Lek o varm vinter

Hallå där! Nu ligger jag i sängen o softar lite! Jag o Romina har handlat allt tiöö nyår o sen tog vi oss till väla... Kom hem utan att ha köpt nåt:-//

Killarna är så söta när dom leker, kolla bara in dom här!!!

När jag var ute med Kenzo igår var det så soligt o fint känns inte alls som vinter....

Imorrn är det jobb igen! Kramkram


Ormar

Idag mötte vi upp familjen Mendonca på Mc Donalds för lite lunch o sen blev det tropicariet. Det var nästan bara vi där vilket var superskönt, killarna fick även klappa en läskig orm! Nu blir det kaffe med nåt gott till. Killarna busar dör fullt!

Kram


God Jul

Önskar en en underbar julafton!
Puss


Skål

Bingolotto o bubbel! Nu hoppas vi på storvinsten!


Lilla julen

Här är lite bilder från dagen. Nu ikväll har vi kokat knäck o gjort en stek till middag. Snart kommer Mimmi o då ska vi spela bingo på uppsittarkvällen!


Dan före dopparedan

Yihoo tomten har redan varit hos oss. Så glad Milo blev, lägger ut foton sen. Idag har vi alltså firat lite minijul med ena sidan av familjen. Det blev lite jullunch och julklappsutdelning med tomtebesök o sen fika på det. Tack söta Eva o Uffe, Tobbe o Veronika för att ni kom hit till oss. O tack för de fina paketen=) Älskar er! Kram o God Jul alla härliga vänner och bloggläsare!

Julstök

Ikväll julstökas det för fullt. Jag slår in klappar o skriver de sista julkorten...organiserar o fixar inför det sista som ska inhandlas. Det här året spenderar vi ganska lite pengar på klappar. Det vi inte sparar in på är kärlek!!! Hihi en massa kärlek o värme till familj o vänner o så ska vi passa på att njuta av ledighet, mysa, spela spel, ta promenader o bara vara... Helt enkelt ladda för 2012!

Igår kom Milo hem med julpynt till granen som han gjort själv! Kolla så fint!

Kram


Sweet baby D

Hur söt får man bli egentligen...


Nu är dom här

Äntligen! Pojkarna har haft så kul tillsammans! Berättar mer imorgon! Kram


Julbak

Knäck... Julmusik o mys med familjen! Mimmi är här<3
Snart ska vi på fika i smöris o sen kalas för Johannes!
Ikväll kommer älskade Jos, Nois o Baby Lalla!


Fin julklapp

Fick jag idag! Älskar dessa skålar!

Snart kommer Josse o jag längtar som bara den. Vårt hem ser ut som ett bombnedslag med vi pallar inte städa ny. David vill se på film med då tror jag att ja somnar på 2 röda!

Kram


Bästisar


Morgonens firande


Lucia


Godnatt

Önskar Milo!


Milo pysslar

Ibland hittar vi milo på nåt konstigt ställe med hans gossadjur. Han älskar dom o alla heter Gus! Söte!


Livet blir inte alltid som man tänkt sig

Men det är tur att man har underbara människor omkring sig när det känns jobbigt!


Rebus with love

David var påhittig idag, kolla så sött!


Julklapp till mig

Fick en fin julklapp idag! Så glad blev jag! Nu ska vi käka fisk o potatismos som D fixat! Puss på er


Bus o julklappar

Idag har jag vart hos frissan o blivit blondie! Superfint blev det. Stannade på maxi på hemvägen o såg några grejer jag tror Milo hade blivit glad för.

Förresten så va Johannes här i lördags, de lekte o busade och milo pratar om Hannes varje dag!

Kram


Ät frulle med mig

Gomorron! Har många jag älskar som jag tyvärr inte får träffa så ofta! Men nu äter jag frulle o önskar ni satt brevid mig! Ni vet vilka ni är, hoppas vi ses snart! Kram o ha en underbar dag!


Sköna söndag

Söndagen har verkligen vart helt perre! Vi vaknade vid 9 och åt en god frukost och bara softade hela morgonen. Milo sov hos farmor o farfar Uffe! Sen tog vi en liten shoppingrunda på väla där jag köpte ett par bruna stövlar.

Milo hade haft det superbra och längtar redan till nästa gång! Vi fikade o drog vidare till smöris! Vi fikade än en gång, supersmarriga lussekatter o annat gott! Carran, jag o Jens stack ner på loppisen där Carran fick en drinkvagn gratis! Hihi! Väl hemma hade de andra fixat middan! Tack alla för den här härliga helgen!


Veckan som gått

Va härligt med fredag... Har hunnit med en massa. Mycket på jobbet, va på köpenhamskontoret i tisdags o en massa annat skoj har fyllt min kalender. Nu har vi ätit ryggbiff och sen däckade visst alla i sängen. Milo lär vakna inatt o vilja ha Ninni = välling. Ska se på idol o mysa med mannen min. Trevlig helg!


Besök

Igår hade vi besök av Bella & Viktor, Lava & Nova! Vi åt o snackade o barnen busade som aldrig förr. När det va fika dax fick barnen kolla på film, mys!


RSS 2.0