älskade milo

Milo älskar att rida så idag på hästens dag tog han chansen igen. Travade till och med, han frågade om han fick hoppa...söte!

Nu har Milo sommarlov o vi ska mysa tillsammans hela sommaren!


Krapperup slott

idag har vi haft en supermysig dag i Krapperup!4 år sedan

 
Jaha mina vänner. 4 år går så snabbt. Tänk vad tiden har förändrat och vilka mäktiga själar som kommit till oss. Till exempel dessa godingar.
 
 
 
 
Känner mig evigt tacksam och kärleksfull att jag fick bli mamma till Milo, och moster till Noah!
 
Grattis fina älskade pojkar!
 

Milo 4 år

Den 1:a juni fyllde vår älskade Milopilo 4 år. Så snabbt tiden går. Vi hade besök från kusinerna från Björkö och från Moncan, Rachel o Molly från England. Sen kom ju hela släkten på kalas på lördagen också! Underbar dag med solsken, god fika och fina paket till Milo, tack alla som kom=)
 
 
 

Nämen

Alltså så här är det. Milo har, innan vi flyttade till huset, varit duktig med att somna på kvällarna. Men sen vi flyttade hit och sen lillebror kom, har vi varit lata och legat bredvid honom tills han somnade. I helgen tog vi ett snack och insåg att vi måste ändra sovrutinerna. Sagt och gjort, vi pratade med honom, han grät lite första kvällen. Andra kvällen gick ganska smidigt och nu idag, tredje kvällen gick det mycket bättre. Vi läser först en saga, sen gör vi "Sköna på ryggen...ägget knäcks..ni vet", sen sjunger vi trollmor och sen säger vi god natt. Första natten satt jag på en stol bredvid sängen, andra natten flyttade vi stolen nära dörren och nu ikväll satt David i soffan utanför och kollade på tv. Så skönt att äntligen ta kommandot över sovrutinerna. Han somnar dessutom mycket snabbare själv har vi märkt.
 
 

sötisen!


snart

Snart ska vi sjunga för älskade underbara Milo som blir 4 år idag. 13.37 föddes han och han var såå efterlängtad. Jag var stor som ett hus och Milo var redo att komma 3 veckor för tidigt. Nu sitter vi vid köksbirdet o väntar på att klockan ska bli 6.30 så vi kan väcka de andra. Presenterna ligger framme och det ska bli så kul när han öppnar det stora paketet!

Grattis älskade Milo på din 4-års dag! Vi älskar dig!


RSS 2.0