PoP

Ellis höstkläder!
My gosh

Vilken dag...e helt slut! sitter med ett glas vin i handen o ska ge mig på kvällsplugget. Idag fick lillebror nya höstkläder. Superfina gröna pop ytterplagg. Annars har Milo varit i skogen o grillat med dagis, vi har varit på lekplatsen, tandis med Ellis, playdate med Tekla o Jenny, hämtat davids bil på verkstaden, lagat indisk mat, badat barn o nattat. Jodå man känner att man lever lixom.

HäpåreVäla

Idag åkte jag och Elli till Väla en sväng. Behövde shoppa lite nytt till pojkarna. Vi mötte upp mostrarna och sen kom även Patrik o Ave. Vi fika och hade det mysigt. Köpte 3 par byxor till Milo, några tröjor och en cool jacka till Elli. Köpte även likadana dödskalle mössor till grabbarna. Coolt o klä dom likadant.
 
Hittade även lite till mig men köpte inget. Jag har så mycket kläder som jag inte använder, känns helt konstigt o bara handla mer då. Överkonsumtion är så ute. Ska väl rensa ut en massa och handla vartefter istället. Nu sover barnen och jag ska plugga lite, tar mig ett glas vin oxå.
 
Peace
 
 

Ny frilla
Äntligen fick Milo klippa sig kort. Tack pappa David som tog tag i det. Finaste Älskade Milo♥

kyrkis

Idag tog jag med pojkarna till kyrkis. Det va supertrevligt...goa tjejer och trevlig sång. Vi fikade gofika från bageriet. Sen kom mimmi på besök och tipsade om en god veggiematrätt som vi gjorde ikväll. Dagens gröna drink blev röd...fylld med ekologisk rödbeta o annat gott. Mimmi gillade den också.

Nu har vi precis fått leverans av linas matkasse...så efterlängtad då inspiration för mat är som bortblåst.


Nu sover Ellie...milo o david lagar en cykel o ja ska plugga lite.Isötaste killarna säger Godnatt!
I was here!

Läste ett bra blogginlägg idag från succecoach.se:
 

Vi drömmer om en skönare livsstil men vill inte jobba för det. Vi vill vara miljonärer men inte betala (mer än en trisslott). Vi vill ha mer tid men vägrar att investera tid. Vi vill vara vältränade men orkar inte träna. Vi vill åka på långresa men bokar aldrig biljetten för att vi inte har råd. Och vi har inte råd för att vi inte behöver ha råd eftersom biljetten aldrig blev bokad…

Vart är det jag vill komma? Jo, allt vi vill ha finns där HELA tiden, hur nära som helst. Det t o m bara väntar på oss. Men vad är då haken? Varför är vi inte rika, vältränade, kärleksfulla, harmoniska, solbrända eller vad det nu är vi vill ha eller vara?

Därför att ALLT VI VILL HA ligger utanför vår komfortzon. För att få ut mer måste vi bli mer, göra mer, vara mer, investera mer, uppoffra mer. Allt hänger ihop. De flesta gör minsta möjliga men förväntar sig att få ut MER. Galet!! Tänk istället, jag ska alltid göra liiiite mer, träna lite mer, investera lite mer kanske både pengar och tid. Boka biljetten till den där resan du vill göra. När datumet väl kommer för avfärd så finns både pengar, packning och reslust, jag lovar!

Läskigt tycker de flesta att det är att gå utanför sin komfortzon och jag håller med. Det ÄR läskigt men belöningen, jaaaa du den belöningen, den är värd ALLT!! Jag har massor av gånger gått utanför den där förbaskat äckliga “komfortzonen” som många blandar ihop med trygghet och för varje gång blir jag modigare, lyckligare och rikare. Ja, t o m bankkontot växer när jag växer. Tänk om jag hade vetat detta när jag var 20??

Lev väl och ta för dig av livet när du nu fått ett…

 

Jag vill dela en så otroligt vacker sång av Beyonce med er, I was here heter den. Fantastisk. lyssna på texten. Du är viktig!

 

 

Fick mig en tankeställare efter att ha läst detta!


Va säger räven?

Kolla in den här sjuka videon som Ellen snackar om. Två norska kuillar som gör en succelåt...så sjuk:
 
 
 
 
 
Sätter sig verkligen på hjärnan...vi har spelat den hela helgen=)

Kram

Godnatt
Skylt
Den här skylten gillar jag. Skulle vilja ha det till mitt företag. Nu saknas bara namnet. Några tips?

Elliot 10 månader

Idag fyller Elli Belli Bus 10 månader♥ Grattis min kärlek♥


Konsten att leva innerligtDen här boken ska vara riktigt bra!

Glad

Idag är en bra dag för mig. Känner mig sprallig och lycklig. David har varit o köpte en fiin cykel åt mig som han monterar ihop nu, en vit med brun sadel=) Sen har vi köpt en babymonitor och hämtat nya grindar som vi fått av Minna & Jocke, tack sötisar!
 
Tyvärr är Milo sjuk, feber och ont i magen...stackarn.
 
Annars har jag kommit igång med min master i mental träning, jobbar med min hemsida och imorgon har jag 2 coachingklienter. Full rulle va, kul e det faktiskt!
 
Ha en fin helg, här kommer lite bilder från när Elli låg i magen. Fotograf: Helena Winther
 
 
 

Sep. 06, 2013

7huujjkkfhhkhjhgjjfjgakjaHkshdjdjs

Sep. 06, 2013

7huujjkkfhhkhjhgjjfjgakjaHkshdjdjs

Seg

Är otroligt seg idag
Vår vagn fick punka igår...gissa om det var tungt att bära den hem med 2 barn i...var helt skakis efteråt...
Solen skiner och Elliot sover. Jag o Milo har hängt tvätt o nu softar vi lite. Hoppas på besök av Ponny och PN.
Kram


tjejfest

Igår hade Jenny tjejfest...länge sen jag skrattade så mycket. Tack min fina vän♥


choklad & lycka

Idag kom David hem med 20 st choklad praliner...sånna supergoda med gultglitter och champagnefyllning. Så smaskade hag praliner och tog en kaffe och kollade på the kardashians....så dajligt! Nu e jag riktigt lycklig sa jag till David...crazy me♥


RSS 2.0