Goooonatt

I helgen har pappa o Kerstin varit här och idag var vi på ullared...ska hoppa i bingen nu men imorrn lägger jag in lite bilder.
Sov Gött

Älskade brorsan

Patrik är i Estland med sin klass, han pluggar ju till officer. Är så stolt över honom, han är längst till vänster i filmen!
Kram

En award av mamma

Igår fick jag en award från MAMMA den innebar att jag skulle  visa en favoritbild och berätta tre saker som ligger mig varmt om hjärtat.
Den här bilden symboliserar så mycket kärlek. Jag känner mig så otroligt lyckligt lottad som har det som bra. Allt jag någonsin drömt om har jag fått i mitt liv. Varje dag tackar jag för min fiiina familj. Underbara David och lilla älskade MiloPilo, vi vaknar med ett leende och somnar med ett leende.
Så nummer 1 är såklart min underbara lilla familj samt min underbara stora familj, mamma, pappa o alla syskon. Ni betyder allt för mig och jag är så tacksam för att jag fått er som familjemedlemmar. Vi pratar och ses ofta och ni är alla mina bästa vänner! Älskar er!
Nummer 2 är faktiskt min hälsa. Har börjat fundera på hur lyckligt lottad jag är som är frisk. Att ta vara på sin kropp, ge den rätt näring och motion och inte minst ta hand om sitt inre. Man vet aldrig när en sjukdom kan komma och förändra allt. Kanske det har att göra med åldern, men ibland får jag sån ångest när jag tänker på att jag kan bli drabbad av nåt och tvingas lämna Milo...usch vill inte ens skriva det...men iallafall är jag otroligt glad över att få vara frisk!
Nummer 3 är Viken. Jag älskar Viken och har aldrig trivts nån annan stans så bra som här. Varje dag när jag kommer hem från jobbet slås jag av den vackra utsikten vid Domsten och hela vägen hem. Det luktar hav och salt. Alla vackra promenader jag tagit vid havet. Vill aldrig flytta härifrån, love it!
Fyra stycken som jag skulle vilja skicka denna award vidare till är:

Min underbara väninna Minna som alltid är glad och är en fantastisk mamma till sina 2 fina döttrar!
Glada Bella som är mammaledig och är hemma med lilla Nova. Hon e en superduktig tjej som fixar allt hon ger sig an!
Romina, Davids söta syster som alltid har ett leende på läpparna och kämpar på med sina studier. Hon ställer alltid upp för alla. Du kommer gå långt Romina!
Davids storasyster Veronika, jag vill ge dej denna för jag tycker så mycket om dig. Du kämpar på med jobb, familj och allt annat och fixar det superbra! Grattis önskar jag dig oxå i förskott eftersom jag inte kan komma med på lördag.
KramKram

Carran

Carran & Jens va här ikväll...Milo älskar dom o kallar Carran för kakka. Jens o Milo busade o Milo skrattade som aldrig förr. Vi provade även den nya overallen:
Milo ler när han ser sig själv i spegeln!
Suddig bild men bra reflexer iallafall!
När jag kom hem från jobbet hade mina pojkar städat, tvätta och fixat mat=) Så vi tog en prommis tillsammans o njöt av solen, milo ska hålla Kenzo när vi är ute:
O så fick han låna mina vantar:
Har jag förresten visat den fina 1 års dopgåvan vi fick av Vikens kyrka:
Milo fick ett dopljus och en barnskiva av prästen som kom hem o lämnade detta=) De kommer varje år på dopdagen med gåvor!
Sov Gott min vän!

Cooolingen

Kolla in vår cooling...

Han var så söt när han strutta runt på gården i hörlurar....kolla in patrik då...apkallt ute o han klär sig i sommarkläder=))

Bilder från förra veckan

Är det här vi kommer hålla bröllopsfesten månne?

POP vinteroverall

Yes äntligen hittade vi en fin overall till Pilo, brun & mörkblå polarn overall blev det...
Hittade även 2 fina pjamaser:
2 för 150:- på name it!
Poss

havet

Igårkväll var jag på tjejfest i Rydebäck. Vi hade det supertrevlig och Tina bjöd på italiensk plockmat och vin! Kom hem vid 01.30 o gissa om jag var trött. Lilla Milo bestämde sig dock för att skämta oss aprilo...va vaken till 5...haha va kul vi hade, not.
Nu ska jag ta en långprommis till havet, milo sover och david softar! Ikväll ska vi till några vänner här i Viken!
Ha en nice dag!

A hero

Kolla in de här!
Love!

Bröllopslokal

Tagit halva dagen ledigt...mys med familjen, david ska firra lite plugg och sen ska vi kolla på en lokal vi kanske ska hyra inför bröllopet!
Njut dagen my friend

Luftfuktighet

Jag var hos läkaren förra veckan som konstaterade att jag hade en infektion i halsen och att jag var väldigt torr...nu har jag kollat upp luftfuktigheten på jobbet (nån makkapär ska hänga på kontoret i en vecka o sen kommer beskedet)...e den bra så antar jag att vi har för torr luft här hemma och då kommer en sån här väl till pass, en vattenfontän:
Finn att köpa här och passar både inne och ute!

Eftermiddagsbesök

Idag fick jag sovmorgon, va så skönt men kändes lite konstigt att sova till 9,30. Vi tog det lugnt, drack kaffe o läste tidningen. Vid  kl. 11 åkte vid till simhallen med Milo o busade ett par timmar. Vi var inte ensamma om man säger så...hehe
Milo står vid kanten o hoppas i själv, duktig e han! Vet ju inte riktigt va dom ska klara nu eftersom vi inte går på simskola, men han kokar kaffe med munnen och hoppar själv + att han åker kanan. Sen går han runt i hela bassängen själv...ibland håller han i en skumgroda!
Sen kom mamma, carran, jens o Margit hit och lite senare kom Helena och Robert med zemlan! Mysigt har vi haft det, de bjöd på fisksoppas och gott surdegsbröd! Go Robert...mycket gott måste jag säga.
Nu sover Pilosen och David ligger o läser, jag ska kolla på tv och softa för snart börjar en ny tuff arbetsvecka. Kämpa på alla glada=)

David, Jos & Barnen på Utflykt

Hemmafarsan!
Vacker bild va=)
Brorsor=)

Böcker

Idag har jag vunnit ett fint bokpaket för barn. Jag skrev en slogan och skickade in och så vips....har jag vunnit! Värde 375:- tror jag det var. Perfa va=)

Annars har Romina varit här ikväll. Tog en långprommis och sen lagade vi käk, falafel med en massa goda tillbehör t.o.m Milo gillade det!
Här e lite bilder från när Jos var här...
O så har Milo fått en superfin tröja av mamma, hon har själv stickat den!
Ekologisk ull!
Den här fina tårtan fick jag av David & Milo på min namnsdag den 6:e oktober, de hade själv bakat den!
Så här söt e Milo när han dricker fil!
Önskar dig en god natt med en massa kärlek!

Yees

Nu e jag tebax. Nåt hände med våra datorer...de pajade, kan vara nåt fel med elledningarna...men det är under utredning i allafall. Har nu köpt en dator via jobbet som David ska få ha som sin egen "pluggdator".
Han läser just nu på komvux med ett långsiktigt mål att bli ingenjör. Stolt är jag över honom. 

Annars har jag jobbat i dag...som vanligt, hade ett arbetsmöte/fika som var mycket trevligt! 

När jag kom hem tog jag med Milo o Kenzo på en prommis så David fick plugga...Milo ska dra vagnen själv, eller ska han hålla Kenzo själv. Han vägrar sitta i vagnen, han är ju lixom stor nu=))

Ringen min blev klar idag, så nuhar vi likadan förlovningsringar som passar fint!

Må så gott min vän, 

Puss 

Datorn e paj

Bloggar snart igen...kram

TANKAR

Hola!
Halsen värker o ja e trött. Ska läsa lite o sen sova. Har en hel del tankar om framtiden...ska snart dela med mig om dom. Bra grejer alltså! Fortfarande väldigt mycket på jobbet...
Annars e allt bra med oss, david pluggar och Milo e go  o gla som vanligt. Ikväll har Rominis varit här, vi åt go mat o drack cola som vanligt...hehe
Önskar dig en god natts sömn och ett lyckligt hjärta

Today is a gift, thats why the call it the present

Hej min kära vän!

Nu har vi fått låna patriks dator då vår "nya" har lagt av...oj så mycket som har hänt den här helgen...vet inte var jag ska börja...men tar det från i fredags:

David ringde vid lunch o sa att bilen vår börjat rycka...in på verkstan o det visade sig vara kamremmen som var dålig (vi visste detta o hade räknat med att byta den) men det var ändåtrist. Som tur e kände David killen på verkstan o de kunde fixa det med en gång. Efter jobbet hämtade jag Milo o åkte till mammi. Vi drack lite vin och lagade crepes, det gjorde vi alltid på fredagar när vi var små. David kom sen när bilen var klar och sa hej då till jos o Nois, och åkte hem med Milo. Vi fick hela fredagenkvällen tillsammans...så mysigt det var. På natten kl 2 åkte dom och vi kramades och grät en massa...oj va det är tomt nu vill jag lova.

På lördag morgon tog vi hundarna på en långprommis ner till havet, bara jag o mamma...superskönt höstväder va det=)
Sen drog jag in till stan och hängde med carran, pontus o patrik. Pontus hade köpt en elgitarr som vi vi spelade på, käkade lunch och bara softade. Efter det mötte jag Milo o David där hemma...de hade varit hos farfar Ove på dagen. David övveraskade mig med att vi skulle ut och äta på en meeega myisg restauran här i Viken, glad blev jag och vi sa hej då till Milo & Romina (tack snälla för att du var barnvakt).



Värsta mysiga kvällen hade vi...utan att avslöja för mycket så blev det tårar, champagne och den godaste maten jag ätit på mycket länge...samt en massa pussar!!!

På vägen hem hittade vi en lite kattunge som pep i buskarna...vi hade inte hjärta att lämna den så den fick bo hos oss den natten...sen tog Robin hand om den och den ska nu bo hos han & Aston...

Idag är jag mycket lycklig...har pratat med Josse som är hemma - skönt!
Tack David för att du överraskade mig med förlovningen och tack för att du finns!

Nu är vi förlovade<3

Älskar dig David!

Tårar

Just nu sitter jag med ett glas iskallt vitt vin och bakom ögonen känns tårarna nära...har gråtit flera gånger idag. Snart åker vår älskade Nois och Jos...varför e det så här...kommer sakna dom såååååå mycket.
Vi lagar crepes, som vi alltid gjorde när vi bodde i Hyllinge...hela familjen e samlad...(nästan) David o Milo har åkt hem då Milo e sjuk. Inatt åker dom iallfall och jag längtar redan tills de kommer igen.
Pussa extra på dom du älskar ikväll!


RSS 2.0