Bus lr godis

Ikväll har vi haft besök av Simon o Veronika! Nu chips o gottis! Kram på er


Snickerboa

Det e byggardag hos oss idag! En fågelholk kommer snart upp i vår lilla trädgård! Jag städar o fixar lite. Puss


Höst

Idag är det värsta höstvädret. Milo vaknade 5.45 o jag traskade upp o satte på kaffe...vi mös i soffan ett tag sen har det vart full rulle. Nu är alla räkningar betalda. Vi gjorde även upp budget i excel där vi skrev alla månadens räkningar samt de som kommer nästa månad osv. på så sätt har vi bättre koll. Kändes skönt! I dag blir det kanske en tur till Ryds Marknad med familjen och sen ska vi laga en god middag. Kram på er alla,

Systrar

Har haft en supermysig syskonkväll... Patrik o carran har varit här på middag! Nu ska jag följa dom till bussen! Gu va jag e stolt o glad över mina älskade syskon!
Kraam


Färg

Yes.... David tar hand om min utväxt! Ser för bedrövlig ut... Hoppas det blir bra, brukar ju gå till frissan men provar ett budget alternativ! Trevlig kväll friends!


Mr D

Min älskade man som alltid är så go o glad... Snart ska han göra en jättetjejig grej... Berättar vad snart... Ska bara övertala honom först!


Gotteligottis

Myser med en ny bok o lite godis. För att fira måndagen lixom!
Kram


Coolt

Fick retrolampor av Davids mormor! Coola va! Har dock i ingen självklar plats till dom. Blir nog ett 50-tals rum när vi flyttar till hus!


Te

Milo vill gärna dricka kaffe med oss när vi fikar... I hans kopp finns det örte med lite hon o mjölk. Han känner sig så stor o stolt o dricker upp nästan allt! Sötis!


Regnbåge

Ser du regnbågen?


Bio på jobbet

Igår va det familjedag på jobbet o då visades en biofilm. Det bjöds på fika o godis o barnteater!


Middag

Försöker vara nyttiga nu efter maginfluensan...blev inget jobb idag utan jag låg hemma o vilade istället... Hoppas på en frisk morgondag, kram


Gissa vad jag gör?

Har stigit upp tidigt för att efter besiktiga bilen. Har lite ont i magen men ska bege mig till jobbet ändå... Ha en bra dag vänner!


Höstmys

Nu sitter jag o pillar med Milos fotoböcker. Tänt en massa ljus o njuter av att må bättre!


Pannkakor

David blev sugen på pannkakor o fixar det just nu. Egen blåbär o hallonsylt slängde jag ihop. Kram


Dagbok

Är på benen igen o nu tänkte jag pyssla lite. Skriva dagbok o scrappa. Får se om jag vågar mig på en kopp kaffe.


Maginfluensa

Jaha nu har vi fått den fruktade maginfluensan...Milo blev sjuk i fredagsnatt och jag natten mellan mån-tis. David blev sjuk tisdag morgon. Så vi har bara legat o mått dåligt...blää. Idag fick vi inte lämna Milo på dagis eftersom vi var sjuka...så vi får underhålla en busig Milo på bästa sätt...Den friske har 1000 önskningar, den sjuke har bara 1. Det stämmer faktisikt. Igår ringde Jos o berättade att de haft det fantastiskt på sin resa, oh va jag saknar dom asså. Jaja, nu ska jag försöka bli frisk. Kram på er

10000

Heej! Milo o jag ligger i sängen o käkar piggelin och chillar lite. Tänkte jag skulle ut o traska mina sista 3000 steg idag så jag kommer upp i mina 10000. Helgen har varit bra och Milo e nu frisk, skönt. Funderar lite över framtiden, va skulle jag göra om jag fick välja fritt? Hmm funderar över det faktiskt. Får se vart jag hamnar när jag kommer på det. Nää nu ska jag ut med Totto (Kenzo). Kramkram

Carran

Just ja... Carran var ju med igår osså! Fick den här fina blomman av mina systrar! Tack söta!


Milo ajaj

Hej min vän! Är lite trött efter gårdagens bravader. Var väl hemma vid 2 o somnade nästan direkt. Vi hade superskoj, jag, Ida, Romina, Bella o Veronica! Åt en massa och drack gott. Idag blir en skön slappesöndag. Milo behöver ta igen sig o så måste all tvätt vikas. Om jag pallar ska jag tvätta fönster oxå. David vill gå på bio!

När vi åt såg vi ett skrapsår på Milos arm, han ville inte ha plåstret kvar så då prova vi nåt annat... Hehe, krampåre o njut söndagen!


Tjejfest!

Hos Veronika o har kul!


Stackars

lilla Milo som var vaken hela natten och spydde femhundraelva gånger. Min gullunge har visst åkt på nåt och nu sover han gott i vår säng. Både jag och David hjälptes åt inatt och imorse föll vi båda ihop av trötthet i soffan när Milo äntligen slutade att spy. David har handlar kaffe till oss och vätskeersättning på apoteket till Pilosen. Vi har matat honom på sked och nu äntligen behåller han det han dricker igen. Tack för att han är på bättringsvägen. Ikväll ska jag träffa bästa "syrrorna" och vi ska ha en mysig tjejkväll tillsammans. Skulle egentligen varit här men efter omständigheterna tar vi det hos Veronika istället. Trevlig lördag alla glada, Puss till er

Kallt

Så här kallt va det i Viken imorse... Brrr brrrr


Mums

Jag o David tog en stund för oss själva på mommas! Världens godaste räkmackor vill jag lova!


Klarat

Yes nu e jag superstolt över mig själv! Klara slutprovet o har lärt mig en himla massa! Nu vankas Milogos! Kram


På väg

I bilen på väg till Malmö, det är kö nu...


Night

Nu ska jag prova att blogga från obben! Har precis kollat på partdebatt o gillart skarpt Annie L! Ska ut o promenixa i blåsten sen väntar sängen... Lång dag imorgon, 8-18. Godnatt


Malmö

Heej!
Försöker blogga från mobilen men det funkar inte redigt. Är i Malmö i dagarna 2 för att lära mig mer om projektledning, asmycket är det att lära sig...Sov i Smöris igår i nu e jag hemma hos familjen. Som jag saknar dom när jag e i Malmö...långa dagar och mycket kaffe. Imorgon e sista dagen vilket ska bli skönt...trafiken ner e inte att leka med. Jag sitter som en 80-åring o håller 10 i 2 på ratten och e såå koncentrerad.

Nu ska jag vika tvätt...krambanan till er därute

My Gosh

Va jag har slitit idag, ingen lugn vilodag för oss inte. Dagen började bra, sov till typ 9, sen stack David till bageriet och köpte goda bullar och tidningen. Sen tog jag en långprommis med Kenzo. Efter det satte jobbet igång, David var ute o fixade min bil...hela dagen tog det. Jag har möblerat om o riktigt storstädat, du vet när man är så där noga. Under soffan, i soffan, bakom och under allt. Så skönt o befriande vill jag lova. Ikväll ska vi äta god mat och njuta av ett stort glas iskall cola light. Mimmi kommer hit och joinar oss. Tänkte även plocka lite färgglada löv på min kvällsprommis, det gäller dock att inte fåå mied sig spindlar hem bara. Imorrn ska jag upp tidigt och köra ner till Malmö, ska till Västra hamnen och gå en utbildning i projektledning. 3 långa dagar ska jag vara iväg, troligtvis kommer jag hem o sover på tisdagen dock, hemmakär som man är!



Bjussar även på en av mina favoritlåtar, vi tänkte ha den i kyrkan på bröllopet.


En sötisbild på Milo

Bidde inge tripp till tropikariet idag då det var så mycket folk + att Milo somnade ¨på vägen dit. Vi drog till familia o tog en kaffe istället. Milo fick en räkmacka, köra bilarna och kolla på djuren på zoo istället. Det gick lika bra! Sen åkte vi till Smöris och hade det supernice, nu ska David o jag poppa popcorn o kolla film. Bjussar på en sötisbild på världens golligaste onge:



Milo sommaren 2011

Kram till dig!

Solen skiner o himlen e blå

Hej Hopp!
Har precis gott 1908 steg och jag är rosig om kinderna avkylan ute. David o Milo har duschat och snart ska vi iväg till tropikariet, vi har pratat om det i flera veckor eftersom Milo älskar kryp...dock har vi varit så upptagna med allt annat, men idag ska vi iallafall dit!
I eftermiddag ska David fixa min bil som inte gick igenom besiktningen, spindelleden ska bytas.

Förresten så kan Milo sjunga hela bä bä vita lamm själv, Mimmi säger att hon aldrig hört någon annan i Milos ålder klara detta. Han älskar att sjunga och kan även imsevimsespindel o blinka lilla stjärna nästan helt själv...räknar gör han till 20 (med lite hjälp).

Ha en bra dag min vän


PoP

Idag har vart en bra dag, en massa kul på jobbet som bland annat innebar att fixa tårta till 900 pers=)
Köpte även en fin skaljacka från PoP samt 2 par vantar och en mössa till Pilosen:




Annars har vi bara mysit ikväll, Mimmi har vart här!

Så skönt med helg, ska riktigt njuta av varje sekund, på måndag drar jag ner till Malmö på kurs i 3 dagar.

GoNattkram


Award

Jag har  fått en bloggaward av min kära mor!

För att ni skall få lära känna mig lite bättre kommer jag att svara på följande frågor.



Varför började du blogga?

För att Jag vill skriva ner allt som jag fick uppleva som gravid och mamma till lilla Pilosen!

Vilka bloggar följer du?

Många...Min älskade syster tarzansmamma.blogg.se, mamma: margitohlsson.blogg.se, Romina, Bella, Ida, Moncan, Veronica, saratilling.se, kusin Pia, magdalenagraaf.se, o en massa fler, Länkar en annan gång.


Favoritfäger?

Rost för tillfället

Favoritfilm?

Tjejen som föll överbord, asrolig film som jag sett 10000 ggr


Vilka länder drömmer du om att besöka?
 
Indien för att komma närmare yogan o dess kultur o såklart Usa o hälsa på Josse o England o hälsa på Moncan!

Krampåer, nu ska jag ut o gå, har 7000 steg att gå för att komma upp i mina steg till tävlingen vi har på jobbet!

Tackkort



Så här fint blev tackkorten, nu har de gått ut till alla som uppvaktat oss! Supernöjda blev vi=) Hoppas de kommitfram till alla. Kom på att vi glömde skriva gatunumret på Jocke o Minnas adress, har det kommit fram tro?

Godnatt Kära

Favvisar

Heej!
Nyss hemkommen från föräldramöte på dagis. Guva nöjda vi är med Milos dagis, verkligen eldsjälar som jobbar där. De visade filmer och bildspel, vi fick fika och lyssna på en massa bra info. Så hade de gjort mysigt med en massa tända ljus. Milos bästisar heter Bebba (Ebba) och Liv!
Vill dela med mig av mina favvotips i höstmörkret. Idag fick jag tips om MBT-skon som tydligen ska vara helt fenonmenal:
En konsult vi hade inne idag sa att hon inte kunde leva utan sina skor, hon hade gått ner i vikt och fått mycket bättre rygg och nacke! Så dessa planerar jag att köpa.
En annan favvo jag har i höstmörkret är grönt te:
O så en massa tända ljus:
Idag började vi även en stegräknartävling på jobbet, 10500 steg blev det för mig idag. Bra jobbat för en som sitter på kontor. Ska meddela att det blev 45 min powerwalk på lunchen och en på kvällen med Carran som var här o passade Milo.
O sist men inte minst i min favvolista är böcker, min boktips är:
-I den här boken vill jag visa dig vägen till ett fantastiskt liv. Du kommer att upptäcka otroliga saker om dig själv, ditt liv och universum. Livet är så mycket enklare än du tror. När du börjar förstå hur livet fungerar och vilken kraft du har inom dig kommer du att uppleva livets magi till fullo - och då kommer du att få ett fantastiskt liv!

Vi hörs snart igen, kram

Helg fylld av loppisar

Gokväll kära du!
Så kul att just du tittar in till lilla mej=) Jag har ju tidigare skrivit om den vackra vägen på jobbet, tog en bild för ett tag sen och nu har det faktiskt blivit ännu finare...



Idag är det ju kanelbullens dag, det firades både på jobbet o hemma. Mysigt! Idag fick jag ett sånt sug efter att bli superduktig med maten, tycker jag redan är rätt så häslosam men nu menar jag riktigt "typ anna skipper" duktig. Bara ekologiskt o närodlat o helst vegitariskt. Ska börja läsa mer om det, en last jag har är den förbaskade cola lighten jag häller i mig. Nu håller jag iallafall på att vänja mig av med veckodrickandet. Så här såg iallafall mitt gottis ut häromdan:


I helgen hade vi loppisar, jag, mamma, Carran o Margit. Så mysigt hade vi, jag steg upp klockan 6 i lördags för att möta de andra, loppisen var i blå hallen i Höganäs:




Taggad=)



Söndagens loppis var HBG´s bakluckeloppis...Kände en slant men det roligaste var att få umgås med mina älskade systrar o mamma!

Nu ska jag pussa på min son och sen e det ju dax för desperata hemmafruar, förresten kolla in så fint det är när jag kör till jobbet på morgonen:



Sov Gott och glöm inte bort att du är värdefull<3

Utflykt till Skäralid

Hej alla glada helgfirare, vikket väder vi har. Rena rama sommaren här hos oss i Viken. Så här härligt hade vi det i söndags:






Kenzo drack ur en källa...




Carran & Jens



I flera timmar vandrade vi för att komma upp till höjdpunkten...utsikten var helt fenomenal!








Sen avslutade vi dagen med grillad korv och lovely sällskap=)




Kram till er!

RSS 2.0