morotsbiffar!
YogiHej! i helgen var jag på en föreläsning med en kvinna som hade sagt upp sig från sin tjänst som vd för att leva sin dröm...att syssla med yoga och sprida kärlek. Fantastiskt människa som inspirerande mig. Efter det fikade jag och min vän Tina...vi diskuterade framtid!

Den senaste veckan har jag börjat dagen med yoga...barnen ligger med på mattan o kenzo me. Gröna drinkar är även dom ett tillskott i vardagen som gör mig lycklig. Nu kan man även hitta nässlor spm är utmärkta att ha i drinken. Mamma bjöd på det i lördags o det var supergott!

min present till mig själv

bara för jag är så duktig:-)
TankarVi skapar vår framtid

Fina killar!
känner mig på topp!har en massa bra idéer till mitt företag. nu ska möte bokas med min ad Patrik! yeah!

vår
liten blir stor
Godmorgon

Härligt att vakna till en fantastisk soluppgång. Igår planterade jag penseér, superfint.
Nu tänkte jag plugga lite, göra en god grön drink och bara umgås med familjen.
Ha en fin dag, kram
 

Hej...

Har visst fått några nya läsare, ursäkta att jag är så dålig på att skriva, men har ganska fullt upp med livet lixom. Idag har vi varit o fixt pass till oss, drar ju snart till storesyrran i England, sen blir det ju Josse i augusti. Milo älskade polishuset och alla poliser o bilar. Sen drog vi till babyland och sen vidare till Nicka o Micke på en fika. Ikväll kom Mimmi o Rickard på besök och nu e det plugg och lite fix som gäller.
 
Tänkte lägga in lite bilder, men det funkar visst inte.
 
Förresten så har jag visst gått ner till 62 kg, tack vare vegetariska kosten och de gröna drinkarna. Vägde ca 67 när vi började dricka drinkarna för 6 veckor sedan. Innan jag blev prego vägde jag ca 57 kg. Bantar absolut inte. Så fort värmen kommer ska jag börja löpträna tänkte jag...
 
Kram på er
 
 

Baby Björn

Hola!
Tänka sälja vår svart och röda baby björn active, ngn som är intresserad?

 


My Love Milo

 
Här är jag höggravid med lilla Elli...älskade Milo...världens bästa storebror<3

Simskola

Milo har ju gått på simskola hela hösten och även tagit några märken...Här tränar de på klädsim...så söta
 
 

Trötter

Så trött jag e. Lillebror har nog vaknat 10 ggr inatt...han e lite dålig efter vaccinet han fick iförrgår...jag e inte riktigt frisk efter influensan heller...blää va jobbigt det är att inte få sova ordentligt. 
Milo hade ont i ögat igår och på BVC trodde de att ögoninflammationen kanske var på väg tillbaka. 
 
Känner för att börja röra på mig på riktigt, typ träna pass eller nåt. Behöver miljöombyte...nu e det helg iallafall så kan David hjälpa mig med nätterna. 
 
Kram på er!

RSS 2.0