Semester

Vi tog en trip till Norrköping och besökte familjen i somras. Passade även på att åka till Kolmården. Underbart väder hade vi, till skillnad från nu. 
 
 
Tog en tur till Söderköping o Göta kanal.
 
Fortsättning följer...
 

Dagiskillar
RegnIdag har det regnat hela dagen. Nois har sovit här och vi har haft det super. Imorgon blir det jobb igen. Kramkram

Elli Belli Bus

Elliot vår älskade glädjespridare! 
 
 
Elliot vaknar prick klockan 5 varje morgon och jag och David går upp tidigt varannan dag. Vi myser i soffan och Elli dricker havremjölk och äter frulle i väntan på att Milo ska vakna. När han hör Milos fotsteg i trappan skiner han upp och springer med öppna armar mot trappen. Milo får en stor kram och sen busar de non stop till kvällen. 
Elliot är en stor person i en liten kropp, han kommer bli en stor ledare när han blir stor (de är han förresten redan). Han har ett väl utvecklat språk på sitt eget lilla vis, hummande och tecken och när vi inte förstår tar han vår hand och visar oss vad han vill ha. Han säger mamma, pappa, där och här, kissa, varmt, ajaj mm..
 
 
Elliot är 21 månader och ska snart börja på dagis på riktigt! En mjukstart i våras, följt av 3 månaders ledighet har varit underbart! Men dagis är ändå toppen, speciellt när man får gå dit hand i hand med storebrorsan! Alla tänder är på plats och alla vacciner är tagna. Vattenkoppar fick båda pojkarna i våras med lindriga symptom. Annars är vår lilla buse frisk och glad, och snart hoppas vi på att kostutredningen blir klar. De lutar åt en gluten, laktos och risallergi, för nu, för detta växer med säkerhet bort. Milo blir avis och vill oxå ha allergi, så nu säger han att han inte tål vatten=)
 
Elli äääälskar djur, speciellt hästar. Flygplan är en annan favorit, varje gång de syns på himlen skriker han av förtjusning.
 
 Att få leka med vatten är en fröjd för denna lilla buse, 
 
 
 
 
 
Älskade underbara pojkar, ni är vårt allt<3
 
 

Midsommar 2014

Vi firade midsommarafton i Smöris med mina syskon. Alla bidrog med något och tillsammans blev det en smarrig midsommarlunch:
 
 
Emil!
 
 
Vi åkte sedan hem och grillade hemma hos oss i Viken med familjen Mendonca, en härlig midsommar helt enkelt!
 
Kram
 
 
 

Falkenberg Strandbad

Jag och David åkte till Falkenberg strandbad och hade en mysig weekend tillsammans. Otroligt vackert och en väldigt mysig spaavdelning där vi tog en parbehandling. Vi började med ett glas champagne och fick en ca 3 h lång upplevelse tillsammans med allt från fotbad till turkiskt bad och lerinpackningar. 
 
 
Utsikten från vårt rum. 
 
 
Vi åte en supersmarrig 3-rätters på kvällen och dagen efter passade vi på att shoppa på Ullared!
 
Kram
 
 

KullabergHäromdagen tog jag och systrarna med iss kidsen till underbara kullaberg. Vi njöt av den härliga poolen och fina miljön.

Kramkram

RSS 2.0