Jag kan själv mamma



Runt 8 månaders ålder är det dags för barnen att lära sig hålla i skeden och äta själv...
Inte alltid så kul att städa efter maten kan jag tala om...men Milo har roligt, det e huvudsaken.

Idag har jag o Jos har varit runt på flera loppisar, Josse tokfyndade en massa fint. Kolla in hennes blogg...hon sa att hon skulle lägga upp allt där sen. Jag hittade en fin plåtburk för 10 kr.

Sen kom familjen på besök, satt o fikade o tjattrade uppe hos Jos o Bart...David va inte med eftersom han e sjuk, men de följde oss hem o då passade jag på att fota hela gänget:



Hoppas du har haft en härlig helg...nu e det ju snart måndag igen och en ny vecka...mycket spännande saker som händer nu...berättar mer imorgon tror jag. O så fyller ju Milo 8 månader imorgon, kolla va stor o fin han är:



Gonatt önskar vi

“Utan Frisco-bröd känns burgaren naken… exposed… rädd…”



Visst e hon cool...maria fråna svenska hollywoodfruar...

charlie bit me


Jos städar

Sitter uppe hos Jos...pojkarna busar på golvet, jagar varandra hela tiden och Josse dammsuger. Bart e på gymet och David e nere i hos oss o spelar xbox. Imorse var jag o jos o tränade...nice va det men oj sicken träningsvärk jag har sen sist. Nu blir det 1-2 dagars vila till nästa pass. På vägen hem sa jag att jag skulle laga nån god sallad till lunch men det behövde jag inte för det hade nämligen david fixat till mig som stod klar på bordet när jag kom, thanx honey!
Nu ska vi ta en kopp kaffe och springa efter våra buspojkar...jag e så trött medans jos har energi till 1000, hon har ju tränat 1 månad mer än mig nu. 

Så här ser det ut nu: Josse drar dammsugarn över hela lägenheten o Milo o Noah kryper snabbt efter, det bästa de vet verkar vara att resa sig upp på dammsugarn...

Igår va vi i Landskrona o badade med Veronika o Thomas med kidsen, jättetrevligt hade vi o tack snälla för allt=)) Fredagkvällen firade vi som vanligt med ryggbiff och ett glas rött!

Oki nu ska jag hjälpa Jos, ha en skön lördagkväll....

ps. Jos sa precis till barnen, Nu behöver jag inte moppa eftersom ni har dreglat överallt!!

Tack så mycket Montita

Goooodmoooorning!
måste bara tala om att jag börjat träna och det känns så bra. Fatta att jag är igång med styrketräning igen. Innan när jag bodde i stan och var på G tränade jag upp till 5 ggr i veckan. Nu e det 2 1/2 år sen jag tränade och det känns. Har bestämt mig för att bygga upp kroppen med styrketräning innan jag går på pass. Afropasset i onsdags kändes... Ländryggen och bäckenet gjorde ont under hela träningspasset vilket gjorde att jag fick ta det väldigt lugnt. Idag är det vilodag och imorgon e det träning igen, ska ladda mp3:n med bra musik nu oxå=)

Igår fick David ett paket på posten...



En supergullig kaffemugg från Moncan med familj med en massa bilder på David o mig, David o Milo och Rachel&Molly...det står Welcome to the family uncle David - we love you...hur gulligt som helst. David tackar så mycket för detta Moncan!

Igår kväll var Josse o bart här, vi hade jättemysigt! Noah somnade i resesängen så de behövde inte gå hem så tidigt. Stannade till 22.30...då stupade alla i säng. Duktiga Milo sov 12 timmar i sträck i natt, äntligen...vår lilla gullunge:



Nu ska jag in o ta en tupplur för Milo sover!

Ha en bra dag!

Ps...tack Josse för du e mitt stöd på träningen

Mys, Bus och en överraskning

Hej på dej min vän!
Igår hade vi Nois på besök, Carran hjälpte till att vara barnvakt då Jos o Bart tränade...buspojkarna hittade vi i Milos rum:



Av nån underlig anledning älskar Milo att dra fram alla blöjor o leka med dom...Noah oxå.



Igårkväll såg vi into the blue 2, not so good...det som va bra va att det spelade in filmen på hawaii - waikiki där vi bodde!!



På mornarna har vi mys på hög nivå...



Innan idag sa David att han skulle till affären ett ärende...det tog ett tag innan han kom hem o jag undrade var han höll hus...när han kom hem sa han att han hade en överraskning till mig...han hade varit iväg o köpt ett träningskort på friskis...jag har velat börja träna länge och så nu kan jag äntligen börja. Jag o Jos ska på afrodans ikväll. Så gullig han e min David, världens bästa kille!

Nu ska vi ta en tupplur o sen e det träning för mig!

Kram

Carran berättade en historia för mig idag...

”Min hustru äger den finaste klänningen. Hon har aldrig använt den. Hon säger att hon väntar på rätt tillfälle. Idag har hon på sig den. Idag är hennes begravning.”

Tänkvärda ord...vänta inte till imorgon för att börja leva...njut av varje sekund och lev livet fullt ut



Godnatt önskar jag dig

Välkommen

Till min nya blogg...Carran har varit här idag och hon frågade om hon fick fixa designen på bloggen...javisst sa ja och här är resultatet=)
Dagen idag har varit bra och nu ska vi äta en god stek med potatis o en massa grönsaker...David va på ICA innan o handlade en STOR godispåse...till mig sa han, yeah right...hoppas det e nåt bra på tv ikväll!

Kram

freeeezing

Gomorron!
Sitter med en kopp LOTUS TE



Har precis kommit in från en kall prommis med Milo o Kenzo. Idag känns allt bättre och hoppas det blir en bra dag! Carran kommer nog hit o så ska vi lämna in peugeot på service innan vi säljer den. Saknar Elvis lite, trots att han bara bodde här ett dygn. Hoppas han har det bra med tjejen i Malmö.
Tror det är den kallaste dagen på året idag...väldigt vackert.

Nu ska jag passa på att läsa klart boken lev livet fullt ut!

Puss

No more otur tack!

Idag har varit en dålig dag...du vet en sån man gärna vill glömma...Natten va megajobbig...Milos tänder växer så det knakar vilket göra honom grinig och mammig. Det började med att Davids jobb hade ett fel på sina lönesystem vilket resulterade i att ingen fick lön idag...efter många om och men så ska lönen komma inom några dagar istället...det får vi ju verkligen hoppas...Sen åkte vi på babysång och av en slump kollade vi upp vad försäkringskassan skulle betala ut imorgon...en tredjedel av det jag brukar få...så det vara bara att ringa dit och bli nummer 199 i telefonkö...till slut fick jag hjälp och de erkände att felet var deras och att rätt summa pengar skulle va på kontot på onsdag...blää. Sist men inte minst så har vu ju haft underbart söta lilla Elvis här på prov, vilket inte alls gick bra. Han skötte sig utmärkt, det var jag som inte orkade torka kiss o bajs hela tiden +  passa så inte Milo kröp i det. Så han inte tog Mils leksaker och så vidare. Han var så go o ville bara ha kärlek...vi försökte men jag kände med en gång att det blev för mycket. När vi var ute på promenad så drog hundarna åt olika håll...jaja, satte ut en annons o en tjej från Malmö svarade med en gång att hon väntat i ett halvår på en hund som Elvis. Kärlek vid första ögonkastet...så nu har Elvis fått flytta till Malmö o jag hoppas såklart han får det underbart där=) Lilla söta Elvispojken:



Det värsta var faktiskt att han var så underbar och så otroligt snäll att jag blev mer o mer kär i honom för varje sekund som gick...men visste i mitt hjärta att det inte skulle funka...därför tog jag detta beslut så snabbt. Ville ju inte att han skulle fästa sig vid oss heller.



Hejdå underbara Elvis!

Så här tokiga var jag o David efter allt elände idag:



Igår var vi hos mamma...där passade jag o Milo på att mysa lite:



Coola Johan va på besök:



Vår solstråle



O så hade jag o jos shoppat i samma affär...CRAZY



Daddy loves me=)

Ok min vän, ha en sköön kväll. Nu ska jag snart kolla på familjen annorlunda och imorgon väntar en ny härlig dag!

Puss

sweet child of mine


256 bollar

Gokväll!
Är mätt o belåten efter en god hemmalagad pizza...



Idag har det varit fulle rulle som vanligt. Jag gick upp kl 8 med milo, vi myste tillsammans o sen fick Milo gröt. Under tiden som jag fixade gröten fick Milo sitta i stolen som han brukar...jag tyckte det blev tyst så jag tittade till honom...o detta var vad jag såg...gissa om jag blev förvånad:



Milo stod upp i stolen och hade jättekul...tur att jag han ta ner honom innan det hann hända något. Från o med nu e det selen som gäller i stolen.

Sen åkte David o Milo till hans kompis Emil med familj, då passade jag på att städa och fixa lite härhemma, sen åkte jag o Josse till väla. Vi handlade en massa skoj, dock inget på rean tyvärr. Vi började med att köpa en nallepuh boll till pojkarna, sen blev det likadana jeans o tröja till josse o mig. Köpte även 2 par moominstrumpor till Milo. Sen hittade vi en megacool grej som vi köpte till buspojkarna:



255 bollar fanns det i detta bollhav=) Oj va kul han tyckte det va=))

Innan i veckan va vi ju på mammaträff i Rydebäck, Malin hade fixat det kanonfint- tack för det:



Josse som numera e brunett...fiint



Milo satt inte still många sekunder...han kröp runt överallt så jag fick springa från fikan hela tiden. Busunge!!



Har även fått säkra lådorna oxå, han vill nämligen dra ut dom hela tiden och helst riva ut allt som finns där oxå...+ att de går så lätt att hans fingrar kan klämmas...

Nu har vi hyrt den senaste wallanderfilmen o david ligger i soffan med en påse ostbågar o väntar på mig.

Måste bara tacka dig för idag syrran, hade superkul på väla och det var länge sen vi kunde ta det lugnt o bara ha det som förr...latte och en massa tjejsnack + bra shopping. Du e bäst!

Pussohej

Flåt

för att  jag e så dålig på att blogga för tillfället...har bara varit så mycket nu..hihi men roliga saker dock!
Snart ska jag o syrran iväg på en liten shoppingtur. Imorse hände en stor sak... jag höll på att få hjärtstillestånd när jag såg det...som tur hände inget, men jag hann dock ta kort på det. Visar det ikväll när jag kommer hem. Ha en underbar dag och njut av varje sekund!

Puss

Sat Nam

Nu ska jag iväg med svärmor Eva o syster Jos på ett kundaliniyogapass med gongmeditaion. 2 timmar, nice!
Idag har vi varit på mammafika hos Malin, det va supertrevligt...lägger in bilder sen!

bali-lotus.jpg image by rabbiakira

Sat Nam

Grattis

Måste bara berätta om natten...Milo somnade snabbt, fick gå in en gång bara och sen somnade han på ett par minuter. Sov till kl 6.30 med en amning kl 3. Wow sicken förbättring.

Igår var Carris här:



Nu har jag precis legat på spikmattan, riktigt skönt trots att det inte ser ut som de:



Om du inte har provat så föreslår jag att du gör det...så härlig känsla tycker jag.

Va ute o gick en promenad i snön me Kenzo o Milo och nu sover Milo. David e inne i stan på ett ärende...tänkte jag skulle fixa lite härhemma idag o sen upp till Joso Bart och låta grabsen busa lite!
Imorse när jag ställde mig på vågen blev jag mucho glad=)) 3 kg kvar till min inskrivningsvikt! Då ska jag tillägga att jag inte bantar, äter som vanligt, men det blir många promenade så det e kanske det som gör det.

Idag fyller min kära syster IDA år, grattis min underbara toktjej=)

Vill även skicka en hälsning till snälla Uffe som oxå fyller idag!

Grattis till er!

Kramkram


Tack Helena

I doppresent fick Milo en massa fina bilder tagna av Helena:




We love you Milo

Sovrutiner, Familj, bil o tidningar

Gomorron!
Är så glad över att vi har ändrat Milos sovrutiner...alltså det var ju egentligen inte så stor skillnad med ändå. Innan så  la vi honom kl 19.00, efter vällingen. Oftast va det david som skötte det. Han la milo i armen o vaggade honom till sömns, oftast tog det bara några minuter. Men han vande sig snabbt vid att somna så och varje gång han vaknade på natten ville han gärna bli vyssad till sömns, ibland räckte dt med nappen...han kunde vakna till 5-6 ggr (de senaste veckorna)...typ lite i sömnen men ändå så att vi gick in o kollade till honom. NU:
Efter vällingen kl 19 stoppar vi om honom, nappen o filten och Milos födelsemusik (yogamusiken han föddes till + som jag spelat hela graviditeten) på svag volym, säger godnatt, puss & kram och så går vi ut. De senaste gångerna säger han ingenting...sover på nån minut. Nu precis stoppade jag om honom eftersom vi varit upp sen 6.30 och jag behövde inte gå in en gång, 1 minut senare sov han. Det bästa är att han inte vaknar en massa gånger på natten, har lärt sig att somna om själv. GULD. Så vad jag har förstått e det bra att börja ganska tidigt, innan de förstår allt för mycket och kan manipulera...hehe föräldrarna. Skräckexempel e ju nannyakuten där föräldrarna inte sovit i samma säng på 5 år eftersom de måste ligga hos barnen. Näe jag e glad att detta funkade så snabbt och att Milo e så duktig, för allas skull! Oj detta blev ett långt inlägg. Måste oxå tillägga att vi inte riktigt kört den tuffa 5 minutersmetoden då Milo inte har gråtit så mycket. När han va ledsen över att vi gick avvaktade vi några minuter, gick in o krama o stoppa om honom igen, ibland satte han sig upp oxå men då la vi ner honom igen. Man får göra det som passar sitt barn bäst. 

Igår tog jag kort på bilen:



Vi e supernöjda o glada=) Tacktack!


Sen fick vi härligt besök:

 

Barnen lekte:



Milo & Lava= supersöta

David sover, milo sover och jag dricker kaffe o bloggar...nu ska jag lägga mig i soffan med MAMA tidningar:



Tack S för att du tänker på mig! Lav ya

Puss

Ps. Igår va jag o jos o handlade och jag började lasta i en massa efterrätter till Milo, Josse bara...hallå vet du hur billigt det e att göra själv...hade nästan glömt det så jag köpte istället, frysta blåbär, bananer, hallon, äpplen och en låda päron. Så idag ska det göras efterrätter i massor!

Detta ska jag göra:

Energiklippning 

 

Med energiklippning skapar jag en lättskött frisyr utifrån hårets egna förutsättningar. Jag använder en balanserande klippteknik som följer hårets eget fall & som för samman håret i ett mycket noggrant system. På så sätt kan du tillgodogöra dig mer energi & ofta känner du flödet & värmen som utvecklas under klippningen. Ditt hår växer fortare & självfallet trollas fram!

Behandlingen utförs i stillhet & endast i samband med hår & huvudmassage & ger dig därför en helhetsbehandling för både kropp och själ! 

 

Huvudmassage & energiklippning, ca 90 minuter 660 kr
Eteriska oljor tillägg 50:-/behandling

Läs mer på http://www.carpenaturam.se/

Vet flera som går där o e såååå nöjda. Massagen ska vara underbar


Vad är 5-minutersmetoden

Fem-minutersmetoden, alternativt somna-själv-metoden, är en metod för att lära små barn att somna och sova själva.

Metoden går ut på att lära barnet att inte behöva tröstas på något speciellt sätt vid insomnandet. Då barnet har lärt sig att somna själv så vaknar det heller inte så lätt när det sedan lämnas att sova för sig själv. Namnet kommer av att man under avvänjningen går in till barnet var femte minut då det ännu inte har sommat och visar att man inte har övergett det, men undviker tydlig kroppskontakt och ett tröstande beteende.


Bad o 5 minuters metoden

Godmorgon!
Igår va vi och simmade...Milo ÄLSKADE det verkligen. han skrattade och spanade om vartannat...tittade på allt som va runtomkring och såklart somnade han som en stock i bilen på vägen hem...bar in honom och så sov han länge innan det var dags för middag. Vi var o badade ca 1 timme och vanligtvis brukar simskolan vara ca 20 min...så det e mycket att ta in för en liten plutt:



Yo mannen



Det var så mycket intressant att titta på...



Till kvällsmat åt vi ryggbiff (igen) älskar det...och sen kollade vi på Taking of Pelham 123 med John Travolta...den var bra!

Imorse var det min tur att gå upp tidigt och Dubbel fick sovmorgon...vi har börjat med 5 minutersmetoden med Milo...funkar bättre o bättre för varje gång. Inatt var han riktigt duktig, sov hela natten faktiskt. Har det att göra med 5 minuters metoden kanske? Josse o Bart gjorde det på Noah och det tog drygt en vecka för honom innan han förstod o nu somnar han utan gnäll på direkten. Bara att lägga honom i sängen.



Så här satt Milo o busade när jag käkade frulle...busunge=)



Har kommit på att jag har järnbrist...har glömt att äta vitaminer de sista månaderna och den senaste tiden har jag varit sååå trött. Såklart för att Milo har varit vaken på nätterna men detta är en annan slags trötthet. Som om jag inte har nåt skelett. Som om kroppen ska falla ihop...men idag ska vi köpa järntillskott och vitaminer o så hoppas jag det blir bättre.

Ha en bra dag!

doppresent från Jos, Bart & Carris



Idag plockade vi fram bilen Milo fick i doppresent...han tyckte det var jätteskoj=)

Nu sover Milo o sen ska vi åka o bada, yippe=)

jobb & sånt

Oj vilken dag det har varit. Jag är helt slut, men det e ju kanske inte så ovanligt. Överlycklig över att ha fått sovit 6 timmar i natt. Ammade kl 24 och sen gick vi upp kl 6.  Dock vaknade jag 2 ggr däremellan då Milo va ledsen men David tog honom. Vi kollade på min nya favvoserie, John, Kate + 8...handlar alltså om ett par som har 8 småbarn...wow. Käkade frulle o fixade iordning oss för vår tripp till jobbet. Jättekul att hälsa på alla. Manuela är ju nästan sprickfärdig nu, hennes BF är om 2 veckor. Har vi tur hinner hon med en sväng hit nästa vecka:



Milo satt bra på hennes kula=) Min chef Ulrika var oxå där med hennes kille som föddes 2 månader innan Milo. De 2 nya vikariena och så chefen, Ulla-B och lönetjejerna såklart. 

I går tog vi tåget till Halmstad:



DubbelD e så söt...han bara, såå kul att åka tåg, det måste va typ 10 år sedan jag gjorde det=) Jag köpte en stor latte med från espressohouse och så lite annat gott oxå. Carris & Jens var barnvakt och när vi väl kom upp hämtade han som ägde bilen oss. Supersnälla människor som bjöd på lite mat och sånt innan vi skrev papper o for därifrån. Vi var så nöjda hela vägen hem. Det var mörkt så jag kunde inte ta några bilder på bilen o idag har jag inte hunnit. Men vi är supernöjda o bilen e i så gott som nyskick!

Sen kom mamma o carris hit på lunch som josse hade gjort. Megagod linssoppa o bröd. Sen kom Helena o Zelma. Jag var dock för trött för att följa med på långprommisen så mamma tog med Milo o Carran tog Kenzo och följde me. Jag fick alltså sova...underbart! 

Nu har vi ätit ryggbiff o potatisgratäng. Milo sover och vi ska kolla på en ny film med Jen Aniston. David hade med sig blommor hem idag, så söt o go han é:



O så en bil på den fina canvastavlan Milo fick i  doppresent av Jenny o Sirri:



Imorgon ska vi nog åka o bada med Milo. De har byggt en ny anläggning här med stor ångbastu o bubbelpool. Får se om vi får me oss grannarna oxå!

ha det gött min vän

  

Godmorgon!

Milo har sovit ganska bra inatt...bara vaknat 4 ggr...hehe, kl 12 blev det amning och kl 6 gick vi upp...2 ggr gick david in och gav honom nappen så somnade han om. Vi har hunnit med frulle oxå, idag blev det inget kaffe...lite yogite och färsk frukt=) ska till jobbet o hälsa på idag. Ska bli kul! Sen kommer mamma o Carran på lunchbesök och sen kommer Helena o Zelma oxå. Full rulle idag. Det bästa av allt e att jag ska köra fina bilen till jobbet. Ska ladda med lite bra musik och cruisa...hehe

Oki min vän! Hörs senare...då med lite bilder=)

Ps. Tack supersöta Carris (o Jens) för att ni var barnvakt igår, mycket uppskattat!

hemma

Ska bara berätta att vi har hämtat vår nya bil nu=)) är sååå nöjda och glada. Hörs imorgon!
Kram

Tidningskungen

Måste bara tipsa om ett bra sätt att köpa tidningar på...har gjort det ett par gånger...
Jag gick bara in på sidan, valde en datatidning (farsdagspresent till pappa) och vips va fakturan hos mig och pappa fick tidningarna. Mega bra o smidigt. Min favvo e klart MAMA bästa tidningen för oss föräldrar:

Mama 

See ya

Imorrn blir vi volvoägare

David o jag har bestämt oss för att lägga oss tidigt idag...eller rättare sagt nu...vi e så trötta. Idag kom söta Jenny förbi med en fin Canvas tavla som var en dopgåva från Jenny & Sirina. Ska ta kort o visa hur fin den blev. Milo sover och vi hoppas på en härlig natt. Imorgon ska vi hämta bilen...yihoo=)

Sov gott min vän


The sunshine of my life



Igår satte jag Milo i leksakslådan...han tyckte det var jätteroligt och skrattade hela tiden=) Här leker han med julklappen han fick av Romina & Robin!



Kul att titta på när mamma bakar=) Han drar i lådorna hela tiden så nu måste vi köpa nån spärr så han inte klämmer sig!



Igår va vi barnvakt åt Noah en sväng på kvällen...de busade så mycket så Milo blev helt svettig...kolla frillan=)



Pojkbus!

Inatt vaknade Milo som vanligt o ville gå upp tidigt...det ville inte vi. E helt slut nu och dricker lite kaffe för att hålla mig vaken! När Milo & jag somnade om vi 6 tiden (efter att ha varit vaken från 4.30) börjde jag drömma att han vaknade hela tiden...att han skrek o så...när jag tvingade upp mig för att kolla så sov han...konstigt va.

Nämen nu ska jag dricka upp mitt kaffe o sen blir det prommis med Kenzo o vagnen!

(affimerar just nu en resa till värmen)



Puss


the long time sun

Håller på att baka ett fantastiskt bröd...laga mat och städa samtidigt. Milo sover efter en tur i snön. Va på affärn o köpte tulpaner...känns vårigt o nice trots kylan. Skickar lite solsken till dig:



May the long time Sun shine upon you,
All love surround you.

And the pure light within you,
Guide your way home.





(tänker på dig Jos)

Puss


"jag älskar"



"jag älskar att klappa händerna"



"jag älskar att krypa"



"jag älskar att ställa mig upp överallt o hela tiden"

Sötnöten växer så det knakar...nu gör tänderna ont oxå så idag har Milo varit ganska ledsen...fått alvedon o nu sussar han. Pratade precis med David som har supermycket att göra på jobbet och längtar hem o vi längtar efter honom. Ska ta en tupplur nu ja mé!

See ya

Guld

Hej hopp!
Nyss hemkomna från Eva o Uffe där vi fick en mycket god söndagsstek...tack för det=) Dessförinnan va vi i Halmstad o kollade på en superduper fin volvo V70, guldmetallic....har typ alla tillbehör och e i superfint skick. Perfekt bil för oss som vi o Milo kan vara trygga i. Så vi köpte den muntligt och i veckan ska vi åka upp o hämta den=) Yippie, äntligen! Tack universum för detta!



Jaha, annars så sitter David o matar Milo. Han kryper runt som en galning här hemma och ställer sig upp med jämna mellanrum. 2 tänder börjar synas nu oxå.

Annars e det bra med oss...vi e jätteglada för vår nya bil och ska påbörja säljandet av peugeot.

Igår var jag o Milo i smöris o hälsade på. Vi fikade gott och busade med alla tokvalpar. Kenzo blir attackerad av alla sina barn. De hoppas o skäller och han gillar det inte. Hihi!

Näe nu ska jag gosa med Milo innan det e sovdags.

Ha en skön kväll kära du!


the secret



Jag har sagt det innan och jag säger det igen...se filmen eller läs boken...den förändrar ditt liv...

Du som vill gå ännu längre:





Både jag, David & Josse e inne i ett intensivt flöde som är ett resultat av dessa böcker och the secret...berättar mer inom kort...detta är så otroligt och spännande.




HAV TILLIT



Våra affirmationer börjar slå in...känner flödet=)



Besök i massor=)

Gomorron!
Nu ligger Milo o sover...han va uppe vid 7 idag...det e riktig fart på honom nu...kryper o kryper o kryper...

Igår hade vi en massa besök...Först kom Jenny o Domme med son otroligt fina hund Kendo. Vi hade bestämt att vi skulle ta ut hundarna o låta dom busa...Josses Daisy som annars e så tuff o cool blev lugn som en filbunke när hon träffade Kendo:



Kendo



Domme hade verkligen pli på honom och inspirerade mig till att få Kenzo lika lydig. Tex så fick hon honom att sitta still vid vägkanten till en bil körde förbi...då var han lös och ca 20 meter framför henne...wow säger jag  bara! Vi gick en riktigt lång prommis (Kenzo fick stanna hemma).



Så sen när jag o Josse va ute själva med hundarna lät jag Kenzo vara lös nästa hela tiden. Josse säger att jag måste bli tuffare som ledare och våga lita på honom, han e ju världens snällaste men jag kopplar honom ändå när det kommer andra hundar (det gjorde inte domme och kendo bara traskar förbi utan att bry sig):



Sen fikade vi uppe o Bart o Josse. Bart hade gjort sina berömda cookies...lite senare kom Minna, Jocke o Mandis på besök. Då blev det en massa bebissnack o ännu mer fika. Manda e såååå söt o var verkligen superduktig med pojkarna. Ville byta blöja, hålla handen och leka hela tiden:



Det var en supertrevlig dag=)

Nu tänkte jag skriva i Milos böcker o klistra in lite bilder. Det e ju så mycket som ska fyllas i i mitt första år boken. Igår beställde jag typ 200 kort som ska in i album. Fotar ju så mycket hela tiden o ifall datorn skulle krascha försvinner ju allt så det e ju ett måste att printa ut allt + att det e mycket roligare att kolla i album tycker ja. Tänkte även skriva ut allt jag skrivit på bloggen (det blir mycket) när Milo blir ett o göra en bok av det. Så när han blir stor vet han vad vi gjorde varje dag i hans första år i livet!

Njut dagen kära du!

Puss 

 

Sötnöten Pilosen




GodNatt

Ida flippar igen



Ida rules...läs mer om hennes "flippiga" liv här!!

Jaha...då e bilen på lagning

o 2800 kr fattigare...blää...e nära till tårarna i dag...



Vi som just lagade bilen för flera tusen...

Hav tillit!!

Crazy

Gomorron!
David har precis åkt till jobbet och vad gör ja...inte sover med Milo iallfall...nänä, fått för mig att jag ska städa frysen och frosta av den...har haft en jobbig natt med Milo, han har vaknat 4 ggr och skrikit, typ drömt tror jag för han somnar så fort jag vyssar honom/ammar. Har skrivit en matlista för veckan och bestämt att vi ska försöka tömma frysen o bara handla minimalt...ska baka bröd och göra meny efter vad vi har...inga problem tror jag. Är van att koka soppa på en spik...hihi, inte minst från studietiden! Så idag blir det kycklingssoppa, imorrn linsgryta, onsdag veg. korvstoganoff o ris, torsdag laxpasta och sen tar det nog slut...hehe vi får se!

Igår hade jag o David samtal om framtiden och snart e det förhoppningsvis mycket bra saker som händer...skriver mer om det sen. Vi håller även på att affirmera en resa till sol o värme nu i vår...vi vill /SKA komma iväg:



Nu ska jag krypa ner i sängen brevid Milo...hoppas på att jag får en timmes sömn innan han vaknar...lr vänta, nu börjar visst vänner...ska nog se det först...hehe

Ha en bra dag vännen min...all kärlek till dig

Ps. Igår va Eva o Uffe här o fikade...Eva sa att jag hade blivit smal...gissa om jag blev glad!! Tack Eva!

Vi ska sluta handla mat i affären...

Finns det nåt tråkigare än att handla mat...stå o trängas med en massa andra, köer, kallt...packa upp o ner varor mm...blää...så nu ska vi ta över storesyrrans handlingsvanor...hemleverans och order online. Man bara går in och gör sin matlista så får man maten hemlevererad för en billig peng. Så detta ska vi börja med i veckan. Kolla in www.hemmalivs.se

Berättar sen va vi tyckte om det!



2010 kommer bli ett magiskt år, känner det på mig, kommer hända mycket bra saker för oss alla! Just believe...

Sov Gott kära du

Städning och annat kul

Hej kära du!
Sitter i soffan och e lite seg. Har städat en massa idag. Riktigt ordentligt, dammtorkat o allt. Orkar inte med att se julsaker mer. David har fixat lite med vår bil och hjälpt bart med deras. Det verkar som om bilarna inte heller tål kylan. Iallfall så har vi ju bytt rum med Milo, så vi har det lilla o Milo det stora...så här ser vårt rum ut...städat:



o så har vi fått ställa in det söta lilla bordet hos oss då barnen e på det hela tiden:



Passar utmärkt som sängbord oxå!

Igår gjorde jag efterrätts mat till Milo, kokade en massa äpplen med lite vatten, kanel o vaniljsocker:



Han gillade det iallafall så det e ju ett bra betyg. Har fryst in massa nu så det ska räcka ett tag. Man får ta ut en burk på morgonen och låta det tina i kylskåpet till lunch o middagen. Milo sover mycket bättre nu när han får 2 varma mål om dagen och brukar även ge en leverpastejmacka som han tycker mycket om. Imorse vaknade han 9, mycket bättre än 4 tycker ja=)

Milo e mycket aktiv just nu, kryper runt överallt och försöker även att ställa sig upp:



Vi har ätit kycklingfaitas ikväll och David stack iväg till ICA o köpte chips, saltgodis och läsk...ska börja va nyttig på måndag. Imorgon kommer farmor Eva o Uffe på besök...det ser vi fram emot.

Önskar dig en lugn kväll!

Sov Gott

Nyår i bilder

Syster yster Caroline fyllde 24 år på nyårsafton så vid 14 åkte vi dit för att fira henne:



Grattis världens bästa Carris! Milo hade nya skjortan på sig som han fått av faster Veronika med familj!



Patrik besrättade om sin skidresa och hur hans skidor åkte isär o så även hans byxor...haha



Ida o Pitte chillar



David med kaffe och ananaspaj...



Barnen höll sig sysselsatta



Bra kort...alla tittar bort



Todeloo



Ida spelar o David luftspelar trummor...hehe

Tack Carran för den fina festen och all god mat/dricka=) Va härligt att du nu ska på både helkroppsmassage och ansiktsbehandling!

Sen åkte vi hem och gick ut med Kenzo o fixade oss lite innan vi drog vidare till nästa fest. Nyårsfirande hos familjen Winther=)



Vi delade upp maten, så Jos o Bart fixade toast skagen till förrätt, Winthers fixade huvudrätten som bestod av fylld fläskfilé och potatisgratäng och vi fixade chokladtårtan till efterrätt!



Zelma o Noah



Jag som e van vid 25 +grader hemma hos oss höll på att frysa ihjäl under kvällen (aa nästan iallfall) så Helena o robert försåg mig med varmare kläder:



Snyggt va=))



Kidsen höll sig vakna tills det va dags för huvudrätten...de fick ett varsitt rum att sova i!



Bart o David va nyktra och drack Coke!



Tack fina familjen Winther för en superduper trevlig nyårsfest=)



David serverar den goda chokladtårtan



Vi trotsade den -13 gradiga kylan o gick ut för att kolla på fyrverkerierna och för att skåla in det nya året



När vi väl kom hem tog jag en varmdusch och efter det fick jag feberfrossa o typ 40 graders feber och skakade hela natten (under mitt duntäcke). Fick sovmorgon till 11.20 och då hade David fixat frukost och städat hela lägenheten. Kände mig mycket bättre...tror allvarligt att jag är allergisk mot kylan...Fick en rygg o fotmassage av David...bra start på det nya året!

Nu vaknade visst Milo o nu e det dax för David att gå upp!

Njut dagen!



Iskallt



Här skålade vi in det nya året i -13 grader...o i glasen var det pommac!

Nice

Nu ska vi äta dillkött som har puttrat på spisen hela eftermiddagen! Sen kommer en massa bra filmer. Missa inte bonde söker fru special kl 20.

PUSS

Trött MiloPilo

God forstättning...har en massa att berätta och en massa fina bilder att visa, men håller på att göra dillkött och ska laga lite annan mat oxå, så gör det senare. Gårdagen var i allafall mycket lyckad. Milo hängde med på allt hela dagen...men det tog på krafterna...här är en trött milo på carrans 24 års kalas...vi e på väg hem...



Idag fyller Milo 7 månader...Grattis älsklingen!

RSS 2.0