Elli Belli Bus

Elliot vår älskade glädjespridare! 
 
 
Elliot vaknar prick klockan 5 varje morgon och jag och David går upp tidigt varannan dag. Vi myser i soffan och Elli dricker havremjölk och äter frulle i väntan på att Milo ska vakna. När han hör Milos fotsteg i trappan skiner han upp och springer med öppna armar mot trappen. Milo får en stor kram och sen busar de non stop till kvällen. 
Elliot är en stor person i en liten kropp, han kommer bli en stor ledare när han blir stor (de är han förresten redan). Han har ett väl utvecklat språk på sitt eget lilla vis, hummande och tecken och när vi inte förstår tar han vår hand och visar oss vad han vill ha. Han säger mamma, pappa, där och här, kissa, varmt, ajaj mm..
 
 
Elliot är 21 månader och ska snart börja på dagis på riktigt! En mjukstart i våras, följt av 3 månaders ledighet har varit underbart! Men dagis är ändå toppen, speciellt när man får gå dit hand i hand med storebrorsan! Alla tänder är på plats och alla vacciner är tagna. Vattenkoppar fick båda pojkarna i våras med lindriga symptom. Annars är vår lilla buse frisk och glad, och snart hoppas vi på att kostutredningen blir klar. De lutar åt en gluten, laktos och risallergi, för nu, för detta växer med säkerhet bort. Milo blir avis och vill oxå ha allergi, så nu säger han att han inte tål vatten=)
 
Elli äääälskar djur, speciellt hästar. Flygplan är en annan favorit, varje gång de syns på himlen skriker han av förtjusning.
 
 Att få leka med vatten är en fröjd för denna lilla buse, 
 
 
 
 
 
Älskade underbara pojkar, ni är vårt allt<3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com