På bättringsvägen

Jahå då va det söndagkväll o jag har mått så dåligt hela dagen o natten. Vet inte om jag fått Davids endagsmaginfluensa eller vad det e för nåt. Men utan att va för detaljerad så har jag spytt typ 12 gånger och inte kunnat gå upp ur sängen förrens vid 4 tiden i eftermiddags. Mår dock bättre nu. Igår hade vi det supertrevligt o spelade spel o snackade hela kvällen.



Nu kan Milopojken sitta helt själv långa stunder, han e såå söt:



När jag gick på mellanstadiet gjorde jag en lampa på träslöjden och broderade ett tyg till den, den e ganska ful men ett roligt minne och nu har David fixat den så den går att använda. Vi tänkte sätta upp den i Milos rum ovanför skötbordet kanske. David tog med sig Milo in till stan o köpte en ny kontakt och har hållit på med min lampa flera timmar. Vilken kille jag har!



Hoppas du har en fin första advent.

Kram

Strålande ljus

Nu har vi tänt en massa ljus i vårt hus=) Väntar på att Carris o Jens ska komma över och spela spel o dricka lite vin! Det regnar en massa utanför. Idag har vi lämnat Milo till Mormor och Ida o Malla några timmar. Vi passade på att julklappsshoppa lite. Egentligen skulle David ha fixat Barts bil men det blir nog nästa helg istället. Fick för ett ögonblick imorse för oss att åka till Ullared, men efter att ha sett köerna på nätet ändrade vi oss.

Imorgon e det första advent! Hoppas du har det bra min vän!


Dennis eller Emil...

Hejsan min vän!
Har haft en jättebra dag och är fylld av bra energi. Va först på en lååång prommis med Kenzo, Carran o Daisy...vi släpte dom lösa (som alltid) och efter ett tag sprang Daisy iväg...det tog nästan en timme innan hon kom tillbaka och då var 2 grannar på gården, David och ett dagis inblandade i jakten...till slut hittade vi henne sittandes på trappen utanför deras lägenhet gråtandes av förtvivlan....lilla söta busDaisy. Sen kom Carran ner på en kaffe och lite Milobus:



Nu kryper nästan Milo:



O arg blir han när det inte går så fort som han vill...



Åkte sen en sväng till jobbet och träffade mina rara kollegor...Milo skuttade i deras knän och busade hela tiden...de tror Milo kommer bli en riktig Denniskille när han växer upp...haha, det hoppas vi inte på=)) Manuela e höggravid och ska snart ha en liten bebbe, så roligt! Vi fikade pepparkakor och julmust!

Sen mötte jag upp Jenny, Anna och Martina på Väla där det blev en laxmacka, latte och frukt...guuu så gott. Första gången på 1 1/2 år jag äter gravad lax:



Jenny mös med Milo som alltid...Jennys kompis Martina sa att Milo nog kommer bli en riktig Emilbuse...

När vi väl kom hem blev det gröt och lite läsning för Milo, Mulle Meck! Fast jag tror Milo tyckte det var roligare att snurra runt o försöka krypa än att läsa boken:



Nu sover MiloPilo o det e dax att göra kväll för oss oxå. All kärlek önskar jag dig!


Bilar

Hola!
Sitter o dricker glögg o knaprar pepparcookies med Carranbarran...kollar på Greys. Vovvarna e här o busar med katten. Daisy har bitit sönder soffan som Carran nu håller på att laga. Som tur var blev hålet inte så stort.
Idag har vi besiktigat bilen som gick igenom utan anmärkning. Sen åkte vi o kollade på en megafin volvo V70 men vi måste dessvärre sälja vår först (privat) innan så volvon lär ju hinna bli såld innan. Men det kommer fler. Har 3 krav, automat o skinnklädsel o såklart en fin färg=)
Klicka för att se nästa bild
Bilen vi kollade på idag
Åkte sen till Maxi o shoppade lite mat...alltid najs o ha en välfyllt kylskåp, lr hur!
By da way...Milo tar bara muminnappen, inga andra nappar duger...hur e det möjligt o tack söta faster Veronika för muminvideon du skickade till Milo på din blogg=) Gulligt!
Sov gott min kära vän!

Vovvevideo


Kaffe

Godmorgon!

Väntar på att kaffet ska bli klart...vaknade precis o David e ute med Milo o Kenzo...
Idag ska vi handla och besiktiga bilen...håll tummarna för att den går igen. Kollade på en bil igår, audi nånting, men den va inget o ha tyckte vi. Ska nog satsa på en volvo V70.
Ha en riktigt skön dag och glöm inte att det e första advent på söndag...o julskyltning i stan.



Puss

David har ritat en teckning till Milo



cool va=)

Lita gammalt och lite naket

Nu sover lillen...David duschar efter träningen och jag passar på att blogga lite...ska snart upp till carranbarran o kolla på Ullared och D.H (det gilla du va idis =))

Idag har vi softat som vanligt. Borrat upp lite hyllor och städat och röjt lite. Carran har varit här o så har vi kollat på gamla kort:



Josse, Jag o Carris...för länge sen



Mamma o jag för ca 27 år sedan



Josse o Carran



Josse o Barts tackkort från bröllopet....

O den här söta teckningen fick jag o jos av idis när vi bodde på Hawaii:



I söndags kom Jenny förbi på frulle, bjöd även ner Carran o Jens. Jag bakade scones...smarrigt:



MiloPilo i sin supermanpyjamas:



Måste förresten tipsa om denna tvålen som är helt fri från parabener och parfym mm. Finns på att affärer o kostar ca 23:-. Perre helt enkelt.

Näe om man skulle ta o dra upp till Carris nu!

Ha en riktigt härlig tisdagskväll och tänk att snart kommer våra älskade grannar hem...1 1/2 vecka kvar bara!

Puss

Vill köpa...

Efter en sån här bokhyllar till Milo´s rum:



Visst en den jättefin, o perre att ha alla böcker i! Den finns på http://www.millimini.se/.

Natten har varit bra, Milo vaknade 8. D har sovmorgon idag, lyllo han. Fast underbart är ändå o gosa med Milo (ensam) hela morgon, han e bara min ett par timmar framöver. Inatt när D o jag kollade till honom var han så söt. Han hade sin plysch superman dräkt på sig och sov men ena armen rakt upp ovanför huvudet och andra armen nere, precis som superman gör när han flyger. Vi stod o kollade jättelänge, kunde inte slita våra blickar från vår ögonsten.

Ha en underbar dag min kära vän!

Valparna får gå ut


L.A

Hola!
Idag har vi varit i Landskrona...strosade runt på stan och tog sen en fika på Espressohouse. Jag glömde ta med mig kameran...sorry. L.A e faktiskt en mysig stad...det va strålande fint väder oxå. David e dock inte lika förtjust i stan...Sen åkte vi vidare till mammi och hände med alla, Fia & Andy hade med sig god fika och plastfarmor Britta var oxå där. Vi fick en fin pyjamas av henne, thanx. Hon busade en massa med Milo, kan inte fatta att hon faktiskt e 87 år. Piggare än vad vi alla är, och så frispråkig.

Nu har vi Carris här..hon busar med Milo. Han kryper nästan nu och sitter korta stunder själv:



Och så hans rum...som inte e riktigt klart men det går bra så länge:



Nu blir det lite käk och sen ska vi dricka glögg o spela spel!

Njut kvällen min vän!

Söta saker

Hejhej!
David e o tränar o Milo sover lite, det gör han alltid innan han ska sova för natten. Ca 20 min, sen gröt och lite sång eller så läser vi en bok och sen somnar han gott vid 19 tiden. Är inne i en väldigt bra period just nu, han sover själv och det går superbra. Sover hela natten och vill gå upp mellan 7 och 8. Vaknar dock till vid 22 tiden för lite mat men somnar sen snabbt igen. Vi kollar dock till honom ett par ggr om natten för att se så att allt e som det ska. Igår va vi shoppingsugna till Milo och inhandlade detta:



Superman Pyjamas vald av David



POP hängslejeans och body vald av oss båda



Hoody från CUBUS vald av oss båda



Och som tack för hjälpen så fick mamma o pappa lite godis av Milo=)

Idag for jag iväg till C.G på morgonen, när jag kom hem sa David till mig o kolla posten, då låg detta söta brev o väntade på mig (i ett kuvert med adress o allt):



Så sött av David...jag funderade om jag skulle dra in till stan och fika, kolla på en superfin päls jag hittat och bara softa i Norra Hamnen som jag älskar. Men jag kom på att det jag älskar mest av allt finns här hemma så vi softade tillsammans här istället...jag tog en tupplur medans David putsade fönstren (som nästan inte gick att se ut genom)...sen tog vi en långprommis och nu e det ju kväller. Tar ut min lediga dag imorgon istället och hoppas på att det blir nån mysig fika med en god vän...är du sugen?

Ikväll ska vi laga helstekt fläskfilé med pommes och hemmagjord champinionsås...och sen har vi faktiskt köpt:



Årets blossglögg, clementinsmak...ska se den nya wallanderfilmen oxå!

Hoppas du får en fin kväll och en underbar helg!

All Kärlek till dig 

MiloPilo



Såg ni förresten det söta tvklippet som ja la in i går...annars..se det, HELA=)

Pussohej

Barn får i sig cocktail av gifter varje dag...

Det är mycket att tänka på, läs detta!

Julklapp till Milo




Har hittat en jättefin sida www.isa.nu som designar coola barntavlor. Denna är en favvo som vi nog ska betälla till Pilo, denna e oxå cool:



Bye

Ring tidningen

Meddela kungen, pressen, omvärlden måste få veta att vi har fått världens 8:e underverk, Buddha e återfödd:



Så här sitter Milo i sin matstol...riktig tuffing (som sin far)!

We lov u Milo!

Tävling

Jag e med in en tävling på fokis blogg där första priset är en IPHONE. Här finns tillbehör till iphone!




Pöss 

Smörhålan

Igår åkte jag till mamma o c/o för att jag mådde så dåligt av svinvaccinet och behövde hjälp med Milo. Familjen hjälpte till så jag fick sova och bli frisk. Tack snälla söta ni:



O som alltid i smörhålan, vacker utsikt:



Milo sov gott hela natten, vaknade bara 1 gång för lite mat. Sen gick vi upp kl 6. Jag hade svårt o sova och frös o svettades om vartannat. Nu e jag iallafall mycket bättre. Stackars David bara som fick maginfluensa på jobbet, efter 5 spyer gav han upp o åkte hem...som det kan gå.

Nu har vi storm här hos oss. Gus har flyttat hit så nu har vi blivit med katt oxå. Ikväll ska vi kolla på Grays Anatomy o äta goda hemmaodlade valnötter som vi fått av Eva o Uffe:



Ha en skön kväll min vän!

Bus

Vår busKenzo som växt ifrån valpstadiet får ibland återfall...det märkte vi häromdagen då Davids tipskupong med vinst låg i småtbitar:



Haha...

Supersöta valpar säljes



Pappa Kenzo



Mamma Enya med valpar

Underbara valpar som nu är 4 veckor söker nya hem. Pappan är renrasig japansk spets med stamtavla och mamman är dvärgspets/shetland sheepdog. 
Vid leverans är valparna veterinärbesiktade, avmaskade och vaccinerade.
Valparna kan tingas mot en handpenning på 1500 kronor.

I enlighet med djurskyddslagen samt Sveraks & Svenska Kennelklubbens rekommendationer tillåter Blocket.se inte försäljning av kattungar yngre än 12 veckor och hundvalpar yngre än 8 veckor


dååålig

Godmorgon!
Ohhh va jag har vart dålig inatt, legat med dubbla täcken och ändå frusit så jag skakat...blää, vaccinet tog ganska hårt på mig. Vaknade vid 4 och kunde inte somna om förrens vid 8, tänkte bara på att jag skulle ducsha i kokhett vatten men orkade inte ens lyfta på täcket. Nu känns det bättre, men jag har huvudvärk och fryser lite fortfarande.

Här får du se nåt sött som förgyller din dag:



En bra dag önskar jag dig!

Puss

Svinont

Hello!
Nyss hemkommen från vårdcentralen och nu har även jag tagit vaccinet. Ärligt talat så gjorde det inte ont, sved lite bara. Killarna brevid mig sa att det gjorde svinont haha. Än så länge mår jag bra=)

Hittade en bra länk om info om svinis och svar på frågor:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/svininfluensan/article6019381.ab 

Nu ska vi käka pizza och sen fixa lite här hemma.

Må så gott!

Kram

Brunch på stan

Nu e vi mätta o belåtna...åt en god gösmiddag. Fick färsk gös av Jens:



La dill, persilja, lög, citron, peppar o salt på, sen grädde och ugnstekte. Till det blev de potatis o sallad. Jättegott=) Nu har vi en äppelkaka i ugnen och sen ska vi kolla på film för ovanlighetens skull. Haha=)

Vi har bytt rum med Milo så han har fått vårt stora sovrum, han har ju så mycket leksaker så det blir bättre så. Ska lägga ut bilder sen. Får se hur de går för han att sova i eget rum...

Idag så tog jag o Milo en sväng till stan medan David tränade. Vi hälsade på söta syskonen och drog ner på stan, brunch på Brooklyn:



Milo tittade efter mig när jag hämtade mat...



Tokstollar



Trött MiloPilo i sittvagnen



Tog sen en tur till havet



Cool bild på kidsen=) hehe

Imorgon väntar svinissprutan för mig...lite rädd men det går nog bra!

Ha en skön kväll!

Puss

Ps. Dikterna tog jag från mammas fina blogg. Grattis MAMMA som idag fick sin doulalicens. Du e bäst och jag älskar dig!


Om jag fick leva ett liv till...


Om jag fick leva ett liv till då skulle jag vilja göra fler misstag.

Jag skulle vilja koppla av mer och vara mjukare, jag skulle vilja vara dummare än jag varit på den här resan.

Jag skulle vilja ta saker och ting mindre allvarligt, bestiga fler berg och simma i fler sjöar.

Jag skulle vilja äta mer glass och färre bönor...

Jag kommer kanske att ha fler verklige bekymmer, men jag skulle ha färre inbillade.

Ni förstår...
jag har varit en sån där människa som lever försiktigt och sunt timme efter timme, dag efter dag.

Oh, visst har jag haft mina fina stunder
och om jag fick göra om det
skulle jag försöka att bara ha stunder
en stund efter en annan
i stället för att leva så många år i förväg.

Jag har varit en sån där person som aldrig går någonstans utan termometer, varmvattensflaska och fallskärm.
Om jag fick leva om mitt liv en gång till skulle jag packa mindre i väskan.

Om jag fick leva en gång till
skulle jag börja gå barfota tidigare om vårarna
och fortsätta med det längre in på höstarna.

Jag skulle dansa mer, åka mer karusell
och jag skulle plocka fler tusenskönor...

Nadine Stair, 85 år

Vackert

Det var en gång ett barn som just skulle födas.

Barnet frågade Gud:"Dom säger att jag ska bli sänd till jorden i morgon, men hur ska jag kunna leva där, liten och hjälplös?"

Gud svarade:"jag ska välja ut en ängel åt dig. Och din ängel ska vänta på dig där och ta hand om dig.

Barnet frågade:"Men här i himlen behöver jag inte göra något annat än sjunga och skratta och vara lycklig."

Gud sa:"Din ängel komemr att sjunga för dig och le mot dig varje dag. Och du kommer att känna att din ängel älskar dig och vara mycket lycklig."

"Men hur ska jag kunna förstå vad folk säger när jag inte kan språket?"

Gud svarade."Din ängel kommer att säga de allra vackraste ord du kan tänka dig och med stort tålamod och kärlek kommer din ängel att lära dig att prata".

"Och vad ska jag göra när jag vill prata med dig?".

Gud svarade:"Din ängel kommer att lära dig att knäppa din händer och att lära dig att be."

"Jag har hört att det finns elaka människor på jorden. Vem ska beskydda mig?"

Gud svarade:"Din ängel kommer att försvara dig även om det är med fara för sitt eget liv."

"Men jag kommer väl att vara ledsen jämt för att jag inte kan se dig längre?"

Gud svarade:"Din ängel kommer att berätta för dig om mig och visa dig hur du kan hitta mig. Och jag finns alltid nära dig."

Just då var det mycket lugnt i himlen men man kunde höra röster från jorden och barnet frågade genast:"Gud, om jag måste lämna dig nu, tala om vad min ängel heter."

"Hennes namn är inte viktigt. För du kommer bara att kalla henne
mamma "




Va ska man göra nu då?

Hej hopp! Sitter i vårt tomma vardagsrum, soffan är återlämnad och nu står här en fåtölj och en madrass...vi var inte nöjda med soffan pga av att den drog åt sig Kenzohår som en magnet. Fick dammsuga den flera gånger varje dag och det pallar man ju lixom inte i längden. Den nysa soffan ser lika dan ut fast ett annat tyg. Hoppas på att den blir bättre. David e inne o lägger Milopojken och jag tänkte baka en äppelkaka. Tänk att man alltid måste göra nåt...

Idag var Minna härpå besök, vi gjorde en smoothie o satt i Josses lägenhet så katten oxå fick lite sällskap. Det va supernajs o ses, blir ju lixom inte så ofta nuförtiden...vi har  haft mycket kul ihop, minuski o jag=) Jag tycker du e jätteduktig Minna som kämpar på med din utbildning, tänk att du snart e klar socionom och då e jag säker på att du får en kuratorstjänst som du så gärna vill!



(bilden e från i somras)

Sen stack jag iväg o handlat på C.G...blev storshopping...skickade dock iväg David till affär för att köpa riktigt fina köttbitar från periviken (ekologsik ryggbiff). Till det hade vi bakpotatis som vi delade på hälften och bakade i ugnen och kantarellsås. Delade på en flaska vitt vin (0,5 procentig). Hehe.

Hoppas du får en härlig kväll!

Puss

Bra dag idag!

Heej!
Milopojken somnade precis för natten med moominnappen i munnen (utan att amma). David sa att de bara skulle in o mysa medans jag var ute med Kenzo...o nu sover de...antar att Milo vaknar om några timmar o vill ha mat. Men det roliga e att Milo nu vill ha nappen som Camilla skickade...vi som har provat med typ  20 olika o ingen funkar och så kommer denna moominnapp till oss och vips så tar milo nappen:



Imorse...somnade med nappen i medans Carran gungade honom i famnen



O när jag kommer hem från stan sitter han o pappa i köket o bakar...o med nappen i



Idag har jag verkligen haft en superbra dag. Kanske utlöste träningen igår lyckohormon? Åkte iallfall in till stan för att fika med min vän Jenny, blev dock bara kort på maten som vaa så himla god:



Chevre med valnötter i honungsmacka tog jag o så självklart en god latte! Vi hade så mysigt och snackade en massa, blir ju inte så ofta vi träffas på tumanhand längre. Vi hann med lite shopping oxå, till Milo såklart:



När jag kom hem var David i full gång med att baka och hade helt glömt bort att äta, så hans söta tjej (läs jenny) fixade en riktigt tränarmiddag till honom:



Sen han började träna har han gått upp ca 4 kg i muskler och mår mycket bättre säger han. Tränar ca 4-5 ggr i veckan och tar vitamintillskott, protein och kreatin. Är jättestolt över honom!

Jag o Milo hann med att läsa saga och mysa lite oxå:



Nu ska jag lägga mig på spikmattan och sen blir det nog en bra film som David fixat. Imorgon ska D vaccinera sig och på måndag blir det min tur. Är tacksam för varje dag vi får vara friska!

Må så gott!

Puss 

Har nästan bestämt mig...dessa UGG skor blir det...men vilken färg?!


So Cute


Mooomin på posten

Hej min vän!
Nu e dagen snart slut. Vi har tänt en miljon ljus och väntar på Greys, Carran kommer oxå ner. Ska poppa popcorn. Idag har David tränat som vanligt. Jag o Carran har promenerat en massa med dogsen o Milo. Psykologstudenterna Caroline o Hanne har varit här och observerat Milo:



De hade med sig lussekatter som vi smaskade på:



Milo har varit lite trött o mammig nu efter vaccinet:



Han mös o lite med Dejjan innan idag:



Tur att Daisy finns när man trillar:



På posten idag fick Milo ett paket...det var ifrån de finska skogarna och från Millon med familj:



Moooomin....Tack så mycket familjen Storsjö! Får se om Milo tar nappen nu då=)

Nu ikväll har jag tränat, vi har lite vikter och sånt som jag använt. Var skönt faktiskt! Vill verkligen komma iform nu.

Nu e kl 21 och Grey´s börjar!

Sov Gott o Kram


LOVE



Puss

Fredag den 13:e på en tisdag

Idag har jag haft en mindre bra dag...känns som om det e fredag den 13:e lr nåt...Har dock haft några små ljusglimtar:



Milo lånar farsans tröja...

Sen har jag gjort ny mat till Milo...ser dock inte så aptitligt ut:



Broccolipure...

Nu ska vi även börja med kyckling och kött till Milo, ska bli spännande att se va han tycker om det?!

Inatt sov jag dåligt för Milo vaknade en massa, nu e kl 22 och sen kl 19 har har redan vaknat 3 ggr...hoppas dock på att han sover bättre inatt. Det är min tur att ha sovmorgon imorgon!

Josse ringde och vi babblade så jag missade D.H...jaja, systersnack e ju 1000 ggr bättre. Allt e bra med dom, Nois e duktigt och e nästan på väg att krypa. Saknar dom så otroligt mycket.

Nu ska jag äta en morot (inget gottis alls ikväll...första gången det händer på megalänge)....sen blir det sängen.

Hoppas på en bättre dag imorgon då 2 psykologstudenter kommer hit och observerar Milo, som en del i deras utbildning.

Oh No..nu gråter han igen...

Godnatt kära du

Big Buddha Baby

Idag har vi varit på BVC och vägt lillMilo...



Milo väger nu 9800 g och är 70 cm lång. Vi hade gissningstävling o jag vann...gissade precis 9800. Sen fick han oxå spruta nr 2 med vaccin...gick bra - han gnällde bara lite.

Nu e det ju Ullared, ska springa upp till carran o kolla. David ska se på SAW 6...blää.

All kärlek


SvinisINFO

Nu har david fått vacinationstid...nästa vecka antar jag att det blir min tur...Här finns iallfall uppdaterad information om svinis:

http://www.krisinformation.se/web/Pages/Page____31285.aspx

spruta_43274181

HUGS

E det nån mer som följer det tokroliga programmet Ullared:


Chips till frulle...no thank u

Min syster Moncan sa att hon hade sett ett program på tv om hur onyttiga frukostflingor egentligen är. Dom här typiska flingorna skulle tydligen motsvara en chipspåse...hur onyttigt som helst. Så ikväll har jag gjort en egen frukostmusli:



Så gott och supernyttigt. Blanda en massa godsaker typ dinkelflingor, havregryn, nötter, kokos, russin mm. Blanda vatten, olja o honung och häll över, in i ugnen ca 30 min på 225 grader. Mumsilajnen=)

Sen har vi plockat fram Milos Timberlandskor som jag fyndade för 1 år sen:



Hur söta e inte dom här då!!


Så här söt va David imorse när han fick god frukost o paket av mig o Milo:



MiloPilo snurrar runt hela tiden och överallt...blir sur när han får ligga på mage för länge, trots att det är han själv som lägger sig så...hihi

Nu ska vi kolla på Californication säsong 2...

Må så gott!

 

Grattis världens bästa pappa på fars dag



Tack för du finns i mitt liv och alltid ställer upp för mig pappa...älskar dig!




Grattis världens bästa David som är världens bästa pappa till Milo!

Ha en bra dag och grattis säger jag till alla pappor idag!

Kramar


Vovvar 4 sale...snyft




Saknar din broder! Hoppas vi ses snart=)





Puss

Snart 1 år sedan....

Jos o Barts lägenhet o myser med Gus. Tänkte blogga lite o dricker en smoothie under tiden. Inatt avslutades vårt Entouragemaraton, nu har vi sett hela säsong 6...så bra det e asså. Drömmer sig bort till Hollywood och glamouren där=)
David mår bättre nu, Milo o jag likaså. Men jag börjar få riktigt ont i bihålorna...David fick sovmorgon imorse och e förhoppningsvis utvilad nu, kanske sticker han till gymet en sväng? Jag skulle behöva komma ut lite, köpa en farsdagspresent till David från Milo, men får se hur jag känner mig.
Hittade gamla kort på Carrans dator...detta är från jule förra året, då va pojkarna ca 3-4 månader gamla i magen:
Och på julen för 2 år sedan såg det ut så här:
Börjar faktiskt få lite julkänsla, ska bli så underbart att få fira jul med Milo...vi ska överösa honom med julklappar...hehe=) Ska baka pepparkakshus, o pynta granen och en massa roliga grejer. Tror han kommer gilla det...kanske kryper han då och vill dra i allt pynt!
Nu ringde David o undra vart jag tagit vägen=//
Igår ringde Josse och vi snackade ett bra tag! E lite avis på deras väder, de hade blå himmel o 35 grader varmt. Och så kan de dricka hur mycket Starbuckskaffe de vill...fusk. När jag o david o milo åker utomlands i vinter ska vi åka till ett ställe som har starbucks, det e ett krav=) Ska kolla upp om det inte finns på Mallorca=)
Iallafall så var det roligt att prata med mina systrar igår, moncan ringde oxå...hon skulle upp till London o möta kusin Pia från Finland! Hoppas de får det trevligt med en massa bra shopping.
Näe nu ska jag rensa Gus låda (blää) och sen ska jag ner till mina kärlekar.
Ta hand om dig!
Puss

Sötsug

Vaknade med  ett sötsug utan dess like...David e nu oxå sjuk...slängde ihop en äppelpaj som nu e i ugnen, men nu e sötsuget borta....hihi
Milo e lite grinig och e förkyld. Jojo sa till mig igår att om man e förkyld med ett virus kan man inte få svinis...eftersom man bara kan ha ett virus åt gången. Så om jag förstod det rätt så ska vi va glada för att ha fått den milda graden av influensa nu.

Nu ska ja ta ut kakan!

Ha en skön kväll


Ps. gjorde världens godaste soppa igår, ska lägga ut receptet imorrn


Entourage maraton...

Hej på dej!

Sitter i soffan med David brevid mig. Han spelar tennis (tvspel) och Milo sover. Alltså Milo e världens gulligaste nu. Han skrattar hela tiden och e så duktigt på att äta och sova. Han förflyttar sig lite grann med sin lära gå stol och lägger vi han på golvet så snurrar han runt och börjar till och med lyfta på rumpan som om det e på g att krypa.

Så här ser det numera ut i sovrummet, sängarna är sååå sköna. Min rygg har vant sig nu och David har gillat dom från första början:



Så här hittade vi Milo imorse...



O så lyfte vi på filten...


Där låg han sovades så sött...

Ikväll har vi beställt pizza och varit lata...hehe nice




Nu ska vi kolla på Entoragemaraton...

Ha en skön kväll!

Pusssss

Kolla vilken skillnad



Har fått en program av Sirri där man kan leka med korten, göra dom svartvita och öka kontrasten mm. Jättekul e det...nu ska ja iallafall sova.

Bye

God Gröt & Vår lya

Äter lite start och vaniljfil o ska snart klä mig varmt o gå upp till Carran och kolla på desp.housew. Snorar som bara den...blää. Hoppas jag mår bättre imorrn. Gröten som David bjöd på imorse var riktigt god och den kan  jag varmt rekommendera!



Pratade med Josse precis...oh va jag saknar henne! De har det bra, shoppar lite o skulle nog sen den nya filmen 2012 på en megastor biograf. Vi vill oxå sen den. Hon hade försökt ringa mamma men hon svarade inte så jag skulle iallafall hälsa.

Vi har tagit det lugnt i dag. Davis har tränat som vanligt. Jag har pratat med Moncan i tellyn, alltid lika kul att prata med storesyrran som jag äntligen ska få träffa till Lucia!

Så här ser det ut här nu:



Lilla Milopojken sover o nu ska jag springa över till C. Godnatt önskar vi:


Status

Godmorgon!
Nu står David vid spisen och tillagar vår nya frukost. Meddelar senare om den var god!
Natten har varit bra. Milo vaknade 2 ggr för att amma, kl 3 och kl 7. Sen gick vi upp kl.8. Nu knackar Carran på dörren och ska käka frulle hon me. Dagen lär vara lugn...mår fortfarande kasst, snorar och nyser hela tiden...
Milo e oxå lite dålig men David e frisk o tar hand om oss. Han ska snart iväg o träna!

Ha en bra dag!

Kramen


Sicko

Jag e sjuk...blää, vaknade upp imorse och hade jätteont i kroppen, halsen o huvudet. Undrar om det e svinis, fast då måste man väl ha feber och det tror ja inte att jag har.

Igår hämtade vi åkpåsen, köpte en jättefin pläd på living...nu börjar det bli riktigt fint här!

Häromdagen när jag kom hem hade David städat och sorterat allt i städskåpet och under diskbänken...ordning o reda=)

Ska hoppa in i duschen nu, börjar frysa...o no..svinis=//

Bye 4 now

Ps. Imorgon ska vi börja med en ny frukost här hemma...på Davids initiativ, det blir havregrynsgröt med rivet äpple, valnötter och keso...Låter gott, jag behöver komma ifrån mackträsket och David vill ha mycket protein för tränings skull!


Vår lilla Bonzo


Helgen som varit

Gomorron!
Jag har inte kunnat sova så bra inatt. Vet inte varför, Milo vaknade bara 1 gång och så väckte jag honom för ja behövde amma...men hade svårt att somna och vände o vred på mig. Men nu e vi vakna iallafall, Milo o jag. David har sovmorgon...Milo leker i gymmet o jag dricker kaffe. Känns som det e 0 gradit ute. Vår åkpåse har kommit nu, vi har specialbeställt den på babyproffsen, så här ser den ut, fast brun o blommig som vår vagn:


Tog 3 veckor för den att komma  men nu känns det som man måste ha en varm åkpåse, mornarna e ju iskalla och vi brukar ju promenera med Kenzo o ta med Milo ganska tidigt. Får se om vi hinner hämta den idag, vi ska ju till gravarna så kan ju ta det på vägen. Igår hann vi nämligen inte hälsa på våra kära som gått bort, så vi gör det idag istället....lägger en krans och tänder ett ljus i mörkret.

Annars har helgen varit bra...i fredags var jag på tjejmiddag hos Jenny:



Jenny bjöd som vanligt på en massa gott...det blev kycklinggryta med pasta och god sallad och till dessert glass med maränger och chokladsås + en massa gottis och god dricka. Tack så mycket min kära vän! och alla andra vänner som var med förstås! Milo hade sovit hela kvällen och vaknade bara en gång under natten, så det va kanon!

På lördagen fick jag sov morgon...skönt. Sen tog jag med Milo o Carran o for till mamma:



Valparna har blivit stora o sååå söta. Hur ska vi kunna motstå en sån sötnöt!



Vi fikade god morotskaka som Carran bakat...

Lite senare på dagen åkte vi på kalas...det var Veronika som fyllde år:



Tack för igår Veronika! Mycket trevligt hade vi. Milo somnade så gott i bilen på väg hem!

Annars har vi mest myst...Milo e inne i en så härlig fas nu, mycket skratt och gos! O rullar runt gör han från både rygg till mage o tvärt om:



Så har ja hunnit med o laga potatis och blomkålspuré till Milo, det var mycket omtyckt:



Nu ska vi fixa klart maten. Det blir kokt potatis, ekologiskt nötkött (grytbitar) som nu har kokat i 3 timmar. Gör en god gryta... med grönsaker och kokta rödbetor till. Har köpt julmust nu....det e så gott. Godast e o lägga den i frysen tills den blir iskall...nice!

Ha en skön kväll!

Puss 

RSS 2.0