Fredagsmys

Hade vi verkligen igår. Carran, Jos & Bart och barnen var på besök. Vi grillade och åt gott. Carran fixade grillade bananer med choklad o glass till efterrätt...
Barnen leker så bra ihop nu, Milo är lite rädd för babyn och börjar låtsasgråta när jag håller henne. På kvällen stoppade vi om barnen för natten och la de i vagnen, sen promenerade vi bort till sötaste Mirre / Phille som hade bjudit över oss. Hade supermysigt men stannade dock bara en kortis för barnen somnade inte i vagnen.
Idag ska vi nog till smöris som vanligt och ikväll hoppas jag Mimmi kommer på besök, det var ju länge sen nu!
Happy Valborg!

Arild

Häromdagen var jag i Arild och stannade i 2 dagar. Det var så otroligt vackert och endast 20 minuter från oss. I det här fina huset/hotellet bodde jag. I källaren var det pool och bubbelpool...
Tog en morgonprommis o såg solen gå upp...
Kram

Nu är de på väg...

Inbjudningarna alltså!

Nu är hon här!

Välkommen till världen Delilah Rose Maria Mendonca! Tack Gud för miraklet jag har fått uppleva det senaste dygnet!

Idag har jag hämtat klänningen

Och nu är den i säkert förvar tills det är dags för dagen D. Vi ha en enkel rosbukett till, som den här kanske:
Nu börjar en unge i minuten och till det har jag köpt Ben & Jerrys glass...nice!

Sun is Shining

I Smörhålan...förra helgen i allafall:
KramKram

Milo & Noah

Förra helgen tog vi kidsen till Norra hamnen och hade skoj. Sen blev det käk på Ikea och på eftermiddagen träffade vi Minna, Manda och Mayla på en fika i Viken. Lovely va det!
Peace Out!

Babyshower

Hola Hola Lixom!
Nu har de sista gästerna gått efter dagens överrasknings babyfest. Så kul vi har haft det...jag hade bjudit hit tjejerna (Maddes Caril och Idas Robin kom oxå) i släkten och Carran, mamma, jag o mallis hjälptes åt med att fixa allt. Vi åt sallad med gott bröd o dressing sen blev det jordgubbskladdkaka och kakor till kaffet. Pojkarna har busat hela dagen och vi har haft det supertrevligt. Fick även en till bröllopsinbjudan till Tessan o Martins bröllop. Tredje inbjudan för den här sommaren=)
Här kommer bilder från dagen:
Milo klädde på sig, tog hjälm o nyckel och ville cykla...sen spelade han gitarr och sjöng för oss alla. Han riktigt trivdes av att ha allas ögon på sig och vara i centrum. Guva stolt jag är över honom!
Tack för idag älskade familj och släkt!

Piiinsamt

Hola!
Va på en husvisning innan i dag och när jag tog av mig skorna kom jag på mig...hittade 2 omaka strumpor imorse som jag tog på mig eftersom jag minsann inte skulle ta av mig skorna annat än när jag kom hem...ack så fel jag hade och ack så skämmigt det var...

Scraaaping


Craaaasch Booooom Baaaang

Idag när vi kom hem blev det korsdrag, det stormar ju så mycket nu....så vad hände...jo dörrren till altanen gick i 1000 bitar...
Buspojkarna fick iallafall tacos till middag och sen blev det glass...
Måste bara visa nåt sött, Milo är väldigt intresserad av siffror och bokstäver och de senaste han tycker om är att läsa tidningen med oss på morgonen:
Så sött va=)

Godnattkramar till dig!

Jag kan avslöja

Att klänningen är en sjöjungfru modell...ivory heter färgen...längtar tills den kommer o jag får prova den igen!
Idag har jag varit på ett jobbmöte på stans bästa coffeshop...Coppi...angående mentorskap som jag blivit tillfrågad om. Så kul det ska bli=)
Annars är allt bra, är lite sugen på att börja träna...
Kram

High Five

Nu är det gjort...klänningen är köpt...äntligen. Världens vackraste (i mina ögon)...bör jag tillägga att det var ett impulsköp...berättar mer i helgen, ska sova nu!
Kram
Ps. Va på en superbra föreläsning med Mia Törnblom idag...så bra:-)

Kååkorn

Så säger Milo 1000 gånger om dan...han älskar traktorer. Kolla vad hans snälla pappa gjorde för ett tag sen...
Milo ville inte gå därifrån..haha gissar att det kommer bli fler turer till traktorparadiset...
Nu ska vi laga en ny rätt ur Linas matkasse, idag blir det nån gryta på renskav. Sen ska David byta däck på bilarna och ikväll drar jag iväg på yoga.
Önskar dig en härlig vårdag!
Kram

RSS 2.0