Milos 4-års kalas för dagiskompisarna!

Igår hade vi barnkalas för Milo! 8 barn varbjudna och det var en hel del förberedelser. Som tur var hjälpte Carran och Margit till. Vi blåste ballonger, bakade, städade och dukade! Klockan 11.30 kom barnen och hade med finapaket till Milo som var superglad! Vi bjöd på lite mat och sen cupcakes och kakor. Sen var det skattjakt och alla ville så klart gunga på vår inomhusgunga. Sen var det lek och fiskedamm. Väldigt lyckad barnkalas...dock var vi helt slut efteråt!
 
 
Johannes sov över här och pojkarna hade superskoj och bakade pizza, busade och åkte moped. 
 
 
Idag är det morsdag så då vill jag passa på att hylla min fina mor! Älskar dej!
 
 
 
Kram

Tjeeeena
Födelsedagsfest

Gokväll vänner!
Sitter ganska så proppmätt i soffan och kollar  på Eurovision song contest. Ikväll har vi grillat, för första gången här i huset. Blev supergott, dock kände jag mig nästan dålig av värmen. Hela huset kokar och på nätterna är det rena bastun här hemma. Robin o David kollar också och barnen sover. 
Hittade lite bilder från min födelsedag som jag vill visa, kramkram
 
 
 
Kram
 

lunchomelett är perfekt lunch!

fining
Härlig tid nu

 

 
Imorgon ska det bli superväder, då ska det njutas vill jag lova. En hel del plugg förgyller mina dagar nu, snart e jag klar=))
Kram

Att vara Mamma

Är det bästa som hänt mig. Jag älskar mina barn så det gör ont. Förvånas varje dag över hur livet lever vidare genom mig och David. Så söta, så smarta, så snälla och så underbara. Här kommer lite bilder på våra fantastiska små gosingar:
 
 
Love<3

Cousins...


Nice!Njuter i fulla drag!

RSS 2.0