Önskar

Alla mammor en trevlig Morsdag!

Happy Delilah!


Haft en sjukt bra dag!

Idag har det gått så bra på jobbet...har under våren jobbat med att få en av Sveriges bästa föreläsare att komma till oss. Idag var han här o gjorde succé, allt blev så bra och jag är just nu hög på bra energi=)
Hur mår du idag?  Just nu känner jag att jag kan göra allt! Så himla bra, ska surfa på den här vågen så länge det bara går. Önskar dig en härlig helg!

Lite sjuk

är jag men jobbar på ändå. Hoppas på att det går över snart. Tror Milo smittat mig med förkylning. Annars mår vi bra, hade en underbar helg med en massa bröllopsplanering. Vi har äntligen börjat bestämma en massa o det blir inte riktigt so mvi först trodde, men spännande och superbra. Vill inte visa nu utan det får bli en överraskning. David lagar pannkakor nu och jag ska äta soppa. Sen kommer ju 4 bröllop som e mitt favvoprogram just nu!Har laddat över massa bilder från min ajfåune (Iphone)hihi...kramkram

Häromveckan

Överraskade David mig med en Middag och hade bjudit hit familjen. Hade hade fixat en massa god mat och dricka...
Köpte fina blommor till mig och hela grejen var så söt lixom! Så här fint hade han gjort maten:
So Long Folks!

En liten Milo


Rösta på Ida

Hon ställer nämligen upp i en modelltävling, gå in här och sök på Ida Petterson, tryck sedan GILLA...så kanske hon går vidare i tävligen...
Hottie, lr hur!

Ida i tidningen...

Läs här! Sida 2!
Lycka till Ida, vi rösta på dig!

Blommor

Jag tänker på bröllopet hela tiden...tårtor, blommor, hår, bordsplacering....
Idag åkte jag o min kompis Manu o tittade på blommor till buketten...vi ska ju gifta oss på samma dag så det är super, har alltid 10000 saker att prata om. Har även bestämt oss för tårta, en liten överraskning kommer det bli=) Jag gillar inte att ha det som alla andra. Blommorna har vi nu bestämt oss för...David la sista rösten på en superfin bukett så den får det bli. Håret har jag nog också bestämt mig för=)
Iallfall så är man ju rädd att saker o ting ska gå fel. Drömmer om att gästerna kommer för tidigt och att jag inte har sminkat mig eller glömt att beställa maten så alla står hungriga o väntar...Fast kolla in den här, cheeeses så pinigt:

Fint va?!

-- fäviken.1.jpg
-- fäviken.2.jpg

Funderar på en sån här frisyr, va tycks?


Tog en kvällsprommis till havet

Hej!
Idag har vi varit i Ängelholm och haft en trevlig familjedag! Vi hade med oss lunch och fika och kolla på djuren och busade med Milo i solskenet. Milo såg en moped och innan vi hann reagera hade han klättrat upp på den och försökte köra...busunge alltså. David sprang efter honom och fick ner honom innan nåt hann hända. Sen drog vi till familia där jag shoppade lite, ett par fina skor och en tröja. Efter det drog vi hem och lagade Linas matkasse och avslutade den här underbara dagen med en havspromenad.
Härligt det är att bo så nära havet. Hoppas vi alltid kommer bo här!
Förresten så har David hittat sommarens bikini till mig...va tycks:
Kram

Skillnad

Milo leker bebis igen...kolla in skillnaden:
Bilden är tagen i juli 2009...
Tiden går alldeles för fort...men härligt är det!

Tack farmor och farfar Uffe

Milo har fått en tidig 2-års present och för det är han mycket glad!
Cykeln har inga trampor utan är utan för att barnet ska träna  upp balansen! David har tydligen läst en massa om den och fått info om att den ska vara bra!
Hittade även lite gamla kort häromdagen, tycker jag är superlik Milo när jag var liten:
Har en massa annat skoj att berätta men det tar jag imorrn!
Godnatt kära!

Många frågar om jag ska ta Davids efternamn efter bröllopet...

Det ska jag inte, vi ska båda behålla våra gamla namn...men diskussionerna har gått varma här hemma=)

Gissa vad...

Jag ska börja gå i terapi...mot min flygrädsla...jo då nu ska jag ta tag i saker som är jobbiga=// Har dock flygit en massa, men är lltid lika rädd o har dödsångest i luften...så nu ska den bort. Metoden är KBT behandling!

Tänk vad tiden går fort

I går pratade vi om att Delilah egentligen kunde legat kvar i Josses mage ett par veckor till...men hon hade bråttom och ville ut. Här ligger Josse o kämpar mellan värkarna och hon var så duktig. Det var en underbar upplevelse för mig att vara med om din förlossning Josse. O faktiskt hade vi jättekul tillsammans, vi skämtade mycket och Josse  var så närvarande: som gjord att föda barn, som om det vore världens enklaste grej typ!
Grattis till världens finaste Delilah familjen Mendonca!
Puss & Kram

RSS 2.0