Du är värdefull


Ville bara titta in o säga hej! Mycket som händer nu. Allt från jobb till skola, till resor o bröllop. Glöm inte bort att du är värdefull. 

Kramar

Magin

Hej!

Alltså som jag skrev tidigare så har jag börjat göra tacksamhetsövningar. Wow så snabbt det går när man arbetar med attraktionslagen. Saker, erbjudande och positiva händelser strömmar in=)

Tack Tack Tack

Jag tipsar verkligen om både film och bok!<                    Far & son

Hittade en bild från förra sommaren på Milo o David! Så fin!
Kram


Nu mår vi bra!

Hej!
Det var ett tag sen sist…

Jag sa till en arbetskollega samma dag Elliot blev sjuk för ca 2 veckor sedan…Vi har knappt varit sjuka den här säsongen. Alla klagar på vabrurari mm. Hehe, samma dag ringde David och sa att Elli blivit magsjuk, några dagar senare fick Milo det och sen kom min förkylning. Vi har alltså legat hemma ett tag, David klarade sig tack o lov. Gissa om vi är tacksamma över att nu vara friska. Jag har lite hosta kvar, men det är allt=)

Jag har börjat med mediyoga, varje kväll. Känns fantastiskt. Jag vet att det är det enda som hjälper mot min rethosta. Till och från gör jag alltid yoga, men det är så skönt när det blir ett måste. Man mår så mycket bättre. Milo sa till mig igår kväll att han älskar yoga och vill bli yogalärare med mig=) Söte. 

Jag har även kommit på mig själv att ibland ha en negativ ton, mot andra och mig själv…av olika anledningar. Så när jag låg hemma förra veckan kollade jag på filme ”the secret” samt har börjat läsa boken ”magin”. Så häftigt och så bra när man surrar in i fel tankebanor. Nu skriver jag tacksamhetsövningar varje dag och känner hur livet transformeras åt rätt håll. Tack universum!


Kram o ha en fin dag,


En frisk Elli

Så skönt att Ellie äntligen mår bra. 

Busigare än någonsin! 
Ha en fin helg! 
Kram

Sjukhuset

Hej! 
Va trist namn egentligen, sjukhuset...dit vill man ju verkligen inte gå...skulle hetat bli friskhuset istället. Nu har vi i alla fall varit här på barnavdelningen i snart 7 h. Elli har varit magsjuk hela helgen o blivit uttorkad. 
Stackars Elli. Han är så duktig. Det börjar bli bättre så jag hoppas vi får åka hem vid 20 tiden. David var här till en början, köpte nyttig fika:
När elli fick dropp åkte David hem för att ta hand om Milo och Kenzo. 
Jag har haft Ida här som jobbar som syrra på avdelningen brevid och sen har jag mest pluggat. Elli har sovit och hållt min hand. 
Nu hoppas jag att han blir frisk och att allt blir som vanligt igen. 
Kram


RSS 2.0