Tosselilla

Vår första lilla semestertrip gick till Tommelilla och ett besök på Tosselilla. Mimmi  följde med! Solen gassade och det var en bra dag för bad och nöjespark med barnen. Jag och David provade segway vilket var superläskigt...fyy va folk måste fått sig ett skratt när jag åkte...
 
 
 
 
Elli blev lite dålig och den syns nästan på bilden i vagnen. Han sov igenom badlandet och var kokhet på vägen hem. Stackarn...
Milo åkte gokart och han var så stolt och modig..
 
 
Trots min karusellskräck vågade jag mig upp i denna minibergodalbana...
 
kram
 
 

Tobbes student & en dag på stranden

I år var det dags för Tobbe att ta studenten, vi bjöds på en trevlig fest hos familjen Hansson!
 
 
I början av sommaren passade jag och Josse på att mysa med barnen på stranden här i Viken.
 
Jag är så glad och tacksam över alla fina studer jag får med nära och kära<3
 
 

Sommaren börjar när Ace Wilder sjunger på väla...

Så sa Milo...han fick en biljett till konsterten när han fyllde år (som min fina vän jenny fixat).  Så när dagen var kommen begav vi oss till väla och så äntligen fick Milo kolla på sin stora idol (kom 2a i mello för er som inte vet...typ moncan). 
 
 
Det var en grymt kul konsert där jag fick chans att uppfylla Milos dröm. David o Elli väntade på oss och fick sittplatser på gräset brevid där man såg precis lika bra. Gissa om vi va törstiga efter att ha stått i 1 h i gassande sol, dessutom höll jag Milo på min höft hela tiden. 
 
Kram
 

MorgonpromenadDessa sommarmornar är magiska...killarna tycker det är så kul att gå ut med Kenzo. Snart börjar jag att jobba och dessa morgonpromenader blir nog ett helgnöje!

Noah 5 år

Två veckor efter att Milo föddes berikades denna jord med en underbar Nois. Vi är så glada i vår älskade busNois!
Josse o Bart hade fixat och donat för att ge Nois en perfekt födelsedag:
 
 
 
Stora killar som bara är helt underbara! Milo & Noah är bästisar och leker och busar non stop när de ses. Vilken gåva att få vara bästis med sin kusin. 
 
Kramkram 
 

Milo 5 år

Hej!
Det var länge sen jag bloggade, vill hinna med...men tyvärr blir det inte så.
Vet inte var jag ska börja, men vill absolut visa er när Milo fyllde 5 år. Barnkalas och vuxenkalas på en helg...fullrulle men oj så skoj det var att få fira vår älskade Milo!
Blev lite panik då vi insåg att folk började droppa in 1 h för tidigt, tills vi insåg att de inte var tidiga alls, jag trodde kalaset började 14 men det var visst klockan 13. Tur att vi var ute i god tid och var så gott som klara när alla kom...pust 
 
 
 
Milo hade själv valt tårtan som jag gjorde=) Blev riktigt nöjd med den. 
 
Den 1/6 väckte vi Milo med frukost och sång =)
 
 
 
 
Tripp Trapp Trull...som killarna älskar sin pappa (& mamma).
 
Inser hur skoj det är att har minnen sparade på det här sättet, så nu ska jag bli bättre på att dokumentera. Nästa inlägg får handla om Nois födelsedag...och sen blir det alla semesterbilder. 
 
Kram så länge
 
 

SommarEn riktig sommarbild. Kramkram

RSS 2.0