Bilen

På bilden nedan tillhörde alltså Josse o Bart när dom bodde här. De importerade den från Usa och luktade riktigt gott, alltså typ körsbär...plus att de hade värsta stereoanläggningen i den. Jag, Ida och Carran var på väla i söndags och vips stod vi brevid deras gamling=) Nu står maten på bordet, det blir tonfisksallad med grovt nybakat bröd och hemmagjord dressing. Smarrigt. Imorrn blir en lång dag på jobbet och sen kommer Bella med familj hit. Idag har vi satt upp vår lilla gran, egentligen skulle vi ha en riktig gran i år men palla inte vänta + att det är behändigare med en fejk när man har småbarn=) Kram på er

Gissa


Vill ha

En ny tvbänk, helst denna! Finns på Ikea...


En socker bagare


Advent

Adventsfika hos Ida o Robin


Julpyntet...var e du?

Hej kära vän! Idag ska julpyntet fram...dock ligger det längst in i boden så jag vet inte hur vi ska orka få fram det=) Men men, julstämning har jag och förhoppningsvis blir hemmet fint idag oxå. Tänkte köpa lite fina julstjärnor och hyacinter idag, samt lite ingredienser till lussebullar. Nu ska vi fika, kramkram

Lillasyster

Är här hos oss ikväll och vi har käkat tacos och mumsat lussekatter...kollade även på favvoprogrammet "drömmen om ett barn". Har haft huvudvärk hela dagen vilket har vart jobbigt, ska ta Kenzo på en långprommis och hoppas på att bli av med värken. Imorrn e det fredag, yippie va nice! Sov gott vänner!

Memma

Som Milo brukar säga när vi kommer hem! Det är redan kolsvart ute o nu e det dax att börja med mat. Blir kyckling o ris med currysås, o kokt broccoli till det!

Idag tänkte jag fortsätta med mina kortbestyr o kanske beställa en fotobok.

Kram

Ps. Tavlan finns på Ikea i 3 pack, typ canvas. Fin va! Köpte dom till jobbet!


Tips

Jag gillar ekologiska produkter o helst utan parabener o sulfater oxå. Hittade en som fick godkänt på ÖB, 69 kr o känns jättebra!


Middag i smöris

Nu degar vi i soffan efter en god middag! Tack mamma o Lasse för en supergod spätta!

Innan dess va vi med familjen på julmarknad i Råå, vi dansade o fick godis! Stan kryllade av små tomtar!


Brunch

Gårdagen blev lyckad o fylld av kärlek o skratt!

Nu ska vi ta en prommis o smälta bruchen! Carran o Jens o Mimmi är på besök o i eftermiddag ska vi på kalkonmiddag hos Eva o Uffe!


Vänner på besök

Snart kommer våra vänner Mirre o Phille på besök! Härligt!


Hallå

Men hallå... Vem köper sånt här...palla lixom!


Tack

Min älskade man!

Fina rosor o en god cheesecake överraskade David mig med idag! Love<3


Kväller

Nu e det kväller o taccogratängen står i ugnen! Hoppas du haft en bra dag! Kram


Lycklig

Känner jag mig! Kan inte riktigt förklara men mycket går min väg nu...

Idag har vi badat med Milo på badhuset i lerberget. Va helt underbart att ha hela bubbelpoolen för mig själv o känna hur bra allt är. Milo hade jättekul o efter badet handlade vi, blev stekt kyckling med champinjoner, gräddsås o potatisgratäng.

Önskar dig en härlig kväll!


Söndagsmiddag med familjen

Älskar er!


Hbg

Det är iskallt ute men vi har pylsat på oss o e vid stans roligaste lekplats. Har köpt en varsin stor latte o chokladbollar o fikat i en solstol. Kallt men underbart!


Lördag morgon

Just nu ligger milo o spelar lite, David sover o jag dricker kaffe o läser lite. Får se vad dagen har att erbjuda! Ikväll ska jag till Bella på systerträff. ha en underbar dag!


Tekla

Välkommen till världens söta underbara Tekla! O grattis Jenny & Peter! Va så roligt att få träffa er!


Toker

Kolla in sötisen...


Var e Milo

Kolla in sötisen! Som vi skrattade!


Höstmys

Kvällen har gått snabbt o vi har bara myst en massa. Godnatt till dig


Fick ett brev på posten

Av älskade Milo! Hans avdelning på dagiset har haft grönt färgtema o då fick de rita o måla kort till sina familjer, gå till affären o köpa frimärken samt lägga det på brevlådan! Så sött!


Kärlek

Älskar min son mer än livet själv! Jag kan inte beskriva med ord hur tacksam jag är över att få ha blivit mamma till just Milo!


Pepparkakorna

Så här fina blev dom... Tillbehör: ädelost o iskall julmust!


Pyssel

Idag har vi pysslat här hemma... Pepparkaksbak, skinkkok och så har vi rullat köttbullar o målat tavlor!


Graven

När vi va på graven igår mötte vi Moster Ingegerd o Darek. Så vi la kransar o ljus o när vi skulle sjunge så fick Milo välja sång, det blev ja må dom leva för mormor o morfar o Sigge, o så hurrade vi! Sen åkte Patrik carran o jag hem till Brita på middag! sen blev det lördagsmys med Mimmi!

Nu e det söndagsmorgon o en prommis med Kenzo väntar!

Kärlek till dig


Hår

Så här kan det se ut en helt vanlig dag hemma hos oss... När vi har kammat Kenzo alltså...


Boxarn

Nya kläderna... Snyggt va


Mooomin o shopping

Nyss hemkommen från ett besök på outleten. Moomin va där oxå!


Nono

Milo saknar Nono... Vi oxå såklart. Förresten så säger milo Noah nu o inte Nono! Hoppas vi ses till jul, kram


Hitta din inre kraft

För många tusen år sedan betraktade man varje människa som vandrade på vår jord som en gud. Men mänskligheten missbrukade sin oändliga makt, och den högste guden beslutade därför att gömma gudomligheten-denna källa till människans potential och mening så att ingen kunde hitta den. Frågan var bara var man skulle gömma något sådant. Den första rådgivaren föreslog att man skulle gräva ner den djupt ner i jorden. Den högste guden svarade: Nej, förr eller senare kommer någon at gräva tillräckligt djupt och hitta den. Nästa rådgivae kom med ett annat förslag: Vi kanske skulle lägga gudomligheten på botten av den djupaste oceanen. Den högste guden svarade: Nej, i sinom tid kommer någon att dyka djupt nog för att hitta den. Då undrade den tredje rådgivaren: Men kan vi inte lägga den högst upp på det högsta berget? Och den högste guden svarade: Nej, jag är säker på att någon förr eller senare kommer att bestiga den allra högsta toppen och hitta den. Den högste guden funderade ett tag och fann sedan en lösning. Jag ska gömma denna källa till all mänsklig kraft, potential och mening i hjärtat på varje man, kvinna och barn på vår jord, för där kommer de aldrig att leta.

Nyttomuffins

Nu har vi bakat o väntar på bullarna i ugnen... Blåbärsmuffins med dinkel!

Milo är hemma nu o vi har haft en otroligt mysig eftermiddag.

Trevlig kväll på er


E lite off

med bloggandet. Idag e Milo hos fammo o faffa. Jag o D är alltså barnfria men våra tankar är där hela tiden...undrar vad Milo gör nu...men vi har iallafall tagit lite tid för reflektion tillsammans. Druckit kaffe o snackat skit, promenixat till affärn o handlat grillad kyckling o ceasarsallad...nu ska vi äta blåbär o kolla på nån bra film. David viker tvätt för tillfället o jag bloggar lite. Nästa vecka händer en massa skoj, torsdagen e det tjejträff med jobbet hemma hos Manus päron, där ska vi bubbla i deras utomhus bubbelpool, sen basta o dricka vin och äta god mat. På fredag e det yoga retreat och på lördag tjejfest hemma hos Bella=) Nice vecka! Ha en skön kväll kära,

Framtidens läkare

Kommer inte ordinera medicin. De kommer att få sina patienter att vårda sin kropp, äta rätt och intressera sig för vad som orsakar sjukdomar och hur man förebygger dem!


RSS 2.0