kärlekTack för att ni finns älskade pojkar!

Nu är jag i smöris o myser. Vi har ätit gott o nu njuter vi framför brasan. Snart bär det av hemåt.


Kramkram

Fler bilder från Elliots kalas

Kalaset var en Halloweenfest och nästan alla var utklädda. Snälla Uffe hjälpte oss med maten och vi bjöd på Chili con carne med ris och sallad. 
 
Här kommer lite bilder:
 
 
Vi hade en supertrevlig fest och verkligen ett minne för livet. tack för alla fina presenter och all uppvaktning!
 

Harmonisk

Hej fina ni!
Alltså kan inte låta bli att dra en lättnadens suck. Jag är klar med coachutbildningen. Även om det har varit superkul är det så dajligt att vara färdig. Nu väntar jag bara på min certifiering och betyg! 2 av 3 tuffa utbildningar är klara. Nu håller jag på med min magister i mental träning och till våren börjar jag min yogalärarutbildning med målet att bli medicinsk yogalärare samt gravidyogalärare! Yeah!
Kramkram
 

Elliot 1 år

Tänk att det redan gått ett år sen du kom till oss älskade Elli Belli Bus!
Minns året med kärlek. Här kommer en massa bilder på vår skrutt:
Tack för all uppvaktning! Lägger in fler bilder från festen senare. Kramar

Nelson Mandelas berömda tal

 

Det vi fruktar mest är inte att vara otillräckliga. Det vi fruktar mest är att vi har omätliga krafter.

 

Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.

Det är vårt ljus, inte vårt mörker, som skrämmer oss mest. Vi frågar oss, vem är jag att vara briljant, underbar, begåvad och fantastisk? Men hur skulle du kunna vara något annat?

 

It is our light, not our darkness, that most frightens us. We ask ourselves, who am I to be brilliant, gorgeous, talented, and fabulous? Actually, who are you not to be?

Du är ett av Guds barn. Världen är inte behjälpt av att du låtsas vara obetydlig. Det finns inget upplyst i att krympa, så att andra människor i din närhet slipper känna sig osäkra.

 

You are a child of God. Your playing small doesn't serve the world. There's nothing enlightened about shrinking so that other people won't feel insecure around you.

Vi är skapta för att briljera, så som barn gör. Vi är födda för att förverkliga den Guds härlighet som finns inom oss. Den finns inte bara i några av oss, den finns i alla. Och när vi låter vårt eget ljus skina, ger vi omedvetet andra tillåtelse att göra detsamma.

 

We are all meant to shine, as children do. We are born to make manifest the glory of God that is within us. It's not just in some of us, it's in everyone. And as we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.

När vi har frigjorts från vår egen rädsla, frigör vår närvaro automatiskt andra.

 

As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others.


Länge sen

Hej på er!
Har fått lite behövd egentid idag. Känner mig så stressad att hinna allt på så kort tid. Har mycket plugg att ta igen. En viktig sa som jag vill lära mig är att ta en sak i taget. Ofta så göra jag många saker samtidigt och inget blir klart. Tömmer disken o pratar i telefonen, gör kaffe och kokar gröt, städar och tvättar och fixar...blää vad stressigt. Men hur som haver så är det dags för en ändring. Jag blir dessutom så förvirrad och glömmer en massa...
 
 
 
En bild från i somras, länge sen nu ju!
 
Köpte nya POP vantar till Elli, tycker det är så svårt med vinterkläder. 
 
TUMVANTAR
 
Tänkte även köpa denna mössa till pojkarna:
 
BALACLAVA
 
Behövligt när den kalla vintern kommer!
 
Kram
 

RSS 2.0