenden att göra!

Nu börjar det igen!

Bye Bye

varför längtar du så


Dagens Milo



Peace Out!

Besök av farfar o Syskonskara

Kan inte fatta att det redan är kväll...Imorse knackade det på dörren...jag dammsög med Milo i bärselen och David sov...Det var farfar Ove som kom med färska frallor o bullar:



Det är alltid roligt att ha Ove här...
Sen slängde jag ihop en deg och under tiden den jäste tog vi alla en tupplur. Sen ringde Carran och sa att de var uppe hos Josse och undrade om vi alla skulle gå på en prommis...underbart jue, får ju passa på att njuta av solen nu innan hösten kommer på riktigt:



Det var verkligen varmt o dajligt väder. Hundarna blev helt slut av vår långa prommis o vi oxå för den delen!



Patrik poserar stolt med grabbarna!



Josse leker Ceasar Milan...hehe



Kyrkan där dopen ska hållas!



Sen kom mamma o Idis över och vi fikade nybakat bröd. Mamma hade med sig banden till dopklänningen så nu är den helt klar=) Tack mamma!



Här sitter Josse o syr på banden:



Mostrarna busar med kidsen!



Nu står Bart vid vår spis o lagar enchiladas...josse ammar och David går med milo i bärselsen...Milo har precis fått alvedon och vi hoppas han sover bättre inatt!

Nu ska vi snart njuta av god mat och Bart har lovat att baka hans berömda cookies!

Ha en skön kväll!

Puss min vän

Vilken natt

Godmorgon!
Ligger i soffan med en vaken Milo...vet inte hur många gånger han vaknat inatt...han e fortfarande förkyld o har svårt att andas, så det e väl därför han sover så oroligt. Men det e faktiskt ganska jobbigt.
Igår var vi ju på BVC och efter det hjälpte jag Bart med sin CV, han e ju klar controller om 2 månader så det e ju dax att söka jobb nu! Det drog ut på tiden och vips så va klockan mycket. Vi bestämde oss för att laga mat tillsammans:



Det blev fina köttbitar med pommers och hemmalagad champinjonsås! Milo o Noah va trötta så vi gick hem strax efter 19. David, Josse o Bart har fastnat för nåt dataspel som de höll på med hela tiden. De sa att det var beroendeframkallande...hehe jag vägrar att prova.

Milo har börjat suga på tummen, lr rättare sagt händerna och ibland slinker tummen in:



Sötnöt=)

Nu ska jag amma milo och sen ska han sova lite till som han brukar vid denna tiden. Tror minsann har e ganska trött efter nattens bravader.

Ha en underbar dag!

Puss

Vem har bitit Milo!

Nu e vi tillbaka från BVC och sköterskan sa att Milo antagligen fått ett bett från en insekt lr nåt. Det kunde även vara ett utslag som spädbarn kan få av att vara sjuka. Hon sa att han borde bli frisk snart...annars skulle vi återkomma. På vägen ut från BVC ser jag värsta stora spindeln på golvet...den största jag sett, nästan 5 cm...stor kropp o långa ben...blää. Hur ska jag våga mig dit igen. Sköterskan sa att den spindeln har satt skräck i städerskorna som inte vågat städa toaletterna sen de sett monstret. Bläää.
Ha en bra dag kära du!

BVC

Godmorgon!
Milo har vaknat 2 ggr inatt...han e krasslig. Nu har jag precis ätir frulle och Milo o David ligger i sängen. Ska ta ut Kenzo på en långprommis snart, tar nog en tur till havet. Jag läser en ny bok nu, hemsk men bra:



Jag e snart klar med den så om det e nån som vill låna den e det bara att säga till. Älskar att läsa, speciellt på hösten när det e mörkt ute...brukar ligga under filt och tända en massa ljus.

Nu vill Milo ha sin mamma...skriver igen efter BVC.

Ha en bra dag!

Puss

Ben & Jerry

Gokväll!

Har precis svullat en massa gott...Ben&Jerrys glass:


Sååå goooood! Sen blev det popcorn och i kylen väntar en chokladkaka...fast den e Davids.

Idag har vi fått en del ärenden gjorda, skönt! Milo har fått en prick bakom örat så jag ringde BVC som bad oss komma in imorgon. Hoppas inte det e vattenkoppor.

Milo sover, somnade 19.20 idag så vi får se hur länge han sover!

Ha en god natt kära du!

Puss


En annorlunda dag

Gokväll kära du!
Idag har jag varit ensam nästan hela dagen...David jobbar sent. Milo e vaken ganska mycket så det blir svårt att hinna med saker som man brukar. Men vi har iallafall hunnit med en långprommis med Josse, boysen och hundarna. Sen va josse över ett tag...vi fikade...hehe vatten! Till middag blev det fisk och potatis och så gjorde jag en jättegod kall sås: 2 dl creme fraiche, 3 msk mosad fetaost, dill och lite örtsalt...blev supergott till fisken. Nu kollar jag på Idol, vovven e rastad och Milo sover. Han e fortfarande lite kinkig sen vacinationen. Mammig och så e han snuvig och har slem i halsen. Men hoppas på bättring snart!

Nu ska jag äta lite kvällsmat, det blir hembakade bröd med ost/skinka och ett stort glas mjölk!



Godnatt min vän!  

Roadtrip

Hola!
Igår tog vi en minisemester...vi har ju inte gjort nåt på hela sommaren så eftersom David var ledig passade vi på:



Först tog vi en tur till Skanör Falsterbo...Vi hade med oss fika o hittade ett mysigt vindstilla ställe...



David skuttar runt som en ko på grönbete=)



Den bästa sidan visas upp=)



Sen köpte vi glass o hämtade en karta...insåg att det var tumt att förlita sig bara på våra tankar om att skåne e så litet...det går inte att köra fel. Hehe, vi ändrade oss när vi nästan höll på att köra på bron till Danmark. 
Sen drog vi vidare till Smygehuk, vi ville hitta en mysig fiskerestaurang, men eftersom det e lågsäsong nu var det inget öppet, men vackert va det:

 

Bärselen var guldvärd o Milo hängde med överallt!

Sen drog vi vidare till Ystad...vi ville spana in Wallanderstaden...vi fastnade båda för den pittoreska mysiga staden nära havet, här skulle vi båda kunna bo:



Va vi inte vissta var att de höll på att spela in en ny wallanderfilm just den dagen vi var där...så häftigt...



Statisterna står redo att börja...David önskade nog att han fick va me=)

Milo var kanonduktig hela resan...



Avslutningsvis tog vi en tripp till Ale stenar...



De 700 metrarna upp i lutning var ganska jobbiga att gå...speciellt eftersom jag hade Milo på magen...det kändes efteråt vill jag lova. Men väl värt mödan då det var en otrolig upplevelse att få se utsikten o känna av den spöklika atmosfären vid stenarna:




Bakom David stupar det...spoooky



Den här kossan vill jag ha!

Sen for vi till Smörhålan för att hämta Kenzo o dopklänningen som kommit!! På vägen dit va Milo ledsen o för att slippa stanna lutade jag mig över honom o ammade halvståendes i bilen...när david körde asså....måste sett roligt ut för de som låg bakom. Vi hade iallafall en underbar dag...tack kära familj!

PUSS

Stanna upp o fundera

hur du har det just nu. Så skriver mamma i sin blogg...Jag har tänt ljus i hela lägenheten, har lyssnat på Mozart och det e kolsvart ute. Milo sover och David kollar på en film. Kenzo sover hos mamma i dag...jag saknar honom redan. Har tillomed gråtit en skvätt...Jag har det bra, jag är frisk, har en underbar man och en frisk liten son som jag har längtat efter i halva mitt liv. Jag är ledig från ett bra jobb, har en fin utbildning och en underbar familj och otroligt fina vänner. Jag känner mig lyckligt lottad och välsingnad.
Mamma skriver om att ibland händer saker och ting utan att vi är förberedda. Från ena dagen till den andra kan en alllvarlig sjukdom lr något annat vända upp och ner på ens tillvaro rejält.
Därför vill jag ta tillfället i akt att påminna dig och mig själv om hur viktigt det är att uppskatta det vi har och vara stolta över vad vi åstakommit med våra liv. Ibland är det lätt att gnälla och ta saker och ting förgivet. Man glömmer bort att stanna upp och leva i nuet, allt lixom bara rullar på...läste ett citat i tonåren: alla dessa dagar som kom och gick, inte visste jag att det var livet. Så kära du, stanna upp och fundera hur du har det just nu!

Ikväll när vi åkte hem från David familj tog jag så fina bilder (från bilen):



Milo var trött och längtade efter sängen:



Igår var vi på loppis i Hyllinge, vi mötte upp familjen där:



Även Helena o Zelma hittade dit:



Sen åkte vi till Veronika och familjen för en fika. Hade jättetrevligt o smarrade på kaffe och äppelkaka...stanande till sena eftermiddagen och sen köpte vi med oss thaimat och hyrde film, som jag såklart somnade ifrån.

Idag har vi haft en lugn förmiddag, gjorde oss fina för en fika hos famijen i Smöris:



Sen bar det vidare till Eva o c.o som bjöd på fin söndagsmiddag...dillkött, underbart gott och lika trevligt som alltid:



Eva gav oss alla ett varsitt kort med ett fint budskap på...det fick oss att tänka efter!



Farmor o Milo myser=)



Fina syskonen o Milo!

När vi skulle hem såg jag fina dahlior utanför huset, och eftersom jag vill att vårt nästa barn ska hete Dahlia (om det blir en flicka) så var jag tvungen att ta ett kort:



Sov gott och jag sänder dig all kärlek

Såg en kändis på stan...



Skämta bara...det e ju min ursöta systeryster Ida

*Jenny*


Nu e det fredagsmys...veckan har gått

Hola!
Vi e lite trötta efter dagens bravader...har haft det mysigt ikväll med smörgåstårta och en massa godis o chips, kollade idol oxå. Milo somnade kl 20 som vanligt. Vi har bra sovrutiner nu...somnar kl 2000 och sover till ca 07, ammar och myser i sängen med oss ett tag. Sen äter vi frulle och Milo ligger lite i gymet till ca 8.30 då han vill sova igen. 1-2 timmar och sen e han nästan vaken hela dagen. Några små powernaps vid prommisar lr så annars e han vaken. E jätterolig och skrattar o vill gosa med oss!

Idag åkte jag o josse med pojkarna till stan och mötte upp mamma o carris. Vi åkte till tomatens hus. Va verkligen såå trevligt. God ekologisk mat serverades, vi satt ute i solen  och njöt av sensommarvärmen:



Milo ser världen nu...



Den goda maten...



Vi hade verkligen jättemysigt...tack mamma för att du tog med oss! o tack systrar för ni e så underbara! Vi köpte med oss ekologiska tomater...de var så goda. Jag köpte t.o.m svarta körsbärstomater...hmm de röda smakar bättre faktiskt. Innan vi for vidare var vi tvungna att byta på pojkarna och eftersom de saknade skötbord improviserade vi lite:



Gissa var de ligger???



Baksätet på bilen...hihi va söta de e...(kartongen ovanför dom satt ordentligt fast)

Mamma åkte in o jobbade och vi andra drog vidare till Klippan, skulle byta duken vi köpte och sen blev det familia. Hämtade lite produkter som jag använder till Milo:


Tycker deras ekologiska barnprodukter e kanonbra.

Nu ska jag läsa nya MAMA (tack sirri) och sen e det sängen som gäller!

Ha en fin helg kära du!

Godnatt

Godmorgon!

Äntligen mår Milo bättre...igår hade han 38 grader och var lite ledsen, gnällig helt enkelt. Var så jobbigt att se honom så. Ammade flera gånger på kvällen då han vanligtvis sover, ville absolut inte ta flaskan...lr nappen. Men imorse vaknade han med ett leende på läpparna och febern var borta.
Idag ska vi till tomatens hus med mamma och systrarna, ska bli mysigt.

Igår tog jag en tur till havet med Kenzo, det var underbart vackert:



Va så skönt att känna den krispiga luften, hösten är verkligen på väg. På eftermiddagen åkte David o köpte en ny dammsugare. Kenzo fäller så mycket och sen när Milo börjar krypa är det viktigt att golven inte är täckta med damm och hår, så det blev en riktig royce rolls:


En Philips Dammsugare FC9160. David provade den lite igår o han va supernöjd...Jag ska ta Milo i babybjörnen och dammsuga sen, så får jag se om den håller måttet...

Lite senare på dagen drog jag och Josse iväg på en liten tur, skulle till Klippan och köpa lite grejer till dopet. Vi trodde vi körde fel o hamnade på landet:



Vi hade ingen karta o hade ingen aning om hur vi skulle köra, men vi babblade på om allt o i inget och rätt som det var kom vi dit. Jag var på lite dåligt humör igår, men syrran ställde allt tillrätta, thank u J!

Ok, nu ska jag passa på att fixa iordning mig när Milo sover...

All kärlek till dig!

OJ oj oj

Kolla in vad Ida har gjort...nya modet  tydligen...piercing i armen...



Fint men jag hade aldrig vågat det...

Nu e det sovdags..pöss


Gamla tider...nya tider...

Gooooodmooooorning!

Vaknade kl 7 och väckte lilla Milo, behövde ammas...Milo har sovit gott trots vaccinationen igår, vaknade kl 22 och va snorig och lite hungrig annars sov han hela natten. Nu har jag ätit frulle och dricker mitt morgonkaffe. David o Milo ligger i sängen o Kenzo väntar på att få komma ut. Igår va Josse här med chocolate chip cookie deg så det blev en plåt nygräddade kakor till idol igår. Varma kakor o mjölk e bannemej gott! Såg i tidningen att de börjar sälja tomter med nybyggda A-hus i parkbyn i Hyllinge, tänk om jag o David o Josse o Bart kunde flytta dit...fortsätta vara grannar. Hade ju varit sååå nice. Hittade förresten ett roligt kort på mig o josse från vår partytid...hehe ca 10 år gammalt:




Det va tider det...

Idag verkar det vara fint väder, ska nog cykla ner med Kenzo till havet och njuta lite av havsluften. Sen blir det kanske en sväng ut till Ikea.

Ha en fin dag kära du!

Puss


Gips o vaccination!

Gomiddag!
Imorse kom söta Veronika på besök, hon hade med en överraskning till Milo...fot/handavtryck i gips, jag blev så glad eftersom jag missade det på öppna förskolan! Vi åt först en god frulle o hade trevligt, Josse kom oxå, utan Nois som va hemma o sov med Bart:



O så här fint blev det:



Tack snälla Veronika, det e mycket uppskattat!

Har fixat lite på Milos rum:



Vi ska även köpa en blå lr grön matta, gardiner o en fina lampa i taket...börjar se ut som en riktigt babyrum!

Idag har vi även varit på BVC och Milo har fått vaccination, det gick bra och det va bara lite skrik efter den andra sprutan. Sen vägde vi o mätte Milo...han va 66 cm lång och vägde 7970 gr...hmm inte riktigt 9 kg, hehe, David skyller på min matte men jag skyller på vår våg.

Nu har Milo sovit en massa och vi har busat tillsammans. Jag tog cykeln och hämtade ett paket från Goboken och passade på att köpa en god bakelse på mommas, som jag o David smaskade på! Va faktsikt riktigt dajligt att cykla.
Nu ska jag upp en sväng o kolla på vad Josse har shoppat på Väla. Ha en najsig kväll!



All Kärlek

Namnsmycken

Aloha!
Har precis kollat på Idol, jag e så mesig...bölade flera gånger...de blev så glada- dom som gick vidare alltså...
Idag har jag varit uppe hos Josse o Noah...bakade goda biscotti som jag tog med upp, så vi fikade lite som vanligt. Sen städade jag lite, fixade lite inför dopet och bara mös med familjen. David känner sig fortfarande lite krasslig, men det e inte svinis.
Imorgon ska lilla Milo till BVC...hoppas allt går som det ska.

Jag o Josse ska beställa jättefina namnsmycken:



Jag ska köpa detta: ska stå David - Milo

Och så denna:



Ska stå MILO.

Beställer det från solx.se, verkligen jättefina saker. Allt e handgjort i silver.

Passa på att njuta av livet, det e underbart!

Puss

Ingen säng idag heller

Blev ingen säng idag då David känner sig sjuk...hoppas inte det e svinis. Vi åkte o handlade bara, gött att ha hela kylen full med mat. Jag tog mig dock friheten att åka in en sväng till stan, Milo fick mat och tog en tupplur med pappa. Jag handlade lite kläder på åhlens (hade 20% på alla barnkläder) och sen hittade jag en jättefin o bra doppresent till Nois. Här e lite bilder från igår:



Mamma o moster Joz



O så jag i putsafönstertagen:



Vi har en jättebra ångmaskin som går jättebra att tvätta fönstren mé. Jag hade handskar o stövlar...ifallifall några spindlar skulle attackera mig!

Milo har börjat skratta o fnittra jättehögt o länge. E så kul att busa med honom nu!

Nu e det middag; ris med kasslergratäng.

Puss

Old pics

Gomorron!
Idag ska vi nog köpa nya sängar=) Natten har varit nice, Milo e lika pålitlig som en väckarklocka. Vi lägger han ca 20.00 och vaknar 07.00! Amma, lek o frulle för oss o sen en tupplur till nu=))
Här kommer lite roliga foton:



Syskonen i Paris



Bart turistar i Paris...var e eiffeltornet (kartan e upponer o tornet bakom...hihhi)



O så en tura till Danmark, för 2 år sedan:



Nu ska jag dra upp mina sömntutor ur sängen!

PUSS


Moi

Idag har vi haft Josse o Noah på besök hela dagen...har haft jätteroligt. Beställde precis godapizzor som vi ätit och nu håller David på att lägga Milo o De andra har gått hem. Har skrattat en massa idag! Underbart=) Har även hunnit pyssla lite med bilder o pratat med Camilla från Finland, i telefonen. Moncan sa att jag sällan lägger in kort på mig själv i bloggen...hmm här kommer ett iallafall!



Sov Gott!

Ps. Jag tvättade fönster idag o David klippte gräset...duktiga vi!

Vi funderar på att köpa den här bilen:



Fast svart! Är en BMW 320 M-sport...

Guuu så guuulligt



Puss från oss

Milo växer

Tiden går så snabbt o lilla Milo börjar bli stor...iallafall i våra ögon...här nedan är han bara ett par dagar gammal och storlek 50 är nästan för stort...



Nu är han 3 månader...och idag hade han faktiskt sina nya kläder som han fått av Davids faster...i storlek 74:



Igår fick vi besök av Jenny o Domme, de hade med sig en hallonpaj som var såå god, va jättetrevligt:



Josse o Noah kom oxå ner på en fika!

Eftersom det var Barts födelsedag bjöd de över oss på middag:



O Milo fick såklart sitta i pappas knä:



Efter maten åkte David till jobbet...men det visade sig att han skulle va ledig...typiskt.

Carran o Ida sov över hos oss, vi började kolla på film men alla var så däckade att vi stupade i säng...

Vi vaknade kl 10 imorse, snacka om att Milo e duktig på att sova...Vi tog iallafall en tur till Väla o fick shoppat lite till dopet. På vägen till väla höll Ida o jag på att svimma, det kröp nämligen en stor spindel i taket, jag fick panik och Ida fick panik. Slutade iallafall med att Ida fick ut den, vi grät o skrek om vartannat. Asså jag måste söka psykhjälp för detta=//

Nu har vi ätit fläskfilé o pomme, David har gjort kakor (fick smet av Bart) en godisskål stor på bordet...skulle kunna kallade det fredagsmys. Nu ska jag stänga ner datorn och mysa med David!

Godnatt kära du!


Mammaträff

Igår va vi på mammaträff i Fleninge!



VI va säkert 10-12 mammor med barn...ganska hög ljudnivå...fast Milo sov ändå:



Idag e det mulet och vi ska hålla oss hemma...ska bara mysa, tända en massa ljus och ge Milo massage, skriva dagbok och kanske baka...
I förrgår sålde vi polon, skönt att bara ha en bil med tanke på vad det kostar...Så nu får vi se vad vi ska göra med vår andra bil, funderar på att sälja den oxå och köpa en kombi istället. Pengarna vi fick fån polon ska vi nog köpa nya sängar för...nice!
Igår hyrde vi fil "slumdog millionaire", va så bra!

All kärlek


Jag vill alltid älska


Ängeln Daniel

Idag vill jag skicka en hälsning och tanke till min älskade bror och ängel Daniel som för 30 år sedan dog. Jag var bara några månader gammal när det ofattbara hände. Mamma har idag skrivit om detta i sin blogg och jag är tacksam och stolt över att fina Daniel får leva vidare genom oss. Som Carola sjunger i sin sång:  

Ingen förstod vart Du blev av
men fast Din vagga är en grav
tror jag Du fann en öppen dörr
som barnen gör
Till rum med änglar att få se
dom lär Dig leka, ser Dig le
Åh - om jag kunde vara med!
Det är Dig jag älskar

Det är Dig jag älskar!
Och en gång skall tystnad
ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Ingen är vackrare än Du
för Du har himmelsk klädnad nu
Du som är mammas sorg och skatt
jag ber i natt
När Du hör vita vingars sus
be att två änglar tar ditt ljus
ner till min mardröms mörka hus
Jag vill alltid älska!

Jag skall aldrig glömma
Och en gång skall tystnad
få ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Bortom allt jag drömt
finns Du nånstans gömd
Aldrig blir Du glömd
Inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Det är Dig jag älskar
Det är Dig jag älskar
Och en gång skall tårar
få ge upp för sång
Då skall min tunga 
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

Bortom allt jag drömt
finns Du nånstans gömd
Aldrig blir Du glömd
Inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

Jag vill alltid älska -
aldrig glömma -
jag vill alltid älska dig!

Inte ett enda barn

får förgäves liv nån gång



All kärlek








Äntligen mamma/barn YOGA

Aloha!

Idag var jag uppe med tuppen..vid kl 7 närmare bestämt. Åt en god frulle och sen vaknade lillemannen efter att ha sovit i 11 timmar=)) utan att amma! Jag badade Milo och sen ammade jag i lugn o ro (svampen e tebax och e aggressiv...)

Sen kl. halv nio plockade jag upp Josse o Noah...vi va så glada att vara i td till yogan. Det var så roligt att träffa alla som vi trännat gravidyoga mé. Det har kommit 5 pojkar och 2 töser. Vi tränade mycket fysisk, det kändes vill jag lova. Sen var det avslappning och meditation och så avslutade vi med att sända kärlek till vårt barn och oss själva. Var jättehärligt även om det var lite annorlunda. Barnen blev så trötta efter passet:



Syns det att Milo har passerat 9 kg strecket...hihi



Vi drack lite te och snackade med de andra efter yogan...



Jos va oxå trött...bra jobbat tjejen=)



Här e vi på väg hem...nu har vi sovit o ätit och det är så fint väder ut att det får bli en prommis.

Ha en kärleksfull dag i solen!

Puss

RSS 2.0