Gipsy Queen

Hola!
Den här graviditeten ville jag verkligen minnas magen genom att göra en gipsavgjutning av magen. David, Mimmi och Milo hjälpte till. Blev verkligen jättebra.
 

skönt

att hyra hus en dag som denna....stopp i avloppet ledde till översvämning i tvättstugan...vaktmästaren var här på momangen o fixade o trixade så nu funkar allt igen.

Jag ligger i soffan o pustar ut efter en lång dag. Romina o Veronica o Johannes var här...vi hade det
trevligt...njöt av det fina vädret o åt pannkakor. Sen lagade jag o milo hemmagjorda nuggets

fullkornsris o sallad...lagom till när arbetarna kom hem. Nu är även Margit här o leker med milo. David o carran är iväg o köper en soffa!

Igår så Milo: mamma jag vill ha sånna byxor som morbror Tobias har...o gissa vad...det fick han!!! hans snälla mamma klippte sönder ett par jeans..

Urban Jungle

Hej igen...glömde ju visa vilken vagn vi köpt...här är en lånad bild:
 
 
 

Oj oj oj

Idag var jag hos BM...allt var bra med lillebror, men hon sa till mig att jag såg trött ut och frågade om jag sov och vilade mycket....eh va...skämtar du tänkte jag...vaknar en gång i timmen, går upp vid 6 och sen är det full aktivitet till kvällen. Milo somnar dock vid 19 tiden men det är fullrulle däremellan.
Nu e klockan 21.30 och David gick precis o la sig. Jag ska hoppa in i duschen och sen plugga lite och sen blir det lopplådan för mig oxå.
Tack Mimmi för du satt barnvakt idag och för att du alltid ställer upp=)
 
Puss på er
 
En trött o sleten mammi...

vaken

jaha...då e klockan 6.30 lr 5.30...vet inte eftersom klockan skulle ställas om inatt...undrar om mobilen fixar det själv.

Nu kom milo oxå upp...blir lite bompa o så ska jag passa på att avsluta en kurs till skolan.

Ingen bebbe inatt...men snart!

Kraam

BB-väskan

Är packad, förlossningsbrevet skrivet och kameran laddad...nu väntar vi faktiskt på lillebror på riktigt. Det är dags nu tycker mammi o pappi...Har börjat få riktigt kraftig huvudvärk o ska till barnmorskan på måndag och kolla upp detta.   ..
 
Imorgon ska vi hämta syskonvagnen vi köpt, blev en urban jungle med en massa fina tillbehör såsom regnskydd, cupholder, åkpåse, ståbräda och liggkorg. Är så glad för att ha det fixat. Har en ambition att gå till dagis med barnen och kenzo så då krävs en bra vagn ju. Speciellt på eftermiddagarna när Milo är trött...+ att Kenzo ändå måste ut. 
 
De senaste dagarna har jag så ont så jag gråter...jobbigt men jag vet ju vad kroppen förbereder sig att göra. Tränar mycket mentalt men kan såklart ändå undra hur jag ska klara av så mycket smärta. Det är bortom min kontroll...bara att följa med vågen och ta emot det som kommer. 
 
Förra veckan var vi i Malmö en sväng, Mimmi följde oxå med=)

:
 
 
Det resulterade i att David fick jobbet han var på intervju för...verkligen perfekt tajming och bra jobbat älskling!
 
 
Grattis tokDavid=)
 
Nu kommer så mycket bättre på 4:an...kramkram

trevlig fredag!





Syster på radio

Hej på er!
Min syrra Carran är på radio....lyssna själv!
 
 
 
Duktig du är Carran! Lov u!
 
Kram

Bobux

Läste på Magdalena Graafs blogg och skinntofflor till barn av märket bobux...de skulle tydligen va superbra och söta. Fanns bara att köpa i England innan men nu ska de tydligen gå att få tag på här hemma oxå?
 

webbisar

hej o godmorgon!
på lasarettets hemsida finns en ikon som heter webbisar...kolla där ibland så hittar ni förhoppningsvis oss där snart. vi kommer ju ringa o messa alla nära o kära...men innan vi gjort det kanske ni ser oss där. Här är adressen:
http://www.helsingborgslasarett.se/

Seeeg

Hej på er!
Sitter i soffan och dricker hallonbladste...Har varit så seeeeg på att blogga. Har en massa förvärkar och är trött hela tiden. Har ju hänt en del sen sist men visar det i bilder istället för att skriva så mycket, ok!  De vita babykläderna tänkte vi skulle vara lillebrors första kläder...ekologiska & så söta.
 
 
 
 
 
Vi var på en lokal marknad och hade det mysigt förra helgen, blev inspirerad att göra en höstkrans till dörren och plockade fina blommor i trädgården.
 
 
Här är en bärsjal vi köpt som lillebror ska få ligga i på BB om han vill! Nu är klockan 20.30 och jag tänkte plugga lite. Må så gott!
 
Kram

Krrrråkan mamma!

Varje gång vi åker bil ropar Milo efter kråkan sången...det är alltså den här...
 
 
 

Babyshower

Hej finingar!
Idag blev jag överraskad med en babyshower! Så glad jag blev! David bjöd ut mig på dejt och vi var på Höganäs Saluhall o fikade, sen åkte vi på ponnyridning med Milo...när vi väl kom hem hade dom närmaste samlats för att överraska mig, blev så rörd och tacksam för allt och för alla fina paket. Lägger ut fler bilder så fort jag fått dem av de som tagit kort...
 
Love från mej
 
 

Älskar dej David!


mobilbloggar

provar att mobilblogga...milo har fått en pepparkaksdräkt....hus och äter pepparkakor som ett monster...vi längtar efter julen nu!








Tips

Sen Milo föddes så har jag fixat 4 album med babybilder, och jag är precis klar med år 1. Oftast scrappar jag, klistrar och tejpar och gör fint. Dock tar detsjukt lång tid vilket resulterar i att bilderna blir liggandes i en låda. En tjej på jobbet sa till mig att hon har en hel klädkammare med bilder som ska in i album, hade inte gjort nåt på 10 år typ...hmmm. Känner att det var ett av mina mål, att hinna med att sätta in bilder i album nu innan bebben kommer. Så, igår köpte vi 3 stora vanliga album, plats för 900 bilder. Bara att beställa och tjoftjof, in i album. Bättre det än att de ska ligga på hårddisken med risk att försvinna. Fina fotoböcker är såklart kul, men guva tid det tar. Eftersom jag snart är 2-barnsmamma kommer jag göra det lättare för mig...

Ett litet tips bara...

Trött

Hej på er!
Har varit helt off i veckan o inte haft ork att blogga...pluggandet e vad jag fokuserat på...ska se om jag orkar blogga imorgon, har lite fina kort att visa.
Stor kram

Organiserar o bonar

 
Har precis strykt alla bebisens kläder...i storlek 50-56 och gjort fint i hans garderob. Nu ska bärsjalar strykas och packas ner i väskan till BB. Skötbordet står klart med fina korgar och tvättlappar o sånt. Sängen är bäddad och fårskinnet ligger på plats. Har även köpt en ny bilbarnstol och annats mått o gott till lillen. Fixar fint här hemma också. Sminket har jag rensat ut och sparar bara på det jag verkligen använder och det har fått nya korgar.
 
Härligt att fixa!
 
Ha en fin dag!

Mutti

Hej hopp i höstmörkret...för att få en känsla av hur jag har det nu...sätt på låten nedan...
 
 
Har tänt en massa ljus, det är kolsvart ute och jag dricker te och äter lite choklad. David läser för Milo o Johannes om är här ikväll. Jag har gjort mat, blev köttfärssås och spagetti med parmesanost...supersmarrigt och pojkarna åt upp allt. De har busat och badat och nu infinner sig ett lugn i huset.
 
 
Idag är det den 6:e oktober och min namnsdag=) Fick en fin ask med body lotion av David samt en bok jag önskat mig...alla vet nog vilken den är...hehe, kolla på bilden ovan.
 
Idag har jag haft en systerdag med Carran och vi var på Saluhallen i Höganäs och det var helt fantastiskt mysigt. Vi strosade runt och fikade sedan, på vägen hem handlade vi en massa blommor till trädgården och gjorde höstfint, Visar sen. Allt mitt gick såklart i vitt, medan Carran vågade exprimentera med lite färger.
 
 
Innan milo kunde säga puss sa han mutti och det säger vi alltid nu när vi ska pussa varann...hittade en tomatkross som också heter det...smarrig var den oxå=)
 
Förresten så är jag ganska stor nu, e ju i vecka 35 och snart har vi vår efterlängtade lillebror hos oss:
 
 
Älskad från första stund!
 
På yogan förra gången så gav vi ett löfte, att meditera 10 min om dagen i 2 veckor för att sedan se vad som hände. med oss efter denna tid. Spännande och härligt med gravidyoga vill jag lova.
 
 
Så nu blir det meditation o sen...boken..
 
Sat Nam till er

Welcome to our crib!

Kolla in vår pool, våra bilar och steroanläggning i Arizona...
 
 
 
Peace out!

Oktobers första dag

Hej på dej!
Pustar ut i soffan efter en härlig höstdag. Storhandling och en massa plugg...blev precis avbruten av ett samtal in till Carran...jag ringde för att berätta att hennes tvätt var klar, maskinen pep. Asså det är faktiskt så skoj att bo i kollektiv. Aldrig ensam och alltid sällskap eller hjälp. Huset är så stort så behöver man privacy så finns det många rum att gömma sig i...Jag är faktiskt väldigt lyckligt lottad som får den här möjligheten, ingenting varar ju förevigt.
I eftermiddags var Romina här med lite paket till Milo, vi fikade kaffe o bullar och bara umgicks. Ikväll har jag lagat egen gulaschsoppa, Veronika och Johannes kom på middag och till efterrätt blev det äppelpaj. De var ute o plockade äpplen av våra egna träd, helt underbart.
 
 
I lördags så städade jag ut Milos garderob, gjorde plats för en massa nytt inför höst och vintersäsongen. Milo ville såklart hjälpa till...
 
 
Har vinterskor kvar, samt vinterjacka och byxor. Har köpt höstjacka, vinteroverall och mössor. A just ja, vantar oxå.
 
Milo cyklade en sväng utanför huset o vi funderar på att ta bort stödhjulen, nu är det dax att lära sig cykla själv tror jag!
 
 
På kvällen var jag bortbjuden på tjejfest hos Malin i Rydebäck. Hon bjöd på en fantastisk god middag och efterrätt och vi hade mycket trevligt, tack söta=)
 
 
Ha en skön kväll!

RSS 2.0