Busfabriken

I söndags var vi med barnen på busfabriken! faktiskt riktigt skoj. Åkte dit tidigt så vi slapp trängas med alla!


LokeMilo har äntligen fått en egen kanin. Han är en hermelin som heter Loke. Supersöt o snäll är han!

TLC

Sorry bloggen, känner att jag inte ger dig någon TLC direkt, men det känns som om tiden inte räcker till.
I helgen har vi varit hos Veronika och Micke och badat, härligt. I lördags var vi i Smörhålan och firade Margit som fyllde år. Det bjöds på afternoon tea! Smarrigt o trevligt!
Idag så var vi på busfabriken med barnen och träffade en dagisfamilj. Sen har dagen bara gått i ett, lite trevligt besök, fika och hemmabakad pizza.
Vi har ju köpt en kanin till Milo, det blev en liten hermelin som heter Loke!
Elliot kryper nästan, han ålar sig runt överallt och öppnar lådor och drar i grejer, vi har satt upp en grind och ska sätta upp en till snart.

Nu blir det plugg och hemmagjord glass, jag mixade 2 bananer med frusna jordgubbar, kakao och valnötter. Mums!

Kram

sovstil!
insta!
mitt allt
Fröknäcke

Bakade dessa idag! Supergoa=)

Söttdenna vackra lavendel doftar underbart utanför vår dörr!Milo sa att han lekte med sin storebror när jag frågade vad han gjorde under bordet! sött♥

Energi

Alltså jag har varit trött på sinaste tiden, men idag fick jag äntligen tillbaka energi och tog tag i saker som jag varit lat med. Härlig känsla man får då, lr hur!
Tvättade lillebrors leksaker och gjorde storkok, fixade med skolan och bokade resa till Stockholm. Killarna är så snälla o roliga o hänga med på dagarna. Nästa vecka börjar Milo på tennisskola också, ska verkligen bli skoj och se om han gillart!
Nu blire plugg, kramkram till er!
 

Cupsong

Men oj vad jag har missat den här, alltså vilken rolig grej. Sången är skitbra och så grejen med händerna som alla gör, måste lära mej detta. Får bli Milos o mitt sommarprojekt! Hihi
 
Kolla in den här!
 
Kram

RSS 2.0