Hyllingevisit

Precis kommit hem från en långprommis med Jos, blev rädda då en man gick bakom oss....ja hade precis kollat på efterlyst och blir alltid så paranoid av det.
Idag har vi varit hos Helena på sjuksysterträff, hehe, deras mammalediga kollergor brukar träffas och idag hängde ja på:



Lika som bär, Milo & Zelma...



Proffsfotografen Jos...



Det  här blev bättre=)



Så här så det ut när David skulle duka...han sa att alla bestick och glas låg i disken...haha



Milo o pappa leker



Milo älskar att leka med kastullerna i köket, drar fram allt och bullrar en massa:



Tittut



Så här satt Milo jättelänge i morse...han pillade med den där plastkåpan...så blev han arg när den inte gick att få bort. Humör har han oxå=)

Nu ska jag videochatta med syrran i England.

Poss

Bröd recept nu igen

Hej min vän!
Är mör i kroppen efter ett HÅRT pass på gymmet. 2 km på 12 1/2 minut, när jag började tog det ca 18 minuter så det händer grejer med kondisen. Sen blev det underkroppen som pumpades, rejält! Tränade med Bart idag eftersom Jos va hos tandläkaren och David hade barnen. Jag har ju helt glömt bort att lägga ut receptet på det underbara omega-3 brödet. Du hittar det här:



Lovar att det e det bästa brödet jag någonsin ätit! o Sirri, det e megaenkelt att göra=)



Här e ett gulligt kort på en trött Milo (med en kråka i näsan)!



Systrar poserar...i söndags. Vi åt linssoppa och mitt goa brö!



Killarna slåss om vem som ska få dricka...



See ya!

älskade milo

Milo e så underbar...vaknade 2 ggr i natt o ville vara nära, eftersom David jobbar tidigt och behöver sova, lav vi (milo &ja) oss under en stor pläd i soffan...på samma kudde...o så somnade milo snabbt. Så underbart att känna hans andetag på min kind. Efter ett tag lag jag in honom i sängen...så gick det en timme o så vaknade han igen...då fick han komma in till mig (david hade redan gått till jobbet) och han somnade i min arm, så låg vi i 2 timmar. Lilla älskade MiloPilo, du e vårt allt.



Bilden e tagen igår då Jos, Nois o Carran va på besök...lägger ut fler bilder sen, nu ska vi ut o promma med Kenzo i regnet...sen blir det gymmet. see ya

Ps. Ser du Milos öga, han föll över diskmaskinen som var öppen och fick en smäll över ögat/kinden...den e alldeles blå nu. Stackars liten...

Ångkoka

Hallojsan min vän!
Måste bara delge dig en sak...har sedan ett par månader tillbaka börjat köpa färsk lax (istället för fryst)...så häromdagen tänkte jag att det var dax att ge milo lax, frågade kvinnan som jobbade vid fiskdisken om råd hur jag skulle tillaga fisken och hon gav mig värsta, bästa tipset. ÅNGKOKA fisken, eftersom vi inte har någon ångkastrull lr vad det nu heter så går det lika bra att ta en traktörpanna...häll lite vatten i botten och ställ på en tålig skål. Där la jag i färsk lax (ta den bästa biten utan ben och fett till barn) på med lite potatis och broccoli och så på med locket...så låter du det koka ca 15 min...max. Sen la jag allt i mixern med lite äkta smör, dill och lite vitpeppar. Fin buljong utan E-621(natriumglutamat) går oxå bra. And here is da result:



Milo verkligen älskade det...fast det gör han ju med all mat=)

Och så gjorde jag en potion till mig med:



Känns så himla nyttigt o bra, lr hur!

Imorgon ska vi kolla på ett hus i Ekeby, får se om det e nåt att ha. Jag vill så gärna bo precis vid havet så jag ska försöka att affirmera ett hus vid nåt underbart fint läge...vi trivs ju så bra här så vi hoppas kunna få nåt. Hyra går ju oxå bra, tills vi sparar ihop tillräckligt med pengar till en insats.

Vem vill inte ha en sån här fin utsikt...



Här kommer bilder på fina blommor som står på köksbordet hemma hos oss:



Den här buketten fick jag av milo David när jag  var sjuk...



O dom här fina blommorna kom Ove med igår...

Njut dagen min vän!

Milo e sjuk

Oh det e så trist att David jobbar ikväll...fast han kommer snart hem, skönt! Har fyllt ett helt album med bilder ikväll, lagat mat - ryggbiff med fetaostsallad. Lilla Milo mår inte alls bra idag, nästan 40 graders feber och så har han spytt. Så synd om min lilla pojke. David va lite ledsen när han gick till jobbet, ville inte lämna oss när Milo va dålig.

Imorse fick vi härligt besök...Farfar Ove knackade på dörren med fika och blommor. Alltid lika roligt att träffa honom. Sen blev det storhandling vilket e så skönt...en massa nyttigheter finns nu hemma hos oss.

Pratade med Josse innan o de e oxå sjuka, samma som oss. Jag hoppas vi alla blir friska snart...Imorgon vill jag nämligen träna, får se om det blir så!

Jaja, nu e det snart klart vem som vinner Let´s Dance, duktiga dom é!



Må så gott, puss

Glöm alfabetet – läs högt för barnen

Bortkastad tid att traggla räkning och alfabet med småbarn

Tragglar du alfabetet och räkning med din 3-årings i hopp om att ge dem ett försprång i livet?

I så fall gör du det helt i onödan.

En ny stor studie visar att det bara finns ett sätt att hjälpa barns intelligens på traven: läsa högt för dem.

Läs hela artikeln här


Packlista...har jag glömt nåt?

ATT PACKA TILL BARN (utöver kläder och badkläder)

*PASS
*Blöjor (-behövs ej, finns bra i butik)
*Nappflaskor
*Flaskborste
*Vattenkokare / doppvärmare
*Lite diskmedel
*Lite tvättmedel (-eller lämna på tvättning billigt)
*Barnmatsburkar, välling, gröt
*Skötbordsunderlag (engångs)

*Solkräm (- Finns även på plats)
*Barnapotek -med smärstillande, aloe vera, termometer, resorb, näsdroppar, koksalt, plåster
*Myggmedel
*myggnät

*Soldräkt
*Badskor, funkar även med "halksockor" om det inte är vassa stenar
*Solhatt
*Miniliten barnpool
*Flytpuffar (-Finns även på plats)
*Flytväst (om man ska åka mycket båt)
*Babypool

*Barnvagn
*Parasoll till vagn
*UV- skydd
*Baby Björn el liknande (i handbagaget på flyget)
*Babyskydd/bilkudde (om man ska åka mycket taxi eller vill ha det på flyget.)
*Resebarnstol, t ex sack n' seat eller på bordet monterbar barnstol.

Att resa ekologiskt, går det?

Hittade listan på familjeliv...

blev lite uttråkad på fotona...tar sån tid att skära alla kort, men måste ju för albumets plastfickor e för små för mina kort.

M.I

Jaha nu har vi fått maginfluensa oxå...blää, va ju bara en månad sen vi råkade ut för vinterkräksjukan. Har vilat en massa, tills David åkte till jobbet, sen försökte jag ta mig igenom dagen. Det är jag som fått värsta smällen men milo e lite  dålig han oxå. Aja, nu väntar lite mat...typ det första ordentliga jag äter idag...sen ska jag fortsätta med mitt fotoprojekt. 



Milo e jättesöt nu, säger RRRRRRRRRRR (rullande R) hela tiden, alltså så som jag gör inte dom skånska...till davids besvikelse...haha. O så smackar hela tiden, megasött.  

Gokväll kära vän

Ps. Idag önskar jag kusin Camilla grattis...

Milo i stan

Yo yo yo...
Nu sussar Pilosen o hans mamma bloggar...ska snart se halv 8 hos mig...kolla in vilken stekar kid Milo har blivit...





Idag va vi inne i stan...hälsade på josses kompis Malin som bor jättemysigt mitt i stan...



Mysig innegård...

Vi hälsade på Malins söta tvillingpojkar o sen tog vi vagnarna o strosade runt på stan. Jag köpte ett par nya jeans och så tog vi en stooor latte:



Tiden gick fort o när vi väl skulle hem vid 17 tiden så fungerade inte kärnanhissen o vi fick gå runt hela stan för att komma upp till Nic parkeringen...palla lixom. Träffade Jocke på vägen och snackade lite=) Sen fick vi halvspringa upp för backen för att inte få böter...som tur va klarade vi det!

Väl hemma så fick Milo mat o sen ett bad...lr rättare sagt...vi försökte. Milo har blivit rädd för det så jag fick hoppa in i duschen med honom. Lite bus o lek o sen hopp i sängen.

Näe nu börjar det, imorgon ska vi på BVC träff.

Puss

ont i kroppen

Nyligen hemkommen från gymet, körde underkroppen idag, nästan 2 h var vi iväg. Min kropp gör såå ont, fast på ett bra sätt. Jos har bakat en megagott bröd som jag äter nu, mellanmål...måste nog säga att det e dte godaste brödet jag ätit, sirri...detta måste du testa=) ingen jäst o en massa nyttigheter i...frön o torkat frukt o sånt. Blev en bakad potatis med rökt skinka till lunch o ikväll blir det grillad kycklingfilé. Tänkte kolla på sex n the city nu och så ska Milo vila lite, sen ska vi upp till Noah o busa. Kramilajnen från oss



Detta ska kanske David tatuera sig nästa gång, fin va!

love

Idag har vi pumpat...jag jos o bart...david va hemma med pojkarna. Jag körde stenhårt på gymet, överkropp. Mina muskler skakar som bara den nu...haha, e så glad över att träna och jobba med min kropp. Sen blev det god lunch, lite vila och en tur till stan. Vi strosade runt på söder o köpte frukt o sen vidare till Egebyj...skulle egentligen fixa en sak på försäkringskassan men de hade såklart stängt. Vi hämtade det vi skulle o drog vidare till maxi i Hyllinge...hade det riktigt mysigt med min älskade familj...David e så underbar...världens bästa om jag får säga det=)



Snart e det dax för svenska holywoodfruar...kramkram


David fixar fruktskålen...



Snyggt va...haha killar

Milo e redo för Italien...



Idag har Milo fått en fin "baddräkt" med 40 i solskyddsfaktor...



Storlek 92 och vi tyckte den satt lagom...hihi va stor han e!




Nu håller jag på att sälja grejer på tradera...hehe får se om det går lika bra som för moncan...

Kram

LCHF bröd

Det här brödet ska vara kanongott och nyttigt...prova själv får du se=)

one mans trash is another mans treasure...

Hej på dig min vän...jag håller på att läsa en bok....rensa i röran heter den...har läst den en massa gånger och jag bara älskar den...



Jag har insett hur mycket saker vi har som bara ligger o tar plats och energi ifrån oss. Så jag tänkte ta bilder på saker vi inte behöver längre...så om det är nåt du behöver så bara lämna en kommentar så får du det...



Bra va...det första jag ska ge bort är en svart yogamatta med väska ifrån SATS...



SAT NAM mina vänner

Träff

Idag har vi varit på mammaträff hos Erika...



Trappen var jätterolig...upp o ner hela tiden...



Annars e det bra här hos oss...Milo sover nu och vi ska kolla på en film. Va o storhandlade med Jos innan, köpte hela bilen full av varor...



Sov gott min vän

Här e den...



Milo Lotus...o tvillingarnas tecken...sweet

Fiiin

Shit va fiiin tatueringen blev...lägger iut bilder imorgon.
Godnatt

Kramar

David e fortfarande iväg o tatuerar sig...åkte till jobbet 6 imorse och kl e snart 19.30...saknar min kärlek. Milo sover nu, Kenzo har varit ute o jag ska sriva lite dagbok tänkte jag. Milo va så trött...han har lekt med Noah hela dagen...han inte ens sjunga klart "trollmor" sången för honom innan han sov. Han e så himla go nu...busar och utvecklas hela tiden, klämde fingrarna i en kökslåda innan...grät så tårarna sprutade...stackarn. Imorgonbitti ska vi iväg till en tjej  i mammagruppen som ska bjuda på brunch, hon bor i gatan brevid så de e bara o traska dit, skönt.
Ha en skön kväll min vän, en massa bra på dumburken väntar



Kramar

Milopilo



Imorgon ska David tatuera sig...ser fram emot resultatet...hoppas det inte gör för ont på älsklingen bara...Snart börjar svenska hollywood fruar, det e ju så bra...man drömmer helt enkelt sig bort ett tag. Om nån frågade dig efter ditt drömresmål...vart skulle du då? Jag tänkte vara med i den här tävlingen men kunde inte bestämma vilket drömresmål jag har...

Kram

Nu står Milo själv...

Hej hopp...nu e visst helgen nästan över...o va härligt vi har haft det...kolla själv:



Varje morgon när det e frulledags är detta vad jag ser...Milo som vill äta allt som vi äter...



Nappligan...



promenixtime i nya brillorna



Äntligen fick jag o Miranda träffas...o första gången hon träffade Milo oxå



De bjöd på en massa gott!



På kvällen kom Carran, Jens o RATRIK hit till oss. Vi lagade god mat och kollade på melodifestivalen...David o Bart kollade på basket...Sen kom Jos ner o vi hade supertrevligt...By the way...RATRIK heter egentligen patrik...sas hörde nog fel när han bokade flygbiljett hem...haha





Alltså här har ni världens sötaste pöjk...tröjan e typ 40 år gammal (tror jag hade den när jag var liten)



Idag kom Zelma o Helena hit på besök, o så tog vi såklart en lång prommis tillsammans



Milo somnade direkt när vi gick ut, så trött efter all lek. Han har dessutom börjat stå helt själv nu...stod nästan 30 sek idag...det började för några veckor sedan med några enstaka ggr men nu händer det flera ggr per dag!



Iiiiiiskallt o blåsigt var det men ack så vackert!

Hade även en tjej från Malmö här o kollade på bilen, hon skulle höra av sig imorgon...hoppas hon köper den!
Nu e David o handlar o när han kommer hem blir det middagsdax=)

Har jag berättat att jag fått en massa fina efterrätter till Milo...jag e buzzador o får då prova en massa grejer gratis:

 

En skön kväll önskar jag dig!

Pöss

Blå hallen

Igår va min pappa o hans fru Kerstin på fest i blå hallen, du vet där de har Nobelfesten...



Jag e så nyfiken på att höra hur de haft det...men tror det e för tidigt att ringa nu? Milo väckte mig för en timme sen...

Vi ska snart ut på promenad o sen hem till min gamla kompis Mirre a.k.a Miranda, vi träffades när jag jobbade på ICA o hon e så himla go.

Kram

Varför heter det föräldraledig? Ordet ledig passar lixom inte in...

Vaknade vid 2 inatt då Milo va ledsen, gav han välling o han somnade om
Vakna 5 då Davids väckarklocka ringde...somnade om
Vakna 6 då David sov på soffan, jag väckte honom och han stack till jobbet (började 6.30)
Milo väckte mig 6.45...jag bakade bröd och gav Milo mat samtigt
Kl 9 tog jag en prommis med Kenzo o Milo...kom hem o busade med dom
Kl 10 städade hemmet, tvättade, hängde tvätt. Började laga mat...en mega god veg.paj (Ida älskar förk. det e därför jag skriver så...hehe)
Kl. 12, Noah kommer över, jag e barnvakt då de tränar...busat med pojkarna hela dagen +  gett dom mat och välling o nattat dom.
Kl. 13...åt min goda paj. Försöker kolla på Oprah med det går inte eftersom pojkarna står o slår på tv i kör...
14...försöker ta en tuppis, går inte eftersom Milo drar mig i håret och hoppar i resesängen som står brevid sängen
Kl. 15 David kommer hem och jag går ut med hunden
Kl. 15.30 Jag börjar göra storkok med Milo mat, Kyckling o ris o sås
Kl. 16. Milo somnar, David vilar och jag ska ta en kaffe o kolla på 6 n the city samtidigt som jag har ett ben i köket o fixar Milos käk. 
O resten av dagen vet jag inte än, annat en att vi ska ha en familj som kommer hit o kollar på bilen, Middag ska göras och sen stupar man nog i säng vid 20-tiden. Glammigt liv va=// 



Tror du jag har borstat håret idag...NO 
Tänderna...No, mina byxor e helt fläckiga av välling och hemmet ser ut som kriget igen...men vad gör väl det. Vi e friska och har en underbar lite Milo i vårt liv=)

Ps. e det nån som tror att jag/vi längtar efter vi lyxiga Italienresa? Vi har precis kommit överens om att vi ska unna oss en massa härliga SPA behandlingar därnere...det e vi väl värda!

En massa kramar till alla mammor därute -

The garden café at ROSENDAL

Har varit uppe sen 7 o bakat och myst med min son. Var även ute med en promenix när brödet jäste. Världens godaste bröd...har fått receptet av Jos som hon har tagit ur denna fina kokbok:



Hon o Bart fick den av min pappa o Kerstin förra sommaren...reccepten står nämligen på engelska. Iallafall så kommer receptet här:

Sunflower seed bread:

7 dl vatten
50 g jäst
3 dl solrosfrön
6 dl havregryn
2 tsk örtsalt
ca 1 1/1 l mjöl (jag tog hälften med dinkel)

Glazing:
1 ägg
3 tsk örtsalt (jag tog havssalt)
1 dl solrosfrön

Sen bara kör på som vanligt, lös upp jästen med fingervarmt vatten på med solrosfrön o havregrynen o låt stå 5 min. Sen blanda ner mjöl, salt och vad du nu vill ha (kanske en morot, äpple). Jäs i 45 min. Baka ut och låt stå 15 min, sen pensla på glaze och in i ugnen i 12-15 min på 250 grader. 

Have a lovely day! 

Babysim...kanske inte så bra

Har du läst den här artikeln? De menar att klorerade pooler kan ha en negativ effekt på små barn och då särskilt när det gäller andningsvägarna. Hmm inte bra, tur att vi inte gått på babysim med Milo...fast såklart finns det ju många forskningsrapporter som säger både det ena o det andra...man får väl ta allt med en nypa salt.

Dagiset var väldigt bra...lutar åt att vi tar det, fast jag vill ändå kolla på några andra så man har nåt att jämföra med. Endast det bästa är bra nog för Milo.

Nu kommer snart halv åtta hos mig, det e ju mega bra.

Va förresten hos min vän Manuela idag...hennes Leo e ju snart stora killen, 1 1/2 månad...oj va söt han va. Svårt att minnas att Milo var så liten.

Sov gott min vän

Kram

Dagis

Nu ska vi snart bege oss iväg till öppet hus på ett dag här i närheten, hoppas det e bra. Dagiset är Reggio Emilia inspirerat vilket betyder:

Namnet kommer från en stad och region i norra Italien.
Grundidéen bakom Reggio Emilia är att man fokuserar på
det enskilda barnet och lyssnar och ser barnets olika
styrkor

Pedagogen stöttar, uppmuntrar och är kunskapsguide.
Arbetet formas och förändras hela tiden pga. barnets
intresse och nyfikenhet, samt uppmuntras att pröva sina
olika teorier.

Pedagogiken är en levande idé som hämtar kraft från barnen
och det aktuella sammanhanget.
Den är i ständig förändring, på samma sätt som världen förändras.
Det som var sanning "igår" kanske inte är sanning "idag".
Det finns inte bara en sanning, det går att lösa problem på olika sätt.
Vi ska se det moderna barnet som vi har framför oss.

Dokumentationen har stor betydelse i arbetet både för
barnen och de vuxna. Genom den går vi vidare i vårt
gemensamma lärande. Dokumentionen kan bestå av foto,
text, teckningar, film, dia eller hur man själv bestämt att
man vill presentera sitt arbete. Detta stärker barnens
självkänsla och utvecklar pedagogerna i det egna arbetet.

Samtliga personer runt barnet är viktiga i lärandet.

Både personal, föräldrar och andra samhällsmedborgare måste
sträva efter att förstå och se det kompetenta barnet.

image53

(min favvoblomma, plockade alltid en blomma o satte bakom örat då jag bodde på Hawaii)

Sen bär det iväg till Ängelholm...fika med Manuela och hennes lilla Leo. Nice! Igår var jag på väla o fikade med Linda, det var säkert 2 år sen vi sågs sist!

Kramkram

Milo & Kenzo



Så här ligger dom o myser på morgonen



Sötisar va!!

Varje morgon sen drygt en vecka tillbaka dricker jag en morgondrink...det här e va den innehåller:



Alltså vilken skillnad det har  blivit, kan verkligen rek. ALLA att ta en sån här morgondrink. Det va jos som fick mig att börja, men Anna skipper har ju pratat om detta i sina du e vad du äter program oxå. Jag har en selleri, citron, ingerfära, kallpressad linfröolja, vatten o loppfrön...o så iblan nån annan frukt...känner mig mycket piggare, och drinken e full av antioxidanter som håller en frisk!

Igår köpte jag en bukett vårblommor till mig själv:



Nu ska jag ta milo o kenzo med på morgonpromenad o sen blir det fika med en kompis.

Ha en bra dag!

Kram

Huset vi kollade på...

Här ser ni huset vi kollade på...väldigt charmigt o prisvärt hus med mycket potential...ligger dock i ekeby...hehe, det som e bra e att det e nära mitt jobb och mittemellan davids o min familj...kanonish jue- men efter visnigen igår så bestämde vi oss för att leta vidare o det var efter vi hade läst besiktningen...för mycket fel helt enkelt...som vi letar vidare.

Nu ska jag o Jos iväg på en greja...har inte skrivit nåt om det för jag vet inte om jag vill hålla det hemligt ett tag till...hehe

Ha en skön kväll!

Kramar

svenska namn.se...nya namnstatistiken är ute nu...

Milo

Populäritet idag: Oförändrad
Placering på namntoppen 2009: 62
Antal män med namnet i Sverige: 784
Antal kvinnor med namnet i Sverige: 24
 Namnsdag : 7 Maj 
 
Av germanskt ursprung och betyder den barmhärtige.

I engelskan förekommer varianten Miles (källa:www,behindthename.com).

I Sverige är Milo fortfarande ganska ovanligt men på väg upp.Både bland svenska och utlänska personer. Den svenska betydeslen är Efterlängtad kärlek.

År 2000 var namnet nr 884 på topplistan, 2006 hade vi Milo på plats 138.
Det finns 293 män som har förnamnet Milo. Av dessa har 221 namnet Milo som tilltalsnamn/ förstanamn. Och det finns 15 kvinnor som har förnamnet Milo varav endast 6 har namnet Milo som tilltalsnamn/ förstanamn.

Milo betyder "the merciful". Milo betyder äpple på grekiska. Ett typiskt montenegriniskt namn, betyder "den käre". Finns en variant för flickor- Milla.

Milo anses också betyda "min kärlek", milo = my love


babysång o husvisning

Hola!
Nu ska vi snart ta en kaffe latte här hemma och sen ska jag o Milo iväg på babysång med Jos & Nois. I eftermiddag blir det husvisning, yippie...megafint hus asså=))

Ska lägga in bilder ikväll...
Kramen min vän

SOL

Tänk att helgen redan gått...när man e mammaledig så e inte dagarna så viktiga, varje dag e lördag typ...men nu när man börjar komma ur den där bubblan som man hamnar i när man får barn...så längtar jag nästan tillbaka till vardag o helg o jobbrutiner....asså jag vet ju att den tiden snart kommer ändå, men kan inte låta bli att tänka på hur det kommer att bli den dagen jag börjar jobba...hur man ska få in heltidsjobb med träning och dagis o Milotid o så David såklart...o så vänner o familjen o allt annat.

Annars så har helgen varit bra...det blev ingen husvisningen men vi va hos Carris i fredags, hon bjöd som vanligt på en massa gott:

 

Sen gick vi en sväng på stan o tog en latte



Mamma, Ida o Josse o noah var oxå mé!  Sen blev det god ryggbiff och fredagsmys...

I lördags va jag o Milo i Smöris:



Britta älskar att leka med Milo=)



Sen tog jag & Milo, mamma o Pontus en prommis med hundarna...kallt men underbart med SOL



Fin utsikt va!

Mamma o Lasse bjöd på god mat omånga skratt...sen kom David o hämtade oss o me följde Pontus o Margit som sovit här tills idag...De e så söta o hjälpsamma...de gå ut med Kenzo o leker en massa med Milo. Vi tog en lång prommis i eftermiddag o sen tog de bussen hem. Tack sötisar för den här gången...a just ja, Jos o Noah var här på besök oxå...skoj som alltid. Shit va jag kommer att sakna dom när de flyttar. Jag o David har snackat om att åka o hälsa på dom nästa januari..o stanna typ en månad, bila runt lite...california, Las Vegas mm. Najs, det gäller att börja spara nu=)

Nu ska Milo i säng och snart kommer David hem från jobbet.

Kramkram min vän

husvisning

Sugen på husvisningar idag...ska se om vi hittar nåt fint hus o kolla på...men först 1 timmes promenad=) MP3:n e laddad med bra musik.

Kram

Santeria

Nu e det ryggbiff som gäller...god sallad och HP sås...måste bara bjuda på en av mina absoluta favvolåtar:



Peace bröder & systrar...

Brudar på besök...tack för igår tjejer



Sen kom Jos o Noah över:



Nu blir det strandprommis!

krambanan

Hej min vän...här kommer lite bilder från de senaste dagarna...



Bus dagen lång för kusinerna...



Idag var det ett år sedan Sigge dog så vi var på graven med ljus och blommor och så sjöng vi en sång. Kyrkan bakom mig är min konfakyrka:



Mina älskade systrar...de lyser upp mitt liv!



Sen åkte vi en tur till Hyllinge, kollade på huset vi växte upp i...det va kul att se igen...saknar det faktiskt. Stannde på famila o kollade lite i affärer, jag köpte en ekologisk kallpressade linfröolja som jag ska ha i frukostdrinkarna. Milo posade med prinsesskrona...SÖTE! 

Imorse va vi på en långpromenad till havet, va så underbart väder och riktigt skönt faktiskt. Kenzo fick springa lös på stranden.

Nu har jag precis kommit ner från Joso Bart, de bjöd på god thaimat!

Imorgon så får vi besök av en massa härliga brudar....tror jag ska baka nåt gott bröd att bjuda på!

Krambanan


Milo 9 månader

I dag fyller Milo 9 månader...o här rockar han loss till favvolåten!



PussoHej

Stolt

Gomorron!
Ny vecka...nya tag! Ännu mer snö väntas, o ja som vill hälsa på Manu o hennes Leo...undrar hur det ska gå?
Aja, vill bara tala om hur himla stolt jag e över min broder Patrik som varit på övning i Älvdalen, hoppat isvak o sånt...



Du e såå duktigt!

Annars har helgen varit bra, har börjat med Josses hälso/morgondrink nu som består av 1 pressad citron i ett glas vatten, 2 cm riven färsk ingerfära, linfröolja och liten honung. Mixa allt o svep! Igår tog vi en långpromenad till stranden:



Det gula huset bakom Josse skulle jag vilja ha!!



I helgen när David jobbade passade jag på att göra en sak:



Milo med diadem



Milo med hårspänne



Såå söt Milo e, men lovade David att inte göra det igen, haha!

Ha en bra dag min vän!

RSS 2.0