Den vackraste studen i livet var den när du kom!

 






Du är vårat allt Milo o snart fyller du 3 år! Vi älskar dig!




5

Har varit vaken sen 5...my gosh som Milo säger...Har ätit kollat på tv och bloggat. Nu väntar jag på att Pilo ska vakna och sen e det dax för dagis. Ska sitta med PM skrivning idag och så fort den är klar samt 2 böcker utlästa så har jag tagit mig igenom delkurs 1.

Annars blir det en lugn dag, det regnar och är lite trist väder (bra pluggväder). Ska ta Milo till fotografering i eftermiddag för han fyller ju 3 år på fredag och det måste ju förevigas.

Fick en jättefint olivträd på morsdag, vet inte om jag ska ha det inne eller ute, va är bäst?

Ok, ha en fin dag!

Mer USA i bilder




1-års kalas för Lillan!






Noah på språng=)









Miss u!

Yes


Grattis Mamma!

Grattis på Mors dag min älskade mamma och grattis till alla andra underbara mammor!




Idag är det sommarvärme igen, så härligt! David och Tobias ska måla i huset och jag och Milo ska iväg till mammi med blommor!
Var hos svärmor Eva med en bukett innan och fick världens godaste bullar med oss hem=) Tack snälla Eva!

Ha en bra dag och stor kram till er alla!

huset...mobilbilder


Nycklar

Idag mina vänner, idag får vi nycklarna till huset. Vet inte om jag berättat det, men vi ska flytta till hus. Ett jättestort fint hus med stoor trädgård, såklart bor vi kvar i samma underbara by. Milo ska gå kvar på samma dagis och allt annat är som vanligt. Bara huset som är nytt. Ska ta lite bilder när jag är där så ni får se hur fint det är. Så lägligt att flytta nu i början av sommaren. I trädgården finns en massa rabarber, bärbuskar och träd, så gissa om jag ska safta och sylta=)

Jag mår så himla bra nu, är lycklig och tacksam över allt vi får. Sen jag kom hem från USA har jag haft dessa euforiska känslor. Kan bara sitta och le och tänka på nypotatis med dill, eller jordgubbar o grädde...eller bara känna lukten av det salta havet. Konstigt va?

Nu ska jag göra Milo redo för dagis, sen blir det plugg på förmiddagen. Nästan klar med delkurs 1.

Önskar en underbar dag!

Josse o Lillanlåt & fler bilder



Den här låten stod Jos o Delilah o rockade till många gånger...sött
Vi åt american pancakes till frulle flera gånger, det var riktigt smarrigt.



Noah gör sig redo för preschool. Vatten o flipflop=) Under tiden han var där passade vi på att softa vid den stora poolen:

 

Josses bil i mitten, megacool Jeep!



Bye 4 now

Första frullen: american pancakes & Poolen

O så lite mellis ute:
Stolen som ni ser bakom Noah satt jag på o solade...ca 2 min, sen va man tvungen att gå in i skuggan...för att sedan gå ut o sola igen. Runt 40 grader stilla värme är jobbigt för en ovan...de var länge sen vi upplevde värme och sol.
På eftermiddagen tog vi en prommis till poolen, det var skapligt jobbigt att gå i ökenhettan kan jag lova...
De sköna dagarna vid poolen gjorde att semesterkänslan verkligen infann sig...Så underbart och skönt! Dessa minnen kommer stanna länge.

Resan

Vi började vår resa i Helsingborg och tog båten till Helsingör, därefter blev det tåg till Köpenhamn där vi käkade på ett megagott frukostställe. Surdegsbröd, yoghurt med färska bär och en latte..smarrigt! Sen var det upp i det blå...





Passade på att sova lite innan planet lyfte...



Jag var mega rädd innan planet skulle lyfta, har byggt på mig en flygskräck, men med en massa mental träning kunde jag vända min rädsla och istället "njuta" av att kunna ta mig runt halva jordklotet på några timmar. Väl i New York var det många timmars väntan, från klockan 11 på fm. till klockan 20.30 gick vi runt och fördrev tiden. Blev en massa skitmat iallafall...


Vårt lilla plan som vi korsade atlanten med...3 på varje sida gången. Pluttigt tyckte jag...



På flygplatsen fanns tid för andlighet för dom som ville...




Passade på att ta en Jamba Juice smoothie. Mitt absoluta favvo ställe när det kommer till smoothies...

Nää nu ska jag ta o vila lite, är så fruktansvärt trött hela tiden. Återkommer med fler bilder under dagen. Kramar

Hemma,Framme

Som Milo brukar säga när vi kommer hem till Viken=)
Yes, nu är jag hemma igen och resan har gått mycket bra. Vaknade dock 4 imorse och kunde inte somna om. Har käkat mackor med svensk ost, som jag saknat såå mycket samt druckit kaffe. Tänkte lägga in lite bilder under dagen. Här kommer en låt som spelades mycket i USA o påminner om vår tid där=) ">

LOVELOVELOVE

Det var så underbart att träffa Milo o David igen, Milo sa typ 1000 gånger igår hur mycket han älskade mig och fråga flera gånger om jag skulle åka igen. Nu lämnar jag aldrig mina killar igen...

Me & My sisters



mocha coconut

Hej!
Har spelas den har laten pa radion hela tiden, fatta va bra den ar...piinint att det ar Justin Bieber bara...hehe men jag erkanner, han e bra!



En gang om dagen forsoker vi hinna med STarbucks godaste mocha coconut frappuccino:
Jag som har sant tur har kommit hit i ratt tid, det ar halva priset pa dessa godingar pa eftermiddagarna...perfa...


Solen har lyst hela tiden, varmen ar helt fenomenal och det kanns som man ar i en bastu...kvallarna ar som vara varmaste sommardagar...men nu ikvall har vi sandstorm...cooolt...vi har shoppat hela dagen och ar helt slut. Ska kaka kycklingsallad till middag och softa med Bart som snart kommer hem fran jobbet.

Ha en skon dag mina kara, pussar

Ps. Saknar mina killar sa mitt hjarta bloder

Poolen & Shopping

Hej!
Sitter ensam inne och softar medans de andra ar ute pa en prommis. Klockan ar 20.00 och vi har atit en supergod veggielunch som mamma gjort. Vi leker halv atta hos mig och alla far en dag att fixa middagen pa. Bra ide tycker jag,fick den till mig inatt nar jag var uppe och at...kunde inte sova och fick med mig Carran...kollade pa tv och kakade mackor med jordnotssmor.

Idag har vi varit vid poolen vid Noahs skola. Supernice vill jag lova, solade och badade och sen kom Josse med Subwaymat, typ bauguetter. Noah spillde ut en liter cola...min dessvarre..men det gick bra anda.

Sen drog vi vidare for lite shopping och som avslutning blev det en fin Islatte pa starbucks.

Kramis

Framme

Hola!
Framme i okenhettan och stormtrivs. Saklart kanner jag mig halv utan Milo o David men dom maste folja med nasta gang.
Resan gick bra, vantade typ 9 timmar i New York vilket var saa trist, men med Manhattan som utsikt och en massa mat sa gick tiden anda.
Idag ska vi till poolen och sen blir det nog lite shopping. Nu ska vi kaka panncakes och dricka kaffe, carran e lite sjuk men vi andra mar toppen.
Skriver mer sen, pussss

RSS 2.0