Happy New Year!



Kära bloggläsare

Hörs imorgon, Puss


Helt slut

Jag e helt slut nu...först o främst e jag helt trött för att Milo sover dåligt nu...vaknar flera ggr per natt och e lessen. David jobbar ju dagtid nu så nu e det slut på sovmornarna...Sen powerwalka jag o Josse i sånt högt tempo att benhinnorna e helt ömma idag (hehe otränad som ja e). Sen har jag gjort en massa god mat till Milo idag, köttfärssås o makaroner:



Det blev en massa köttfärs över så nu ska jag steka köttbullar och sen skulle jag egentligen gjort tårtan till i morgon oxå, fast den kan jag ju göra inatt när Milo vill gå upp (kl. 4) hehe...
Fast han e så underbart go o söt så fastän han vill upp mitt i natten kan man inte annat än le:



+ att jag o Jos va o storhandlade idag oxå, Bart hade pojkarna. Milo va jätteduktig hela dagen och bara lekte när vi var i väg o handlade...när vi gick ner till oss var han så trött att när jag satte honom ner på mattan (då jag bara skulle ta av mig jackan) föll han ihop rakt fram o somnade men näsan i mattan. Så känner jag mig hela tiden kan jag säga. Vill bara sova...

Igår va ju Carran här o hon o Milo busade framför bumbibjörnarna på tv:n:



Sen kom mamma, lasse, ida o Pontus hit med Elektra:



Jag gjorde hallon o blåbärsmuffins o så fikade vi uppe hos Jos & Bart



Far & Dotter hälsar på varann



Nu kryper Milo oxå...Idag ställde han sig nästan upp, en gång med hjälp av en stol o en gång på David...



Nu sover Milo o jag ska rulla köttbullar. David har fixat en film som vi ska se ikväll: I love you man heter den visst. Undrar hur många minuter det tar innan jag somnar. Ska ta en kvälls prommis med jos o hundarna nu oxå. E iskallt men skönt.

Ha en skön kväll min vän!

Vårt bidrag till nyårsfesten: Mjölkchokladtårta med varma hallon

Perfekta festtårtan att förbereda och ha i frysen. Bara att ta fram en stund före servering. Mjölkchokladtårta med varma hallon

Ingredienser

8-10 bitar

400 g mandelmassa
1 st ägg
3 äggvitor
4 msk kakao
rivet skal av 1 apelsin

Fyllning:
5 dl vispgrädde
300 g mjölkchoklad
3 äggulor

Garnering:
hallon
hyvlad mörk choklad

Varm hallonsås:
600 g hallon
2 msk florsocker

Gör så här

Sätt ugnen på 175°. Riv mandelmassan. Rör i ägget, lättvispade äggvitor, kakao och apelsinskal. Häll smeten i en smord form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda i mitten av ugnen ca 20 min. Låt kakan kallna. Vispa grädden.  Dela chokladen i bitar och smält över vattenbad. Ta chokladen från värmen. Rör ner en äggula i taget i chokladen. Blanda i hälften av grädden i chokladsmeten. Vänd ner resten av grädden Häll smeten över kakan i formen. Täck över och frys minst 4 tim. Hit kan man förbereda. Låt tårtan stå framme ca 30 min före servering. Garnera tårtan med hallon och choklad. Värm hallonen till såsen, blanda i florsocker och servera såsen till tårtan. Värm hallonen och blanda i florsocker.

Eftersom jag vet att "värdinnan" Helena e tokig i choklad kommer David o jag fixa denna tårta. Har aldrig gjort den förrut så håll tummarna att den e god. Läste receptet på en annan blogg och den ska tydligen vara fantastik!  

Kolla på detta...helt galet...



Pontus skrämmer mamma...hihi

Puss mamma

Upplysning - vad är det?

En tiggare hade suttit vid vägkanten i över trettio år. En dag kom en främling förbi." Har du en slant att ge mig?" mumlade tiggaren och sträckte som vanligt ut sin gamla basebollkeps. " Jag har ingenting att ge dig, sa främlingen. Sedan frågade han: Vad är det du sitter på?" " Ingenting", svarade tiggaren". " Bara en gammal låda. Jag har suttit på den så länge jag kan minnas." " Har du någonsin sett efter vad som finns i den?" frågade främlingen" " Nej, sa tiggaren. " Vad skulle det vara för mening med det? Den är tom." Titta efter, envisades främlingen. Tiggaren lyckades få upp locket. Med stor förvåning, misstro och glädje såg han att lådan var full av guld.

 


Författaren till boken "Lev Livet Fullt Ut"  Eckhart Tolle menar att skatten finns inom oss alla. De som inte funnit sin sanna rikedom, det vill säga Varandet och den strålande glädje och den djupa orubbliga frid som återföljer det, är tiggare även om de besitter materiellt välstånd. De letar utanför sig själva efter små smulor av njutning, tillfredställelse, bekräftelse, trygghet eller kärlek, samtidigt som har en skatt inom sig som inte bara innefattar alla de här sakerna utan är oändligt mycket större än någonting som världen kan erbjuda.  


Stavar

Snart gäller det...fläsk ska brännas...När David kommer hem ska jag o Josse gå ut SJÄLVA utan ungar o hundar och powerwalka med panchostavar:



Det du...inte illa va=))

Haha, David skäms över mig när jag går med dom, men det skiner jag i. Värsta grymma träningen för hela kroppen som dessutom e gratis!

Puss min vän

Marimekko

Gomorron!
Hoppas du sovit gott...
Pratade med kusin Camilla igår o beställde en brun marimekko nappflaska till Milo:


Söta va=) Finns även på http://www.harmonibarn-butik.nu

Ha en bra dag min vän!

Ut o springa...

Godkväll!
Sitter med datorn i knät o softar lite. Lyssnar på musik från mammas blogg...hon lägger alltid ut fin musik. Idag har vi haft Veronika o Johannes på besök...glömde att ta kort men vi hade iallfall trevligt tillsammans. David bjöd på julamust och saffransbullar=) Sen for jag o Jos till C.G och handlade lite. Josse höll på att bli blåst på 30 kr...men syrran gick till förbutiken o klagade och fick tillbaka sina pengar...hihi, inte första gången det händer på C.G.
Jag, Milo o Kenzo va på en prommis innan idag:



Igår så va vi ju hos Jenny på julfest=)



Jenny bjöd som vanligt på god mat och trevligt sällskap...



Systrar!


Värdinnan med linslusen Anna!



Josse på G!


Jag & Jenny har varit kompisar i 15 år...o e säker på att vi kommer fortsatta vara det hela livet! En vän som ställer upp i vått o torrt, det e Jenny det!

Nu ska jag plocka undan lite leksaker och fixa i köket lite. Sen ska vi kolla på nya Wallanderfilmen. Imorgon kommer Carris hit. Då ska jag fråga om hon vill vara barnvakt så jag kan få ut o springa. Ska börja komma iform nu tänkte jag!

Ha en skön kväll kära du!

Puss 

GangStar & SVEA

I´m so HAPPY!!!
Imorse vaknade vi klockan 10 av att syster Moncan ringde. Milo o jag åt frulle och lekte lite eftersom David hade sovmorgon=) Vid 11 väckte jag honom och vi begav oss till favvobutiken i Höganäs...Kolla in va vi shoppade åt MiloPilo...Asså han kommer bli så snygg i detta...vår lilla kärlek. Superglad blev jag...David blev lite nervös när han hörde vad det kostade men jag lyckades snabbt prata bort det och vi fortsatte till Ängelholm för att kolla på en bil vi ev.ville köpa. Blev dock ingen bilaffär utan när vi kom hem fick vi besök av ett ungt par som snart ska få barn och som köpte vår bilbarnstol. Så imorgon ska vi till babyland och köpa nästa storlek på barnstol, en acta graco blir det! Här är bilder på kläderna:





Nu e David iväg o köper en ny handkontroll till sitt X-box och ikväll blir det julfest hos Jenny!

Må så gott min kära vän!

Kram

Min julklapp från David

Two Some Necklace

I love it

Julafton

Hej kära vän!
Nu har vi precis haft lite pizza o pokerkväll med familjen Mendanca...urkul hade vi! Har hängt där hela dagen och pojkarna har busat med varann...har varit en slappedag vilket har varit skönt. Julen var också underbar fast jag har aldrig varit med om att det gått så snabbt som den här julen. Härligt att få se julen genom ett barns ögon...Milo o noah slet ivrigt upp paketen...så gulligt att se:



Pappa hjälper Milo o öppna...



Vi öppnade våra julklappar den 23:e med Josse, Bart o Noah:



David fick en fin morgonrock...och en mobil som kan vara under vatten och e stöttålig och högtalare till datorn=)
Milo gav mamma o pappa en fin traktörpanna med tillbehör! Thanx baby!


David hade slagit in 2 paket till mig...det ena innehöll ett paket mjöl...kul...not



Det andra 5 flaskor ramlösa...efter en massa skratt hämtade han ett litet fint paket:



Fick ett jättefint Evfa Attling smyck...Amor Vincit Omnia...



Josse o Bart gav oxå varann en massa fint:



Tillbaka till julafton....


Sötaste systrarna ever=) puss





Valparna spanar när Enya o Kenzo busar...



O Ida som fick agera tomtemor åt grannarnas barn...cheeses va vi skrattade...



Patrik o Bart posar=)



Pitte o Malla väntar på tomten=)



Milo o valparna i fokus...alla vi gosa=)

Iallfall så tackar vi så mycket för en underbar julafton med god mat och trevligt sällskap...älskar er familjen!

Imorse när vi vaknade gick vi runt i pyjamas och mös jättelänge:



Guva jag älskar min unge!

Sov gott min vän!

Puss

God Jul



Tack familj, släkt och vänner för alla fina julkort o paket vi fått!

Jag önskar er alla en fröjdefull jul!

 

Woodstockfestivalen

Häromdagen såg jag, David o Patrik en dokumentär om woodstockfestivalen...alltstå vilken grej det va...tror inte man riktigt förstår vad som hände där, men det skapades iallfall musikhistoria. Alla de stora höjdarna va där och man uppskattar att det var ca 1,5 miljoner besökare de 3 dagar som festivalen hölls...Janis Joplin, Jimmie Hendrix, Santana, Richi Havens och många fler var där. Lyssna på denna coola låt av country Joe Mcdonald:

 

Grym text...och så Richie Haven som spelade så alla låtar va slut...denna kom han på medan han sjöng o e grymt bra:



Tänk er o så ut över detta hav av dansande och sjungade människor....wow

För er som inte vet så har även jag varit en festivaltjej...roskilde besöktes ett par ggr...nu ska jag dela av mig av några guldkort från den tiden:

(obs!!! vanlig cigarr..hihi)




Josse o Carran efter flera daagars festande...



Peace & Love my friend

Snöoväder

Hej!
Hos oss e det tokmycket snö nu...jag o Patrik va en sväng o fixade de sista julklapparna på Väla och när vi skulle åka hem va det värsta snökaoset ute...men det gick iallafall bra att köra hem, trots att jag fick köra i 20 km/h. Det har varit kul att ha Patrik här några dagar...vi har ätit en massa gott o kollat på film o sånt. Igår såg vi UPP, jag somnade såklart så vi ska se klart den ikväll. Nu puttrar en indisk fiskgryta på spisen, får se om den går att äta för det  e första gången jag gör den plus att det osar riktigt starkt om den.
Snart e det jul och det längtar jag efter. Milos första jul=) Jag o David o Milo ska mysa med klappar o god mat på julaftons förmiddagen=) Härligt ska det bli!
Ha en skön kväll min vän!

Helgen

Godmorgon!
Flåt för att ja inte bloggat på ett tag. Har haft fullt upp att ta hand om min sjuka familj. Är fortfarande inte bra men på bättringsvägen.
I fredags va vi hos Domme och hon bjöd på världens godaste mat. Färsk lax med karl johan svamp risotto o kall romsås:


Årets finaste gran...



Årets godaste mat...



Noah o Milo fick stanna hemma eftersom det var sovdags för dom, Hugo o Mila som e några månader yngre fick vara med o mysa med oss! Tack för en supertrevlig kväll Domme och för kanongod mat!



Systrar

I söndags kom Eva o Uffe o Tobias på besök o hade med sig fika o klappar...

 

Milo fick en jättefin gunghäst av familjen Hansson och gammelfarmor!
Och jag o David tackar för våra julklappar!

 

O så äntligen fick vi vår nya soffa, som vi e jättenöjda mé:



Jag o Jos tog pojkarna på en prommis och när vi kom tillbaka var Carris, Jens o Patrik här, de hade med sig kanelbullar så de blev till att fika en gång till:



Nois e duktig o kan krypa nu!



Jag lärde Patrik hur man gör Mozartkulor så nu kan han det och vi har kylen full=)



David busar med Milo...han skrattar men lyckades inte fånga det på bilden...

Innan i veckan köpte vi en julskinka som vi egentligen skulle haft i lördags, men efter jag griljerat den o skulle provsmaka, smakade den apa och jag o Patrik åkte för att lämna tillbaka den. Pinsamt var det, men vi fick pengarna tillbaka *2 så det va ju kanonbra! Nu blir det ingen mer färdigkokt julskinka för oss...

Patrik sov här i natt och nu efter frullen ska vi kolla på Larry David och Curb...hela säsong 7...skrattfest kommer det bli vill jag lova. Milo sover och David e hos doktorn, han e fortfarande kass.

Må så gott min vän!

Kraam

Kunde inte motstå...här kommer en till julhälsning

Send your own ElfYourself eCards

God Jul & Gott Nytt år!

Send your own ElfYourself eCards

Önskar familjen Wiik/Börjestål

GANGSTAR

Hej min vän!

Jag, David o Milo har precis tagit en 2 timmar lång tupplur...de sover fortfarande. Har varit o hämtat Milos medicin idag som han ska få ikväll för första gången...nu hoppas vi han snart blir frisk vår lilla underbara MiloPilo. David hittade ett coolt barnklädesmärke som heter Gangstar i en klädesbutik i Höganäs (Sikrot o Liten) och som nu jag har blivit kär i. Kolla vad vi vill/ska köpa till Milo:



Och så denna underbara:



Lr tomten...om du ser detta så kom gärna förbi med ett paket till Milo innehållandes detta=) Det e dock ganska dyrt så vi får se om det kanske kommer på rean.

Ikväll ska David o Milo mysa med pizza o film=) Jag o Josse ska till en kompis på middag.

Må så gott och va rädd om dig!

Akuten

Vi har varit på akuten med Milo ikväll...lilla stackars killen har haft hög feber ett tag nu och fått ögoninflammation, han fick antibiotika så nu hoppas vi att han snart blir bättre. Usch vad man känner sig hjälplös när ens barn blir sjuka...det enda vi önskar är att han ska bli frisk.
Va rädda om varandra och kör försiktigt om du ska ge dig ut på vägarna...
KramKram

Mammas pojkar

Gomorron!
E lite dålig på att skriva för tillfället...Milo e så förkyld, har hög feber och ont överallt. Stackars vår lilla pojke:



Igårkväll tog jag o Josse på oss Uggsen och tog en prommis...iiiiiiskallt o snöigt var det, men väldigt mysigt. Ser du Kenzo på bilden:



Han fick springa lös och busa i snön, han verkligen älskar snö...äter det och snurrar runt i det...toker!



Så här fint var det utanför vår lilla Ica butik=)



Så fick vi med oss ett fint pepparkakshus av pappa o Kersin som de bakat...pappa la det i en kartong med en massa plast runt så det höll hela resan ner!

Nu ska jag äta frulle o sen mysa med mina pojkar! Mammas pojkar!

Waimea Bay

Aloha...
Käkar lunch o läser aftonbladet, Milo sover i vagnen efter en tur ute i snön. Läser en artikel om Waimea Bay som ligger på norra sidan av Oahu där jag bodde och pluggade för ett par år sedan. Det hålls nu surftävlingar där och vågorna är stora som höghus, kolla själv:

15-meters vågorna är lika höga som normala fyravånings-hus.




Så där hoppade Josse oxå när vi va där och badade...inte jag dock...hehe

Mahalos gott folk!

Fortsättning på Pekingresan

Gomorron!
Klockan e snart 7, Milo ville upp tidigt idag...han sitter o leker med sina leksaker och jollrar jättehögt. När vi var hos pappa i helgen så fick han sitt första bad i ett riktigt badkar...gissa om han gillade det: 



Iallfall så fick vi träffa Moncan o barnen, Molly e ju redan 9 månader och det e första gången vi får träffa henne...såå söööt! David lovade moncan att vi ska komma o hälsa på till våren, så det ska bli spännande. Kan ju ta en dagstur till London oxå, tror det bara tar nån timme med tåg från Moncan o Rory!



O så firade vi jul tillsammans:

 



JULKLAPPAR=) Vovven kan prata och sjunga



Micke o Milo busar...av morbror Micke fick Milo en megamega bra julklapp...alla Astrid Lindgren filmerna, mycket uppskattat!



O så han pappa med att köra radio och visa David hur morse funkar.



Helgen gick så snabbt, men det var ändå väldigt kul att få träffa alla o förhoppningsvis dröjer det inte så länge tills vi ses igen:



En trött Milo somnar i moffas famn innan vi ska åka hem. Så sött. Tack för allt P & K!

Innan vi drog ner söderut stannade vi till hos Micke en sväng:



Bilresan hem gick till en början bra men sen flippade bilen och nånting gick sönder (minns inte vad det va) men det resulterade i att resan tog 2 timmar extra och vi fick ligga i 50 km från Örkelljunga typ. Nu ska bilen in på lagning o sen ska den säljas...Nu blir det en volvo V70, pronto. 

Idag ska granen pyntas och sen prommis med Jos o Noah som idag blir 6 månader. Grattis Nois!

Ha en bra dag min vän! 


Hemma

Gomorron!
Så skönt att få sova i sin egen säng. Milo vaknade en gång inatt...han skrek o skrek så jag antar att han drömde, fick iallfall sova hos oss resten av natten.

Norrköpngsresan gick bra och var jätterolig, så kul att få träffa alla. Milo sov ganska dåligt första natten men sen blev det lite bättre.

Vi hade ju med oss lilla Erik upp, som var supersnäll och sov ikapp med Milo hela resan:



Eriks nya mamma=)

Milo va lite trött när vi kom fram, men lite lek hann vi med innan läggdags:



I fredags så åkte vi först till Maria, Ebba och Hugo...de bjöd på fika och bus med barnen:



Milo älskar hoppgungan=)



Sötnöten Hugo Carl Harry fick vi oxå träffa för första gången!



Ebba o David la pussel



Maria bjöd på god fika o Milo fick lite presenter! Vi hade jättemysigt - tack för allt!



Coola Milo fick en supersnygg Timberlandväst av moster Monica!

Sen drog vi vidare till urskogen och till Rickard o Pernilla o barnen:



Erik såg ut att ha det jättebra och trivdes att springa lös på gården bland kaniner, grisar, katter och höns:



Kaninerna sprang helt lösa dag som natt, coolt att de stannade tycker jag!




Vi fick med oss en massa fina ekologiska ägg, det tackar vi för=)



Det va så kul att få träffa min bror med familj, det blir alltför sällan!

Nu vaknar Milo, skriver med sen!

All kärlek till dig min vän!

Julmiddag

Hej!
Nu är vi snart alla samlade och ska fira jul med god mat o klappar!
Natten gav tyvärr inte mycket sömn, men vi överlevde och tog igen det nu på morgonen=))
Milo sover ute i vagnen och de andra barnen leker i köket. Kerstin håller på att duka fram tomtegröt som vi nu ska äta och klockan 15 ska vi ha julbord, då kommer även Mia med barn och Micke!
Ha en bra dag önskar vi från ett kallt Norrköping!




Borrad nappflaska

Men gokväll kära du!
Oj va trött man kan va då. Milosen sover efter en lång dag i bilen. Mamma o Carran kom till oss imorse och hade med sig Erik, vi grät en skvätt alla 3 när det var dags att köra...svårt att skiljas från kära Erik. Om mamma kunde skulle hon garanterat ha haft kvar alla valparna. Resan upp gick snabbt och Milo o Erik sov hela resan. Stannade bara 1 gång vid Braehus där Milo fick mat o Erik rastades. Sen träffade vi Pernilla vi hennes jobb och hon fick äntligen ta emot sin lilla familjemedlem, så duktig han va i bilen asså. Låg i transportburen så tålmodigt medans jag kelade och klappade honom en massa. När vi kom fram till pappa så hade han tänt en fackla på gården och stod vi spisen o fixade mat, så underbart det var att få träffas. 
Nu har Micke oxå kommit så jag ska gå ner o va social, imorrn kommer moncan med kidsen=))
Ha en bra kväll, KRAM 

Ps. När vi skulle ge Milo välling var nappflaskehålet för litet så pappa fick borra upp det med maskin...haha inget annat funkade nämligen!

Smöris

Har packat hela kvällen, samma väska som jag hade när jag bodde på Hawaii, dvs en megastor en...och den e redan full, hälften e inte ens nerpackat. Hur ska detta sluta. Behövde en paus och passade på att blogga lite.

Idag har vi varit i Smöris med kusin Tess, hade såå roligt. Längde sen jag skrattade så mycket:



Familjen bjöd på en massa gott Ida bakat=)

David snarkar här brevid mig så jag ska väl oxå lägga mej nu. Har typ 7 nya mama och inredningstidningar att plöja igenom på bilresan imorgon, hoppas bara valpen Erik o Milo e snälla=)

Ska bli så kul att träffa alla i Norrk!

Sov gott my friend

Säljes

Oj va det e kallt idag. Kom precis in från en promenad, fick ett ryck o röjde lite i boden också. Hittade en regnställ som jag behöver + min burberryhalsduk=)
Vi såg 2012 igår o båda somnade...tyckte inte den var så bra faktiskt, typisk Hollywood...har dock inte sett slutet men återkommer med fullständiga recensioner senare=)

Vi ska sälja vår kanonbra bilbarnstol...har jag nån gravid läsare som e intresserad så e dte bara att höra av sig:



http://www.blocket.se/helsingborg/Teutonias_babyskydd_Tario_3630_25006883.htm?ca=23_3&w=1

Imorrn drar vi till Norrköping, ska bli så kul. Hoppas dock resan går bra eftersom vi ska ha en liten Erik (hundvalp) med oss!! Skönt att Carran ska bo här o ta hand om Kenzo o allt=)

Njut dagen min vän!

Kram 

Kärt återseende o lite tårar

Hej min vän!
I söndagskväll kom stunden vi länge väntat på...familjen Mendonca kom äntligen hem från sin usaresa. Så här såg det ut när vi hämtade dom:



Sjuka Bart som kånkar på resväskorna...



Tårarna rann ner på våra kinder...



Stora Nois som sov duktigt hela resan!



Carran o Jens passade Milo medans vi var iväg...o när vi väl skulle skiljas grät vi en massa. Alla roliga stunder vi har haft tillsammans dessa 7 veckor...skrattat, gråtit och druckit kaffe i mängder. Carran har varit lekmoster åt Milo och han skrattar så fort han ser henne. Guva jag kommer sakna dig sis.



O så här såg det ut när kusinerna träffade varann igen efter 7 veckor. Milo klappade Noah på kinden, det var såå sött o se dom tillsammans.


Milo, jag o Kenzo tog flera promenader igår, var verkligen härligt väder. Våra små sjöar var spegelblanka:



O så fick jag ju äntligen mina fina UGGS, gissa om jag e glad. De e toksköna och snygga:



Lilla Milo e så glad i vatten, han dricker nästan en flaska om dagen...



Igårkväll kom Jenny hit, hon slingade och klippte mit hår, så snällt av henne...att jag slapp  åka till salongen. Det e ju lite svårt att hinna med sånt, utan bil och barnvakt. Men tur att jag har Jenny som min privata frisör=) Fick även lite hårvårdsprodukter som julklapp=)) Me like!

Nu sover Milo och jag ska kolla på gårdagens avsnitt av Ullared. Snart åker vi till Norrköping o firar lilljul med familjen, o så kommer Moncan, Rachel o Molly oxå dit. Sååååå kul att få träffa alla!

Ha en fin dag!

Lite helgbilder

Helgen har gått så fort men tänkte återge den i bilder:



Carran, Jens, jag o Milo julklappshandlade i lördags, efter det hade vi pizzabak hemma hos oss. Supergott blev det och en massa julklappar blev inhandlade. David e som ett barn på julafton, klämmer o känner på sina paket och ställer 1000 frågor...hihi (på bilden sjunger o dansar Carran för Milo...som tokskrattar åt henne)



PajasDavid o Jens i köket...



Vi hade djupa diskussioner om djupa ämnen...gösar, parapsykologi och dyra pinjenötter



Idag fick Milo sitt svinisvaccin och pepparpeppar så verkar det som om biverkningarna lyser med sin frånvaro...håll tummarna för att vi får en bra natt.



Idag fick vi även besök av Davids fina familj, vi fikade lussebullar och drack kaffe. Det var så roligt att få träffa er=)

Nu ska jag vika tvätt och sätta in disk i maskinen...och invänta telefonsamtal från familjen Mendonca.
Vi ska sätta upp ballonger på dörren och så har vi köpt lite mat så de har inatt när de blir hungriga.

Ha en skön kväll min vän!




Welcome home Mendonca family

Gokväll!
Nu har Josse o Barts flyg landat (skickas automatiskt en sms, jättebra tjänst via kastrups flygplats), sen ska de vänta på väskorna, ta tåget till Helsingör och båten till HBG och där ska vi stå o vänta på dom. OJ va vi har väntat och längtat. Ska bli så roligt så jag kan inte med ord beskriva detta.



PUSS från en lyckling Jenny

Min underbara toksyster flippar



Lav u Idis=)

Bullbak

Godmorgon!
Igår hade vi bullbak i vår stuga...Milos första! Carran var här hela dagen och efter lunch fick jag ta en powernap och hon tog Milo. Så skönt det va att få sova lite! Trots att milo hade sovit hela natten, 12 timmar, var jag ganska trött när vi gick upp. Så tack snälla syster för det. Istället för vanliga lussekatter gjorde vi lussebullar, med mandelmassa och sånt gott i mitten:



Ska kanske tillägga att Carran bakade dom och jag gjorde raggmunkar...Milo satt oxå med i köket:



Vilken liten sötnöt han är....David skrattade när han kom hem o sa att han liknade en tjej...



Bullarna blev gudomliga...Jag sa till David att vi skulle frysa in dom och spara den till jul...han bara "goooonaaaatt". Dom kommer jag äta upp imorgon (40 st). Han fick iallafall med sig en påse till jobbet idag.

Nu ska jag passa på att julklappshandla på nätet...innan Milo vaknar igen.

Ha en bra dag min vän och jag sänder dig all kärlek!





















Gangsterfasoner

Hej Hopp!
Sitter med morgonkaffet och njuter av tystnaden...Milo sover sött. Kenzo ligger framför fönstret och längtar ut och D jobbar. Börjar så smått vänja mig med att vara ensam hela dagarna. Lite tuffare klart men det funkar. Det e ju ganska lätt att bli bortskämd när man är 2 hemma hela dagarna.

Igår blev Milo o jag bjudna på mamma/barn frulle hos en i mammagruppen. De bor i ett kanonfint nybyggt hus 5 min härifrån. Vi var 6 mammor med barn som umgicks tillsammans:



Milo sticker iväg direkt när man lägger honom på marken så säkrast var stolen=)



Efter lite lek o bus fick iallfall en sömnig Milo vila lite som de andra:



Sen tog jag och en av tjejerna en långprommis i kylan, det var superfriskt men kallt väder. Så här såg det ut när jag o Milo gick upp på morgonen:



Längtar som bara den efter mina UGG´s som kommer på söndag=) De kommer värma gott i denna kyla.
På kvällen lagade jag fiskgryta med ris och David mös med MiloPilo:



Cool raggarfrilla han har fått va=)



De har börjar bli lite gangsterfasoner på vår son. Majskrokar i halvliggandes position e en favorit=)

Nu ska jag ringa till Carran o bjuda ner henne på kaffe och sen blir det en havspromenad. Vill gärna åka till blomster affären o köpa en stor enbuske att ha vid entrén och lite hyacinter o sånt. Vill även köpa ett doftljus från Yankee Candle:



JAG ÖNSKAR DIG EN LOVELY DAY!


Havet

Hejhej!
E trött efter en rolig dag. David har börjar jobba 8-17 så jag har fullt upp hela dagarna nu=)  har iallafall börjar scrapboooka lite:



Håller på med ett album med gamla bilder jag har liggandes från min barndom.



Det e jätteroligt o avkopplande.

Idag har vi varit en tur till havet:



Vi blev så trötta på hundarna som hela tiden drog så vi band kopplet runt midjan...nördigt va:



När vi kom hem lagade jag en jättegod linsgryta och sen hade vi kramkalas hela dagen:



Buddhababy räcker ut tungan hela tiden...t.o.m när nappen e i munnen:



Han e så stor o stark så hans babygym välter han lätt:



Lite 6 månaders kalas hann vi med innan läggdags:



Milo fick ballonger och vi fick blåbärspaj med glass=) Rättvist va...=)

Näe nu ska jag sova...Godnatt min vän

Grattis Milo! 6 månader fyller vår kärlek idag



Detta kort togs dagen innan vattnet gick...snart får vi träffa vår gosse!



Överlyckliga men ack så trötta vi va...



Några dagar gammal...pappamys=)



Du växer och frodas och älskar livet=)



Tänk va fort det har gått. Du e redan 6 månader och allas vår guldklimp. Ingen gör mig lyckligare än du Milo och jag älskar varje sekund jag får vara med dig.

Tack för att du valde oss som föräldrar Milo. Du är vår kärlek!

Puss

RSS 2.0