Söta

Filmmys med popcorn.


Idag tog jag elliot i vagnen och gav mig ut på en löprunda. 25 härliga minuter...e fortfarande trött i kroppen. Behövligt!
kram

Smöris

Tack för en trevlig söndag i smöris♥
kram

ny frissa

Det blev en page i mörka toner. Nöjd o glad över vinsten. Tack för att du var barnvakt mimmi!
True
Finally

Äntligen har min älskade syster med barn kommit hem till oss.
Vi är så glada över att de vill bo hos oss ett tag. Barnen busar o brottas o vi försöker få allt att gå smidigt med mat, bus, lekplatsbesök o sovrutiner. Snart e det jul o då kommer hela familjen hit!Imorgon blir det besök hos frisören

Hmmm nu gäller det. Har inte bestämt mig än utan dagsformen får bestämma. Spännande!

Så här blev det när jag fixade min jobbhörna. Hittade byrån på loppis för 75 kr. Supernöjd!

Förändring

Jag har vunnit en make over och känner att det är dags för en förändring. Snälla hjälp mig med tips på frisyer. Dessa väljer jag mellan:
 
 
Ska absolut fortsätta att vara blondy!
 
Kram

Våga Tala

Hej på er!
Nu e det dax för mig att hålla utbildningar. Jag kommer att hålla flera olika kurser. Visste du tex att mer än 50% av Sveriges befolkning lider av fobiska besvär när det gäller att tala inför andra såsom vid jobbmöten och vid redovisning. Jag kommer att hjälpa dig att hjälpa dig själv att jobba bort dessa fobier. Det bästa av allt är att mental träning funkar för alla!
Vidare kommer jag att hålla en kurs i stresshantering och MEA som är en förkortning på "Motivation, effektivitet och arbetsglädje". Så kul ska det bli! Återkommer när det närmar sig anmälan! Vet du med dig redan nu att du är intresserad, så är du välkommen att kontakta mig på jenny_wiik@hotmail.com!
 
Fridens Lilja<3
 
 

RSS 2.0