Torekov

Nu ska jag upp o packa klart sen bär det ner till Malmö för ett möte o sen drar jag vidare till Torekov SPA där vi ska vara i 2 dagar... Nice vill jag lova. Önskar er en härlig dag!


Pure Seduction

Asså så konstigt...när vi körde förbi Jollen idag hade jag en känsla av att jag skulle få ett paket...när vi kom hem drack vi som vanligt en kopp kaffe och snackade lite skit om dagen som gått. När David kollade posten låg där en avi från Jollen. Jag tog cykeln och Kenzo o trampade på...blev mycket nyfiken, älskar att få post, särskilt paket. När jag kom hem ser jag att det är från USA och självaste Josse. Ett superfint kort med en massa fina kärleksord gjorde att jag såklart började böla och i paketet låg även....."trumvirvel" min favvobodylotion. Tack älskade sis:

Födelsedagskalas nr dos

Idag vankas gäster som ska fira lilla mig på mitt andra kalas. Vi bor ju ganska trångt så för att hinna umgås med alla delade vi upp familjen i två omgångar. Har redan fått ett presentkort på ansiktsbehandling av David i milo men idag kom dom med ännu mer paket! Fick även ett par örhängen av Mimmi igår!


Grand Hotel

I torsdags var jag o Carris på möte på Grand Hotel! Jag ska ju börja sälja Young livings oljor!


Dagens

Med mammi o Ida! Jag åt en gi sallad!


Update

Heej!
Sitter o skriver medan pajen är i ugnen. Idag blir det kycklingpaj till middag. Milo fick lax från igår med lite färsk pasta och tomater till. Pajen blir nämligen inte klar förren klockan 19 typ o då ska Pilo sova. Annars e det lugnt här. Va med mamma i Ida på familia över lunchen, mamma bjöd på födelsedagslunch, så söt o snäll du e mamma=)

David o Pilo bygger lego och Kenzo kolla på. Är ganska lugnt o skönt i våra liv just nu, härligt. På lördag ska jag ha födelsedagskalas igen och sen drar vi på SPA till Torekov nästa vecka. Dajligt vill jag lova.

Önskar er en härlig kväll, pussar

Kvällens

Middagen färdig! Nu ett glas rött i soffläge!

Milo sjunger "oajajajajpuss" (trollmor) o ska snart sova!

Jag är supernöjd med min nya frilla...ha en najs kväll vänner, puss


Changes

Förändringens tid är här


Yoga

På väg tillyogaträningen


33 bast

Jaha då har man fått fylla 33 år och jag gläds åt att bli klokare och få allt jag vill ha och framförallt den tacksamhet jag känner för livet, att jag får vara frisk och ha underbara människor i mitt liv!

Tack för alla grattishälsningar och tack för er som var här i går och firade mig!

Puss


Kolmården

Vi va i Kolmården o tropicariet när vi va uppe i norrpan senast! Trevligt hade vi och barnen hade skoj... Micke, Mia o barnen va oxå me!


Snart börjar skolan

Idag kom böckerna! Jag är så taggad för denna kurs...jobbar ett par veckor till, sen torekov spa 2 dagar!

Ps. Brödreceptet hittade jag på baksidan av mjölpaketet. Kram


Kvällsfika

Ikväll har jag o pilosen bakat! Mumsilajnen. Nu fika o bron-grymt bra serie! Goonatt


Alla hjärtans dag

Firade vi i lördags hos våra kära vänner! En helkväll med god mat o underbara människor!

All kärlek


Grattis Mimmi!

På din födelsedag! We love u,


Vacker


Älskar

Helgen har varit så underbar alltså. En riktig må bra helg. Är så glad över allt och alla som finns i mitt liv, och tacksam! Igår var vi bortbjudna till Miranda och Philip på alla hjärtans dag middag som var deras uppdrag från vårt bröllop. Vi valde att lägga det i lördags istället för på tisdag då Mimmi fyller år=) Tack min underbara man och lilla söta Pilo för ni förgyller mitt liv! Jag älskar er,




Fluff

Ikväll har vi haft Romina o Veronika här på fredagsmys! Mimmi fluffade mitt hår!

Godnatt


Pizzatajm

Vi var så sugna på pizza ikväll att vi ställde oss alla tre o bakade. David stack sedan på MMA träning och kom nyss hem. Nu ska vi kolla på film o käka popcorn! Gonatt


Cykelturen

Blev lyckad o milo cyklade allt vad han kunde! Såå sött!


Ögonen gnistrar

På milo...igår fick han en riktig cykel med pedaler som han så länge tjatat om, och idag ska vi ut o prova lyckan. De håller på o monterar stödhjulen nu o jag käkar flingor med mjölk. Snart kommer Carris också, kram till dig


Toker

Ikväll tog jag en prommis till ICA o tog Kenzo med mig. Knöt han i ett träd utanför, gick in i butiken och handlade...väl i kassan ser jag hur kenzo trippar in genom de 2 dörrarna och rakt in i butiken. Jag fattar ingenting, blir chockad och ropar till slut på honom, hanspringer runt ett varv i affärn innan han kommer till mig. Det är en gåta hur han kom loss då kopplade var kvar i trädet och halsbandet kvar kring hans hals. Gissa om jag skrattade hela vägen hem...

Njuter

Sitter ensam med en kopp te och macka framför söndags nyhetsprogram! Killarna sover, kram


Trevlig Mellokväll

Önskar familjen annorluna


Oj

Glömde ju bilderna...


Rosor äro röda

Fina blommor fick jag av David häromdagen! Nu lyssnar jag på gamla svenska visor o tänker på sommaren. Den känns ganska långt borta... Nu har iallafall våra dammar frusit till is så Milo ska få ett par skridskor o lära sig åka, kul! Nu ska jag fortsätta städa, behövde en liten paus bara!


Bio

Igår va vi på premiären av "En gång i Phuket" och jag kan varmt rekommendera den till dig! Vi skrattade och det var en riktig må bra film. Bion i Ängelholm är mysig och jag hade bokat en soffa till oss så vi kunde sitta riktigt bekvämt. Idag ska vi fixa Davids bil, hälsa på i Smöris o sen softa med Mirre o Phille o Wille=)) Ha en underbar dag kära...

Morgonpromenad

Minus 12 grader o stilla krispig luft! Härlig start på dagen!

Nu ska jag ta David på en överaskningsdejt!

Kram


Nu är det på gång

Det närmar sig nu, i början av nästa vecka kommer jag berätta om min hemlighet. Så kul ska ni veta och jag längtar verkligen efter det som komma skall. Dricker te och softar lite, snart väntar sängen och kanske lite läsning... Go Natt kära ni, Ps. Idag sa Milo till mimmi, Mimmi farmor är din mamma...så duktig han e asså=)


2 cool 4 school

Kolla in min snygging till man...kortet är taget för ca 14 år sedan... Cooling va!


En fin dag att ta farväl

Igår var en fin dag med strålande sol och gnistrande kyla och det var dags för oss att ta farväl av Brita. Det var en väldigt vacker cermoni med många fina sånger och dikter. Efteråt blev det lite mat på Ramlösa värdshus och sen bar det av till Smörhålan för middag med de närmsta.

Vi saknar dig Brita!

Kram

Ps. Den färgglada rosalila buketten var från oss syskon


RSS 2.0