Festival i stan

I helgen har det varit Helsingborgsfestival o jag var inne 2 av de 3 dagarna, var inte direkt ensam om man säger så, apmycket filk!! Första dagen var jag inne själv med syskonen mfl och i fredags var jag o Milo inne, David va hemma o sov eftersom han skulle jobba!
I stadsparken var det superskoj, jag började lipa eftersom volentärer delade ut vatten till alla så det inte skulle bli så mycket fylla, så fint lixom. Fylla blev det nog ändå för många...
Tog oss en matbit!
Milo ville rida men när hästen kom sa han, Nej mamma, nej....
Han såg en motorcykel bakom hästen o sa, brum brum mamma!
Robins kärleksförklaring till Ida, tandpetare R <3 I....naaw så sött!
buffalowings!
Sen började det regna så vi drog upp till Carran istället innan vi åkte hem till Daddi!
Nu är det David o Jenny tid, LOVE U!

Josse - detta vill jag beställa av dej<3

Vita organzapåsar, ca 70 st
ID färg Medium Golden
Min favvodoft från V.S

Idag har jag shoppat...

Nu när andra delen av sommaren är här är det dax att byta ut blommorna i trädgården, köpte denna fina att hänga vid dörren, syns inte riktigt men bladen är silvriga!
Och en färglad fin höstaster!
Har hela sommaren gått o suktat efter den här fina kärlekspelargonen som blev vald till årets pelargon, fin röd färg va!
Köpte även post it lappar som ska användas inför bröllopet, allt som ska göras. Ska även använda dom till affirmationer, man skriver det man vill ha på lapparna och sätter upp de nån stans där man går förbi ofta och vips så slår önskningarna in. De måste vara relistiska och du måste tro på det. Jag lovar att detta funkar, har fått så mycket och de flesta gånger har jag haft det som önskningar på lappar innan. Prova du mé=))

En dag i L.A...Landskrona alltså

Häromdagen tog vi en sväng till Landskrona och passade på att turista lite...så fint måste jag säga. Kolla själv:
Milo springer i Gläntanskogen, kollade på en massa fjur och fikade gott:
Vi kunde fika i lugn o ro medan Milo lekte vid lekplatsen, perfa!
Sen drog vi ner till slottet och strosade runt, superfint och roligt att läsa om slottets historia, om väggar kunde tala lixom. Särskilt intressant var det att kolla på fängelsehålan och se bilder på alla fångar. Kvinnorna som blev satta i fängelsehålan hade begått brottet...prostitution...
Två vallgravar går runt slottet...
Den runda byggnanden i mitten var det gamla fängelset...
Glasspause!
På kvällen grillade vi gott och njöt av den vackra utsikten:
Davids kompis är ju tatuerare och för en vecka sen var Milo o David o hälsade på honom i studion...sen dess har Milo börjat med detta:
Krampåre

Det här tycker jag är såå fint!

[frisyr+1.jpg]

Tjoohooo

Solen är här och jag har njutit i 2 dagar, bara för att ta igen för allt regn har jag legat utan solskyddsfaktor, korkat...I know men bäst att passa på att få lite färg eftersom regnet ska komma tebax imorrn.

Det har hänt mycket sen sist, blev kidnappad i lördags och fick uppleva en helt underbart rolig möhippa, tack alla inblandade. Kommer att visa bilder o berätta mer sen. Mådde dåligt i söndags...hehe men hade ändå möte med bröllopsfotografen och nu är vi i smöris, därav dålig uppdatering. Igår hade vi Veronika, barnen och Romina på grillbesök, jättemsyigt var det=) Idag har jag fixat en massa grjer kring bröllopet, bokat och donat. Pratat med storasis i England och varit en tur o shoppat med Milo, vi köpte:



En tropisk havsbris med söta apelsinblommor, citronmättad citrus, färsk lavendel och puderfin mysk.

Snart ska jag väck Mr D som jobbat natt o Pilo som sovit middag!

Krambanan


Halvmilen

Heej!
Är så chockad över allt elände som händer i världen, ryser i hela kroppen när jag läser vad som hänt i Oslo, ber för dom drabbade ikväll!
Annars har vi haft en bra dag, va hos mammi o c/o för att fixa en grej inför bröllopet med glömde grejerna hemma så det blev inget. Vi tog en tur o letade sniglar och hittade en stor som Milo blev impad av=) Sen tog vi en tur till Ålabodarna för att fika och njuta av havet, vi hann inte mer än beställa förrens det började spöregna, tur att Linas mamma var så snäll o lät oss vänta ut regnet i hennes kiosk=)
Sen åkte vi hem o mös lite med Daddy som sovit efter nattjobbet. Vid 16 drog jag iväg till friskis, blev en härlig löptur på 5 km sen styrketräning på det. Lagom mör i kroppen är jag nu! Beställde hem sushi och lite annat gott till middag så satt vi ute o åt på altanen, tokvarmt var det då vill jag lova. Undrar om det blir åska ikväll??
Alltså igår var vi på Ikea och köpte lite nya grejer till Pilosens rum, behövdes verkligen. Har liksom sett helrörigt ut i hans rum, kolla själv före och efter bilderna:
Blev jättebra, ska ta fler bildern sen på hela rummet. Nu ska vi mysa med lite popcorn o gottis, by the way, en gång när jag åt sånna indianpopcorn fick jag en mask på, vit lång var den. Asäckligt, har lovat mig själv att inte äta dom igen men nu när David köpt hem måste jag nog smaka ändå.
Ha en skön kväll o pussa dom du tycker om en extra gång!

Sommarbilder

Lite solskensbilder från helgens mommobesök!

Rain

Sena sena!
Vi har precis gjort en jättemysig grej, satt under en filt i våra utemöbler och fikade. Regnet öser ner och det är lite kyligt. Jag, Milo o David satt i våra fleecemorgonrockar...man måste ju passa på att njuta av dagarna även om det regnar. Snart börjar ett spinningpass på friskis som jag funderar på att ta. Behöver träna...Annars har dagen flytit på. Milo somnade 23 igår, tokigt men sant. Vaknade vid 8 tiden. Vi åkte till C.G och storhandlade och efter det bölade jag en skvätt till Oprah och sen drog jag igång ett storkok köttfärssås. Köpte fin oxfärs och en massa goa grejer som jag stoppade i=) Perfa o ta fram när man är i behov av mat snabbt, händer ganska ofta med barn i hushållet!
Så här såg det ut när Milo o David busade i soffan...lite dålig bild bara:
Den röda byggnaden som syns ifrån varddagsrumet är Milos dagis, nära va!
Igår när vi var ute med Kenzo plockade Milo blommor till sin mamma:
Igårkväll va vi hos Eva & Uffe och fick goda våfflor...David hjälpte till med bilen:
Maaaat...när Johannes fick se bilderna sa han...jag ser ut som en ängel - sötis!
När nu kallar friskis på mej!
Kram

Va du är duktig Milo

säger jag minst 1000 gånger om dagen till Milo eftersom jag tycker det. Han är så ödmjuk och snäll, delar med sig och säger en massa soliga saker på både engelska och svenska. Nu har vi även börjat med kallingar på Pilo, det vill säga blöjfri på dagen och idag har han kommit till mig 3 gånger och sagt till att han vill tissa. Dock är det inte pottan som gäller utan gräsmattan=)) O så fort han kissar så säger jag "va du är duktig Milo". När han duschar så säger vi åt honom att titta upp när vi sköljer, han gör det så inget schampo kommer i ögonen - då säger jag "va du är duktig Milo", efter det  så får han schamponera och skölja mitt hår, då säger han att jag ska titta upp och sen säger han "duktig mamma".
Idag har vi hunnit med att köpa kostym till David, det blev en suuuuperfin från Malmströms, jag höll på att tappa andan när jag såg David iklädd i den snyggaste utstyrslen du kan tänka dig. Sån tur vi har att vi gick för expediten var så snäll o trevlig att han gav oss lite extra grejer på köpet (jag forstätter att affiremera tur".
Tyvärr så gick Eva o Uffes bil sönder idag så David har hjälpt dom nu, förhoppningsvis är det lätt lagat...
Romina åkte precis, hon gjorde en megagod fetaost sallad o köpte dricka till oss, jag fixade fläskfilé med ugnsstekt potatis o sås.
Här kommer en bild på en hot momma med sin nya klänning!
Krampåre

Jag har så tuuuur

Gomorron!
Underbart väder idag, lr hur! Vi sov hos mammi och har suttit ute 1 timme på framsidan och ätit frulle. Milo springer runt o vattnar blommor. De gick även ut med Enya och när det kom tillbaka hade Milo plockat en fin sommarbukett.

Igår var vi ju på Väla och jag hittade så fiiina underkläder till bröllopet, i den finaste affären, jag har sån tuur! Sen hittade vi ett par skor till mig som jag nog ska köpa idag samt Davids kostym som vi förhoppningsvis ska köpa idag på Malmströms. Vi har sån tuuuur alltså! Hittar allt vi vill ha. Känner ni igen det, Maria Montazami säger ju alltid så! Nu tänker jag att jag också har tur i mycket och säger så hela tiden, blir lixom en rolig affirmation och goda tankar drar till sig goda saker. Bra va=))

Önskar dig en fab dag!



Kramar i o massor

Davids födelsedagskalas

Hola!
Tror minsann jag glömt visa er bilder från Davids 31-års kalas. Vi hade en fin sommardag och bjöd nära och kära till vårt lilla hem. Vi var många men finns det hjärterum så finns det plats så att säga=))

Kärleken!



What´s going on



Milo kallar numera hans mamma för Dittala, vet inte var han har fått det ifrån=)



Happy Mom!

Tack alla som var med o förgyllde Davids dag!

Kram



Old pic´s

Det här kortet är från Milos 1-års dag, visst går tiden fort!
Godnattkram

Möhippa för min vän

Goookväll kära!
Idag har det hänt nåt ganska ovanligt, jag har varit bakis...hehe va på möhippa igår som var såå skoj o som slutade på Banhof Bar blabd alla kiddoz...Vi var ett skönt gäng som dansade och shottade...kom hem vi 3 ungefär. Va länge sen jag hade så skoj. Här kommer lite pic:
Blivande bruden, som tyvärr har valt samma dag att gifta sig på som oss...så vi kan inte komma på varandras bröllop=(
Buffé
Många skratt blev det!
Pussy Cat Dolls uppvisning!
Vi cyklade ner till stan och sen blev det dans all night looong, eller ja 3 timmar iallafall!
Wiiihooo

Chivaz

Nu vill jag skicka en tanke till min bror och hans familj som precis har mist sin älskade vovve. Han var alltid så glad och snäll, kommer sakna honom! Styrkekramar till er kära Rickard, Pernilla, Alex & Sampa

Volvo

Yes då fick vi precis vår volvo V70 såld. Lite trist att sälja en sån fin bil, men med handen på hjärtat så var det rätt. Den kostade mer än den smakade om man säger så. Nu kommer vi bli rika=) bilar e rena rama rånet och om jag kunde så hade jag vart utan. Imorrn är det träning igen, oh yes!

4 år

Idag firar vi 4 år tillsammans!
När jag kom hem från mamma/barnträffen gav David mig 3 stora paket med rosor, "jag älskar dig"
Puss

Dopfest

Vi har ju varit på en underbart trevlig dopfest hos våra goa vänner Mirre, Phille och Wille=)) De bor också här i Viken. Först var dt en fin dopgudstjänst:
O sen en trevlig fest i deras hus här i Viken, vi åt gott och skålade i champagne för dte lilla gossebarnet:
Idag är en ny härlig dag och jag ska definitivt träna! Det blir ett styrkepass som inleds med 3 km löpning! Nice, för sist sprang jag 2 km. Måste bara ladda mp3 med some gooood music!
Krampåre

Skooor

Hittade ett par fina skor häromdagen, va tycks? Alltså till bröllopet, är lite osäker på om jag ska ha en stängd sko, kanske bättre med en öppen tå? Klack= 7 cm
Puss!

Trogna läsare

Hej på er kära läsare!
Trots att jag är lite kass på att uppdaterar har jag ett gäng kära trogna läsare. Blir så glad! Ska försöka att skriva oftare nu när jag har SEMESTER! Förresten kan du inte lämna en kommentar, hade varit så skoj att veta vem du är som läser min blogg=) o vad du vill att jag ska skriva om!

Alltså va underbart livet är, lr hur! Har sovit hos mamma inatt och vi hade så skoj, Milo bara älskar att busa och där får han utlopp för det vill jag lova. Milo o Margit hade vattenkrig, sen spelar han gitarr med Pontus och hamrar med Lasse. Imorgon är det dax igen då vi ska fira Mallakitiz som fyller 15 år, wow som Milo hade sagt!
Har även en annan rolig grej att berätta, det är så att min kära svägerska Pernilla vunnit en tävlig och priset var en resa med Silja Line till Moomindalen, detta vill dom nu ge oss! Fatta så roligt och så glada vi blev! Tack snälla ni=)
Idag va vi på loppis och jag hittade ett fint soffbord för 80 spänn, det ska såklart målas vitt. Kommer bli jättefint!
Till middag åt vi kyckling i ugnen med pesto o grädde, till det ris o sallad. Jo förresten så träffade jag tjejen vi ska hyra dukningsgrejerna av, till bröllopet, vi kolla så banden runt servetterna matchar banden runt stolarna o inbjudningskorten. Har kommit på mig själv att vara ett detaljfokuserat kontrollfreak, tur att man lever med en så snäll man...hehe har en känsla av att jag kommer bli en bridezilla när bröllpet närmar sig....

Sommarfest

Hade vi på jobbet häromdagen, jag och tjejerna delade ut sommarpresenter och kockarna bjöd på ärtglass...jättegott va det=)
Hemmagjord ärtsorbe med exotiska fruits!

Hola amigos!

Waaaaz up?
Nyligen hemkommen från en supertrevlig kväll med familjen Freijd o deras mysiga kollo i Pålsjö, de bjöd på god mat och många skratt...kul att se lilla Elsa oxå, det blir ju inte så ofta nu för tiden. Jojo o jag gick i samma klass från årskurs 5 och har hållit ihop sen dess. Nu bor dom i Stockholm och varje gång de är nere försöker vi få till en date!
Nu är det bara 2 dagar kvar till semestern, yeah säger jag=)

Funny

Kolla här!


RSS 2.0