Kråka i kaminen

Godmorgon!

Kolla in våra nya friller:







Patrik ska på Halloweenfest o köpte en peruk som vi hade kul me..Milo ser ut som en liten docka e det långa håret...så sött!

Igår hade vi en härlig dag tillsammans...Först var vi o beställde en åkpåse till Milos vagn, en sån som e fodrad och håller Milo varm kalla vinterdagar...det tog visst 2 veckor innan den kom till butiken...Sen åkte vi vidare till Davids mormor Judith o Ivan:



Vi fikade tillsammans



Sen åkte vi vidare till Smöris och valparna:



De har blivit mycket större och snart öppnar de ögonen...vi har inte bestämt oss för om vi ska ta en valp, men det e svårt att låta bli när man ser de små charmtrollen. Vill ju ha allihop jue!



Här myser Carran med en...



Mamma bjöd på äppelkaka och vaniljsås o sen fick vi me oss Idas goda kanelbullar hem...mmm

Det hände nåt tokigt när vi va där...familjen hade hört nåt konstigt ljud ifrån braskaminen...



Lasse o David skruvade sönder nästan hela kaminen och därinne gömde sig en liten kråka...David hade handskar på den och bar ut den i det fria...där den flög i väg...den hade suttit därinnen i ett dygn. Vi apploderade av glädje till David o Lasse och va glada över att den lilla fågeln fick släppas ut i frihet. 



Kaminen fick de snabbt ihop igen=)

Sen åkte vi hem...Patrik hängde med oss...Vi hade så dålig fantasi och kom inte på vad vi skulle äta, då sa Patrik...Jag har köpt Jamie Olivers nya kokbok och har ett jättebra recept...vaaa, lilla Patrik kan väl inte laga mat...jodå det kunde han. Han stack iväg o handlade lime, rödlök o paprika o västerbottenost...så lagade vi tillsammans en kanongod måltid: kyckling faitas:



Sen kollade vi på en bra film: ugly truth. Milo somnade vi 19 tiden och sov till 7...vaknade dock för att amma vid 23 men snacka om att vi uppskattar sovnätter nu=)

Josse ringde igår o sa att allt gått bra och att Nois va duktig hela resan över till staterna. Tog dock 2 timmar för Josse att komma genom tullen, men nu njuter de av 40 gradig värme=)

Ha en underbar söndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com