Snart e det Josses tur igen...

 
 
 
Vilken underbar tid som väntar...Jag känner mig nästan beroende av känslan av att ha en nyfödd på bröstet, första tiden...allt gos. Mmm va det e mysigt. Snart kommer ju en nybakad liten gosse till familjen Mendonca och oj vad vi längtar. Nu ska jag fixa min affärsplan, och sen blir det sängen. Elli har vaknat typ 03 på natten den senaste veckan och varit vaken sen dess, lite jobbigt om man får uttrycka det milt. Kram
 

Mediyoga

Hej hopp!
Dagen e snart slut och nu e det dax för egentid aka pluggdax! Jag är såå taggad nu, pluggandet går undan. Är nära slutet på mitt pluggande, eller ja typ 1 år tilll blir det nog med yogautbildningen oxå så klart. Jag kommer att börja hålla yogaklasser till våren så då är DU välkommen att yoga med mig. Jag kommer att undervisa i mediyoga, Malou i  "efter 10" tar upp i hur ryggproblem kan läkas med hjälp av mediyoga. Spola fram efter ca 2.40 sek. 
 
 
Ska bli så spännande och kul att följa min dröm och utbilda mig inom yoga. 
 
Sat Nam

Vaken

Elli vaknade klockan3 och ville ha välling, somnade om och vaknade 4 och ville gå upp. så nu leker han sen en timme tillbaka. Jag är supertrött och hoppas han snart vill sova igen. Gillar inte känslan av att vara ensam vaken...zzzzzz


Öppna Förskolan

Igår var vi på öppna. Barnen hade superskoj och lekte fint med varandra. Vi fikade och åkte hem lagom till lunch.

2 * fighter

Hej på er tappra läsare!
Idag har jag fått fightas med mina barn. Det är inte det lättaste att  vara förälder. Milo har en envis sida som ibland vill nåt annat än vad hans mamma vill. Efter många om och men lyckades vi komma överens. Elliot är starkast i familjen och han bestämmer allt. Idag när vi var och kollade hans öron hos läkaren sa han: Här har vi en kille som är lika bestämnd som mig, och det märks tydligt att han är skorpion. Nattningen vill han också bestämma över och helst ska han vaggas till sömns. Idag tog jag tag i problemet och vann fighten. Han fick välling och snuttis och nattades av David, 5 min senare grät han och ville upp, trots att han var megatrött. Så jag sjöng för honom och la ner honom igen, han ställde sig upp och jag la ner honom. Efter 5 ggr gav han upp och somnade. Wow va det kändes skönt. Våra ryggar klarar inte av att vyssa honom till sömns så jag hoppas detta blir den nya rutinen. Nu ska jag fixa med tvätten. 
Imorgon ska jag på en intervju så jag behöver förbereda kläder och sånt. 
Kramkram
 
 

God Jul

Julen firade vi hemma hos oss med våra kära familjer! Vi var närmare 30 personer och för att underlätta beställde vi all mat. Skönt vill jag lova. Tomten kom med paket till barnen och efter fikat så spelade vi julklappsleken! En mysig julafton 2013 och vi tacka alla nära och kära för att ni ville fira julen med oss. Här kommer lite bilder:
 
 
 
 
 
 
 
 

lille skutt

eElli i full action.


RSS 2.0