Hösten e på gång

Milopojken sover nu o david o jag e mätte o belåtna efter en god köttgryta som vi hade till middag. I helgen har vi varit hos mamma o myst...Hittade gamla album...här här bilder på mig o Josse:



Tänk OM vi visste att vi 25 år senare skulle bo grannar och ha fött 2 så underbara pojkar:



Vi åt supergod mat och snackade en massa. Carran o Patrik var oxå där. Jag o Milo sov borta för första gången sen Milo föddes...det gick jättebra. Tog en fin bild imorse:



Mammas fina olivträd med havet i bakgrunden. Man kunde riktigt känna hur krispig o kall luften var imorse...hösten e på väg.

Nu ska jag ut med Kenzo o sen ska vi kolla på film!

Sov Gott kära du!


Professor Milo Lotus William



Sat Nam

Bröllopstankar

Ska snart gå o lägga mig men fastnade på en sida med fina bröllopsklänningar...Får dom uppsydda efter mått...ifrån Kina. Vi har pratat om ett strandbröllop och en stor fest med alla nära o kära på nåt mysigt ställe...eller kanske åka utomlands...det kommer ju inte bli än på ett tag men det e kul att drömma ibland...

Tycker den här var fin: 



eller den här kanske, vad tycker du?



Sov Gott


Så fin

Lånar den här dikten från mammas blogg:


En   kvinna som bar ett barn vid sitt bröst sade:
"Tala till oss om barnen."

Och han sade:
Ert barn är inte era barn.
De är söner och döttrar av Livets längtan efter sig själv.
De kommer genom er men är inte från er.
Och fastän de lever hos er, tillhör de er ändå inte.

Ni kan giva dem er kärlek, men inte era tankar, ty de har sina egna tankar.

Ni kan hysa deras kroppar men inte deras själar.

Ty deras själar dväljs i morgondagens hus, som ni inte kan besöka, ens i era drömmar.

Ni må sträva att efterlikna dem, men sök inte att göra dem lika er.

Ty livet vänder inte tillbaka och dröjer inte hos den dag som har flytt.

Ni är de bågar, från vilka era barn skickas ut som levande pilar.

Bågskytten ser målet på det oändligas stig och Han böjer dig med sin makt för att Hans pilar skall gå snabbt och långt.

Låt dig i glädje böjas i Bågskyttens hand.
Ty liksom Han älskar pilen, som flyger, älskar Han också bågen, som är stadig.

av Khalil Gibran ur Profeten



Miloskratt och nybakat bröd

Hej!
Är utvilad efter en skön natts sömn. Nattade Milo kl 2000 och 20.30 sov han efter en halvtimmes amning. Kl 0400 inatt vaknade jag av att Milo låg och skrattade högt...han var vaken och tittade på sin mobil=) Ammade honom några minuter tills han somnade igen. Det är första natten på länge som han inte sov hela natten. Fast jag lägger ju honom tidigare nu oxå så det kan ju bero på det.

Igårkväll var Milo som besatt av en sak...han log och skrattade och tittade på denna saken hela kvällen:



O det var detta som var sååå roligt:



Igårkväll bakade jag farmors goda bröd...tog 2 pkt jäst vilket betydde att det blev en massa deg och många bröd. Gav Josse en kaka oxå:



Nu vaknar Milopojken...idag blir det en prommis till havet!

All Kärlek!

Shopping med storbrudarna o småkillarna

Har tänt ett ljus på bordet och lyssnar på bra musik...Kenzo ligger under rosbusken och myser i mörkret. Det börjar bli höst nu...blir mörkt tidigt. Milo har sovit i nästan en timme nu, vår duktiga pojke. 
Idag har jag, josse o pojkarna, Carris o Jenny varit på Ikea o väla o babyproffsen. Köpte en ny flaska till Milo, en speciell för kräsna barn=) påminner om mammas bröst. Han tar inte de vanliga nappflaskorna, 2 kostade 160:- och imorrn ska vi prova om de funkar. Eva sa att David va lika dan, vägrade napp och flaska...sådan far sådan son! Köpte även en mobil att hänga ovanför skötbodet, jättefin i trä, fast målad i pojkfärger. Pappa hade bestältt en hatthylla som jag hämtade oxå! Vi passade på att ta en fika:



Josse hittade en hatt som hon blev sååå fiiin i...Noah verkar inte gilla den=)



Nu på kvällen lagade vi kokt potatis, stekt kassler och kall ananassås...smarigt, men som vanligt vill Milo amma precis när vi skulle äta så jag fick äta kall mat. Carran o David vaggade Milo till sömns:



Den e så bra, han somnar direkt! Jag kan varmt rekommendera denna sjal!!

Nu ska jag poppa popcorn som vanligt! Tror jag har blivit beroende=//

GonattPuss
  

Sjalbarn o rosor

Har precis lagt lillpojken och har en god kaffelatte som jag sipprar på...o läser mammas blogg...du skriver så härligt mamma, rakt från hjärtat!

Vi har införskaffat en underbar sak till oss o Milo...kolla själv:



En bärsjal...har velat ha en såå länge....Milo såg lite fundersam ut först men efter ett par minuter somnade han...antar att det påminner lite om att vara i mammas mage...



Det är en riingsjal i ekologisk bomull från bärabarn, är faktiskt jättenöjd med den. Sprang över till Josse innan idag på en fika och då somnade Milo med en gång, var en sån härlig känsla att få se honom så nöjd. Hos Josse tog vi en kopp kaffe och dansade till Emil med pojkarna i famnen. Sen kom David upp med räkmackor från mommas och när vi sen kom hem stod den här överraskningen till mig, på bordet:



Tack älskade David för att du är så söt! Han sa att det var till världens bästa mamma...gissa om jag grät...

Sov så gött kära du!

Puss



Tjejdag

Aloha!
Igår hade jag en megahärligdag! Vid 11 träffade jag Emma o Jojo i Jojos trädgård i Hyllinge, oj va vi hade mycket att ta igen...vi fikade gott och mös tillsammans. Milo var med och passade på att hålla sig vaken trots att han var så trött. Söta Jojo gav Milo en massa leksaker sen hon o brorsan va små...tack så mycket! Det var härligt att vara i Hyllinge med mina bästa vänner...vi har så många minnen tillsammans!



MILO 12 VECKOR



Första gången i hänggungan...lite för liten men han hade så roligt och vi va så stolta över lilla Milo som blivit så stor!

På kvällen fick jag barnledigt, efter några tårar åkte jag till min vän Jenny som bjöd på god middag. Bakpotatis med skagenröra...vi tjejer babblade på om allt o inget...Domnika som snart ska ha barn hade många frågor...Lycka till med
allt gumman, är säker på att det kommer gå så bra och att du kommer bli en superbra mamma! Jag ringde hem vid 21 tiden och då sa David att Milo sov...men när jag kom hem vid 23 tiden visade det sig att Milo hade vaknat precis efter att jag ringt...han hade inte velat sova och varit ledsen...oh va jag fick ont i hjärtat när jag kom hem.



Sen komma Tina och vi hade som alltid mycket att prata om...yoga och böcker och ekologiska restauranger...Till efterrätt bjöd Jenny på en god rabarber och hallonpaj med vaniljsås...det var så gott Jenny, tack än en gång!

Nu på morgonen smög David in o väckte mig...han sa att han hade en överraskning, han hade städat och gjort en god frukost. Han sa att nu passar vi på att äta tillsammans...händer sällan numera...hehe. Så tack älskling för detta! Nu e Milo vaken, Kenzo ska ut och solen skiner. Detta kommer bli en underbar dag!

Tack alla kära i min närhet för att ni förgyller mitt liv!

PUSS

Fullspäckad helg

Gomorron kära!
Den här helgen har varit fullspäckad av roligheter! I lördags fick vi för oss att åka till skogen, David sa att han visste ett bra ställe, vi packade bilen full av ungar, hundar, babybjörn...vagn mm! När vi väl kom dit visade det sig att alla stigar var igenbommade, det va utbrända bilar och skräpöverallt...värsta soptippen...ja blev arg som ett bi o vi drog vidare...hittade till slut ett superfint ställe uppe på åsen.



Det gäller att vara flexibel...Josse ammar på en stubbe...hihi



Ena skogen påminde om Robin Hood o andra: SPOOKY




Efter ett par timmar i skogen åkte vi vidare till Uffe o Eva, gott kaffe o bullar satt fint:



På kvällen beställde vi pizza och sen var det några som kom o kollade på bilen som vi ska sälja...

På söndagen fick vi för oss att åka till Ullared som vi pratat om så länge:



Vi hade med oss pojkarna och varvade mellan vagn och babybjörn...sprang som tokar för att få med allt innan de vaknade, men det blev ändå blöjbyten och ett par amningar...hittade en massa saker, bla bärsjal av ekologisk bomull...en massa leksaker till Milo o  lite kläder till honom oxå.

Nu ska vi nog handla lite och sen ska jag träffa Emma o Jojo o fika!

Ha en underbar dag!

Puss

Gonatt

E så trött nu, har haft en rolig dag idag...va i skogen...



Berättar mer imorgon + lägger in en massa bilder. Sov Gott!

Kram

Yogamaraton

Aloha!

Vill tipsa om morgondagens yogamaraton på omegahälsan, det e gratis=)

www.omegahalsan.se

Kram

Återkontroll - sushi o islatte

Gokväll kära!
Jag sitter med min kära familj i vardagsrummet och softar lite. Det e tokvarmt och har snart tömt en kanna jordgubbs och citronvatten, värsta goda blandningen kan jag lova o så ser det så fint ut också! 
Igår hade vi smink och hudvårdsparty här hemma hos oss. Mamma, Jos, Carran, Veronika o Eva kom hit, vi hade det jättetrevligt:



Milo sov som vanligt gott hela natten, börjar vänja sig vid att somna vi 8-9 tiden, men igår somnade han inte förrens kl 21.30 eftersom vi hade folk här. Han sov gott till kl 7 och sen ett par timmar på f.m. Han e så go och snäll vår lilla påg. 
Det har varit  tokvarmt här hela dagen, Milo o jag åkte in till stan för att göra återkoll hos B.M. Hon var så glad att se vad som hade gömt sig i min mage, allt såg bra ut med mig oxå, jätteskönt! Carran tog Milo under tiden och sen lunchade vi och drack en islatte i Norra Hamnen:



Milo ville oxå ha sushi...hehe, passade på att amma innan vi gick vidare. Min dumma klänning blåste upp hela tiden, kände mig som Marilyn Monroe=)



Va apmycke maneter i vattnet...bläääääää



O sen den efterlängtade latten...



Nu ska vi laga pastasallad med soltorkade tomater och fetaost!

Ha en underbar kväll!

Pussilajnen 
 

Solen skiner o himlen é blå, va det e skönt att leva då=)

Gomorron!
Kl e snart 11 och vi har redan hunnit med frulle, prommis, tvättat bilen (gjorde David) och bad för Milo...gick upp vid 7. David köpte färska frallor till frulle, jag börjar bli bortskämd...men ack så gott det é!
Tänkte passa på att ta en tupplur nu när Milo sover, sen ska Josse o ja o pojkarna till C.G, hälsokost och en märkesbarnaffär som har rea. Milo var så söt igår när han låg i gymmet:



Värsta tuppkammen!

Idag vägde jag honom, 7,7 kg  vårlilla pojk e stor nu...inte illa o inte konstigt man får ont i ryggen när man bär honom hela dagarna...

Solen skiner o himlen e blå...o jag hoppas du får en underbar dag i dag!

All kärlek

RöjRöjRöj

Gomiddag kära!
Har så ont i ryggen efter en hel dags slit...Igår förresten så klippte jag gräsmattan och trimmade alla hörn, blev verkligen så fint. Idag har jag möblerat Milos rum...börjat iallafall, ska ju köpa fina möbler o så nya gardiner mm. Men av det vi hade hemma gjorde jag det riktigt fint. När David vaknade hjälpte han oxå till. Nu har vi precis varit på en prommis o Milo sover sött i vagnen. Ska laga fiskgratäng till middag, har kommit på ett jättebra recept! Lägg en torskbit i mitten av en form, lägg halva nypotatisar runt omkring, strö lite purjolök o dill över. Sen kan du välja mellan matlagningsgrädde o creme fraiche o hälla på + en buljongtärning, ca 20 min i ugnen...supergott!
Ha en skön kväll!
Kram

Förändring....nja storstädning av garderoberna

Gomorron kära!
Sitter med min morgonlatte och bloggar lite...har lite old school hip hop på i bakgrunden o e allmänt pigg...kl e 9. Killarna sover. Idag e jag så sugen på en förändring...vet inte vad riktigt. E sugen på att resa, plugga, köpa hus, röja här hemma. Vet inte riktigt vad, men det e en skön känsla lixom. Får sånna ryck ganska ofta, har ett inre sug efter att utvecklas och blir lätt rastlös. Trivs ju väldigt bra med att vara hemma med min familj o mysa o så men det är ändå nåt som driver mig att hitta på nya saker...så har det nog alltid varit med mig. Vill jättegärna plugga till yogalärare och det ska jag göra när Milo blir lite större, förhoppningsvis nästa år, sen vill jag läsa mental träning för Lars Erik Uneståhl:
PUMT - Personlig Utveckling genom Mental Träning, utbildning till Licensierad Mental Tränare, steg 1

Kursen "Personlig utveckling genom Mental Träning" gavs som en 20-poängsutbildning genom Högskolan i Örebro på 80-talet. Världskända Lars-Eric Uneståhl är den som har utformat hela utbildningen och även grundare till begreppet "Mental Träning" i Sverige. I samband med att Skandinaviska Ledarhögskolan tog över kursen 1989 kom utbildningen att kallas "Personlig kompetensutveckling genom Mental Träning som är steg 1 och ger benämningen Certified Mental training Practitioner till att bli Licensierad Mental Tränare. PTL "Person Team och ledarskap" är Steg 2 som leder till Licensiering som Mental tränare och Mental Training Master

PUMT utgör steg 1 i utbildningen till Licensierad Mental tränare. Den fokuserar på den egna personliga utvecklingen. Många läser endast PUMT för sin egen skull och utvärderingarna från PUMT visar att de flesta upplever att kursen leder till starkt positiva förändringar i både privat- och yrkesliv. Det innebär att genomgången och godkänd utbildning ger benämningen Certified Mental Training Practitioner med 100 International Units.


Kursen kostar ca 20 000:- men det e nåt jag verkligen vill göra! Får se hur det går=)

Helgen har varit lugn och skön:


 
Vår egen lilla hip hop kille med nya labanmössan på=)



Milo älskar att hänga på mig i bärselen...somnar direkt!



Kusinerna tillsammans i Milos säng...lyssnar på Mozart och tittar på mobilen som snurrar!

Igår var vi o hälsade på Bella o Lava:



Drack kaffe och åt god dajmtårta (jag har nu börjat äta sötsaker på helgerna) hehe...nice! o svampen e borta tack o lov.



Sen åkte vi vidare till mamma och åt god söndagsmiddag och hängde med familjen...



Den bästa förändringen i mitt liv var den 1a juni i år, då lilla Milo kom till världen...13.37 förändrades mitt liv och fick en helt ny mening. Jag är såå lycklig över vårt underverk och undrar hur jag har kunnat leva utan honom.

När jag talar om förändring är det om min egen personiga utvecklig. Föräldrarskapet är egentligen den viktigaste  och tuffaste skolan man kan gå igenom. Jag vet ju att det är viktigt att vara i nuet och njuta av det som är. Mina mål om andra utblildningar får vänta lite...den förändring som ligger närmast just nu är garderoberna som ska städas...

Ha en underbar dag och glöm inte bort att drömma lite...
All kärlek

Hawaiisug igen

Längtar efter Hawaii igen...här har du några fina bilder att titta på...



Vi ha ätit god hemmagjord pizza och nu kom precis David ut från rummet efter att ha natta lilla Milopojken!

Ha en skön kväll!

Puss

BUSUNGE

Måste bara delge dig om min underbara morgon, satt i telefonen och bokade hotell till en resa vi snart ska ge oss ut på...ammade lugnt medans jag pratade...rätt vad det är så pruttar Milo och jag tänker inte mer på det förrens jag känner hur det blir varmt på magen och benen, då har blöjan läkt och prutt överallt och ska kanske tillägga att jag bara hade underkläder på...Då hsäger tanten i luren...nu får du skriva upp alla bokningsavgifter mm...ja ba, maila allt till mig...klick...så det var direkt in i badet för Milo och duchen för mig...Milo log hela tiden...BUSUNGE

Nu ska vi iväg till familia och sen till Helena o Zelma, ska bli så kul. David sover...nån timme till iallafall!

Kram

Milo vill oxå va me

Gokväll kära!
Har haft syrrorna här på besök hela dagen, va jättemysigt! Vi lagade god rostbiffsallad och snackade en massa tjejsnack! David gick upp tidigt och städade o vek tvätt...skönt när man hjälps åt. Milo växer så det knakar:



Han älskar att ligga på mamma o pappas bröst...o det e så lugnande!



Pappa rappar och beatboxar (lr hur det nu stavas) varje dag med Milo...med hopp om att en ny rapstjärna e född=))



Milo vill oxå va med när vi har fredagsmys på en onsdag...pomme o fläskfile o film!



Yo yo yo



Milo gillar inte alls napp, men idag tog han nappen ett par sekunder, sen spottade han iväg den 15 cm...jag vill egentligen inte att han ska ta nappen, men ibland har han sånt sugbehov och börja sulta på hela handen...antar att nappen en bättre än tummen eftersom den går att kasta med tiden.

Nu ska jag läsa nya nr av MAMA...

Önskar dig en GODNATT och en massa mysiga drömmar

Puss

Nu e vi me i tidningen...jipiii


 
Helsingborgs KK 1/6: Jenny Wiik och David Börjestål, Viken, har fått en pojke som heter Milo. Han vägde 3 605 gram och var 49 cm lång.

Josse o Noah...o Emil





Varje gång jag hör Emil tänker jag på Josse o Noah...hon håller honom i famnen o skuttar runt o dansar till denna låt...så sött...Noah skrattar med hela ansiktet...Är så glad över attt vi bor grannar och har sån glädje av varandra, för jag vet att det inte kommer vara så för alltid. Ta vara på dom du älskar och låt dom veta det! Lev i nuet!


Såå sött...har sett detta 1000 gånger och gråter varje gång...


Fantastisk brunch

Hola!
Idag var jag  uppe i ottan, hade bestämt med söta tjejerna kl.9 så jag tog Milo under armen och drog in till stan...Erin från Canada är på besök och det var superkul att hinna träffa henne. Hon var anledningen till att jag träffade David...För 2 år sedan var hon på besök hos Sirina & Jenny, det hölls därför en fest hos dom för att fira detta...jag och Josse hängde på och senare på kvällen träffas jag och David för första gången, närmare bestämt på Tempels dansgolv...och alla vet vad som hände sen=)
Jenny hade fixat en fantastisk brunch, som alltid när hon bjuder så slår hon till på stort:



Det var pannkakor med sirap, blåbär, hallon...ägg, bullar, juice, kaffe...u name it=) Thanx J & S & E 4 a lovely brunch!




Milo låg på en filt o sov brevid oss tjejer, söt som alltid:



I går fyllde Milo 10 veckor, växer så det knakar och snackar en massa med oss, synd bara att vi inte förstår bebisspråk:



Nu ska jag äta lite sen blir det en prommis till ICA, ska posta lite brev och gå ut me Kenzo...

Ha en underbar dag kära du!

PUSS

Mitt barn...



Mitt barn är det vackraste som fötts.
Bland miljarder spädbarn
sedan tidernas gryning
är han det mest fulländade
och jag är den stoltaste modern
genom världens eoner
för att jag har fått det vackraste barnet
och för att jag delar den glädjen
med alla mödrar ur alla tider
som alla fått jordens vackraste barn
det mest fulländade som funnits och ska finnas
var och en av oss
om och om igen...
Okänd

SAGOLIKT BRÖLLOP

Gomorron Kära Du!
Igår var vi på våra vänner Jocke & Minnas bröllop...dagen började med att David gick upp kl.4, han var klarvaken och kollade på tv och käkade frulle. Klockan 7 vaknade Milo och fick mysa med pappa, de badade och gick på långprommis:



Sen kom kära vännerna Sirina o Jenny på besök, vi åt god frukost och sen fixade  Jenny mitt hår: TACK!



Sirina håller Milo för första gången=)



Så här fin blev jag i håret:



Bröllopet började 16.30 och när vi körde dit vare himlen helt mörk och det åskade en massa, trots tokvarmt väder. Men det sprack upp och vigseln var otroligt fin. Den hölls utanför Linneaträdgården:



Efter vigseln var det champagnemingel och lilla Milo var så snäll...han var vaken nästan hela festen!



Skål Jocke=)



Middagen bestod av en smarrig medelhavsbuffé...jag o David fick turas om att ha Milo i famnen som absolut ville vara mé:



O så här fin va Milo, dagen till ära:





Det hölls många fina tal...o tårarna rullade...



Sen blev det dax för tårtan som var såå god. Tog en rejäl bit till David som sa...Gonatt, tror du jag orkar hela den biten...en minut senare var tallriken tom...hehe!



O så första dansen som nygifta!



Stiliga David!

Vi kom hem vid midnatt och då hade Milo sovit i ca 2 h. Var skönt att få lägga sig efter en fullspäckad dag...Milo sov till kl.7 utan att vakna och nu sover killarna igen!

Vi hade en supertrevlig dag och nu hoppas David & jag att det är vår tur nästa gång:



Ha en underbar dag, PUSS!

Familjedag!

Idag har varit en händelserikdag! Jag o Josse tog med oss pojkarna till C.G. Skulle bara handla lite men det blev såklart en en hel del mat...det va en massa folk o jättetungt att bära. Men vi fixade det, trots en invasion av blomsterbin och nyckelpigor...sa dock i munnen på varann:
Detta ska våra karlar egentligen göra=))

Sen for vi hem o ammade och väntade på att mamma o c/o skulle komma på besök. Vi tog en långprommis till mommas och avnöjt en smarrig lunch:



Dogsen va oxå mé:



När vi kom hem fikade vi och solade i trädgården, pojkarna fick ligga i skuggan utan blöja och passade på att kissa ett par gånger...i det fria:



(kenzo vill gärna vakta Milo och här har han svansen över Milos hals=)



I kväll hade vi grillfest hos Josse, vi köpte superfint oxkött och grillade majs och gjorde en stor fin sallad till...nyttigt o gott vill jag lova:



Milo tog en tupplur:



o sen lite lek i babygymmet:



o lite mys med pappa:



Carran gjorde fina flätor på mig:



Killarna sover, Kenzo är trött efter allt bus idag och jag ska ta mig 2 rostade mackor med mjölk...sen blir det sängen. Imorgon är det bröllop och det ska bli sååååå kul!

Godnatt önskar jag


Här e bilderna från Björköby...



Syskonen=)



Jag i mitten med farfar, Farmor, mormor och morfar!

Gomorron!

Lilla Milo va piggelin kl 7...fick mysa lite med pappa, amma och så frulle för mig. Nu e jag vaken och Milo sover...hmm funderar på att somna om. Håller på att "läsa" Cesar Milans" bok om hans hundar:



Via storytell.se lyssnar jag på boken medans jag tex.ammar eller solar eller städar. Faktiskt himlans bra! Har lärt mig en massa bra saker, tex. att alla hundar har olika energinivåer, och är hunden hög och du låg så är det en dålig kombo...ägaren kan skrika o skrika på hunden men den kommer aldrig att få respekt för ägaren för det. De sämsta man kan göra är att skrika på sin hund, man ska istället var lugn och förmedla va man vill genom sin energi - det är då hunden förstår vad ägaren vill. De flesta hundar är följeslagare och vill lyda ägaren men vissa är ledarhundar och dessa kräver speciell träning. En hund ska i första hand betraktas som ett djur, därefter ras och sist via sitt namn. Många säger, denna hunden är så ilsken för att det är en pitbill mm. Cesar jämför detta med männsikan, det är så fel att dra alla över en kam, "alla italienare är med i maffian osv. Det är ägarens energi som överförs till hunden och det är på så sätt den oxå kan bli hjälpt! Altså i de flesta fallen är det ägaren som måste förändra sitt beteende. Läs boken, det är kanonbra!

Idag kommer mamma hit, blir en lunch och en massa mys. Ikväll ska vi nog grilla och passa på att njuta av det vackra vädret. 

Förresten va vi på Väla igår, David köpte en jättefin kostym och skjorta o slips! Jag däremot hittade ingenting...

Vill passa på att rek. en bra sajt: http://www.behappy.se/, säljer jättefina ekologiska produkter, antingen kan man få det hemskickat eller hämta det i butiken på Råå. Har yogat ihop med ägaren och det är ett seriöst och bra företag med fina värderingar. Vad sägs om en ekologisk yogamatta:



eller fina ekologiska teer:



Ha en underbar dag!

Puss     

Roligt!

Kommer du ihåg?

80-talet, visst är det ofattbart att:

Vi på fullt allvar trodde att George Michael var hetero

Vi köade utanför telefonautomater varje gång vi ville ringa hem

Hockeyfrillan fanns på var mans huvud - gärna i kombination med en
synthtofs

Seglarskon betraktades som 'klassisk' och 'tidlös'

En krusig permanent ansågs vara en trendig frisyr - både på tjejer och
killar

Dirty Dancing stjärnan Patrick Swayze betraktades som supersexig

Ett Lycra-plagg vid namn 'Body' (som knäpptes i skrevet med en konstruktion
som var fullkomligt ohanterlig, särskilt i kombination med alkohol hade en
naturlig plats i våra garderober

Axelvaddar, ju större desto bättre, gav oss en naturlig siluett

Mascaran inte skulle vara svart utan ha samma färg som ögonen - blå, grön
eller brun

En bit kassler med ananasskiva betraktades som exotisk och att alla
maträtter som innehöll ananas hette någonting med Hawaii

Den lyxigaste förrätten var räkcocktail och den flottaste
efterrätten glace au four

Vi fick inte hoppa på golvet när vi lyssnade på musik - då blev det hack i
skivan

Det fanns en särskild möbel att förvara skivspelaren på,den kallades
stereobänken.

Vi gick med i bokklubbar, skivklubbar och samlade på receptkort som vi
förvarade i speciella boxar.

Det gick rykten om att Michael och Janet Jackson var samma person.

Det vita mirakelmedlet Tippex var det enda sättet att åtgärda stavfel

Vi trodde att vi skulle få HIV vid blotta anblicken av Jacob Dahlin och
Sighsten Herrgård

Tights och storskjorta var en naturlig kombination

Våra finaste tavlor förställde kyssande par i solnedgång, gråtande clowner
och galopperande enhörningar

Vi gick och tränade med stringtrosor utanpå gympadräkten

'jag skriver en check' var en vanlig replik i shoppingsammanhang


Snabbmat var detsamma som 'en grillad med mos'


År 2008, du vet att du lever år 2008 när :

1. Du av misstag knappar in en pin-kod på mikrovågsugnen

2. Du inte har lagt patiens med verkliga kort på flera år

3. Du har 15 telefonnummer till en familj på 3 personer

4. Du skickar e-post till dem som sitter bredvid dig

5. Ursäkten för att du har tappat kontakten med gamla vänner är att du inte
har deras e - postadresser

6. Du har jobbat vid samma skrivbord i 4 år men för tre olika företag

7. Din chef klarar inte av att göra ditt jobb

8. Din lunch består av rå fisk som du äter med pinnar

10. Du ringer familjen för att höra om de är hemma medan du kör in i
garaget

11. All reklam på TV har en internetadress under

12. Du får panik för att du lämnat huset utan mobilen (som du inte hade de
första 20-40 åren av ditt liv) och måste åka tillbaka för att hämta den

13. Det första du gör när du kliver upp på morgonen är att gå 'online'
innan du hämtar kaffet i espressomaskinen

14. Du lägger huvudet på sidan för att le :)

15. Du läser detta och nickar och ler

16. Ändå värre; du vet precis vem du ska skicka detta mail vidare till

17. Du är för upptagen för att lägga märke till att nr 9 saknas i denna
lista

18. Du scrollade upp för att kolla att den faktiskt inte var där

19. Och nu sitter du och ler åt dig själv

Ha en
fortsatt trevlig dag!!!



Hello sunshine!

Tro det lr ej men Jenny har legat i solen ett par timmar, första gången den här sommaren. Min nya hårfärg gör att jag ser blek ut...hehe. Va på ansiktsbehandling igår, va underbart, fick massage oxå. Avslutningsvis sminkade hon mig:



Milo har sovit hela natta som vanligt, börjar get use 2 this now! Hoppas det fortsätter=) Vi sov iallafall länge efter att David köpt frallor på bageriet och vi ätit en god frulle...närmare bestämt typ 11.30...Sen har vi varit på en prommis...det har rent av varit en  lugn dag hittils.

Igår va Milo så här söt:





Vi har 2 fina hortensior (stavas det så??) i trädgården, den ena blommar så fint:



Nu ska jag fixa fika till oss!

Ha en underbar dag kära!

Puss

Ps. Idag är det en vecka sen jag slutade med allt socker...har gått bra men ska unna mig gottis på helgerna i fortsättningen. Mår mycket bättre nu!


Gomorron!

Klockan e knappt 8 och jag o David har ätit frulle...Milo sover och har sovit nästan hela natten, vaknade vid 0630 för att amma o då blev jag så hungrig att jag gick upp o åt. Tänkte gå o lägga mig igen och hoppas på nån timmes sömn till. Idag regnar det här, såg i tidningen att det ska bli sol hela veckan, nice. Man får passa på att njuta nu...känns som om hösten snart är här. Igår hittade jag en utbildning med en av Sveriges bästa yogalärare...utbildningen är ca 1 år och efter det blir man livsyogalärare. Den startar i april nästa år och kommer att vara ca 1 helg/månad. Vill jättegärna gå den, trots att den är i Göteborg. Får se vad som händer...
Önskar dig en underbar dag!



All kärlek!

Spice up your wedding...


Milo 9 veckor



Puss

OJ, nu e jag rödhårig



Kom precis hem från frissan, kände för en förändring!

Nu e det kebab som gäller!

Puss

Söderåsens Nationalpark

Min vännina Emma tipsade mig om ett utflyktsställe som inte ligger så långt härifrån. Det ser otroligt vackert ut och jag vill föra vidare detta tips till dig!

Söderåsens Nationalpark är Norra Europas största sammanhängande och skyddade lövskogsområde. Naturen är omväxlande och bjuder på lummiga lövskogar, mäktiga rasbranter med höga klippor, strömmande vattendrag och vida utsikter. I Söderåsens djupa sprickdalar och ädellövskogar finns en enastående artrikedom. Människor har under lång tid färdats till Söderåsen för att njuta av den vackra naturen. Skånes Grand Canyon ligger i Skäralid.







Söderåsesens nationalpark © skane.com©sydpol.com - Nationalpark

Söderåsens Nationalpark Utsikt från Kopparhatten © Röstånga Turistbyrå

Visst verkar det vackert! Hoppas på en tur dit i sommar!

Fina bilder

Gokväll!
Va precis inne på min mammas blogg www.margitohlsson.blogg.se och läste fina saker som mamma skrivit om oss barn. Hon hade även lagt upp fina bilder som jag snottade (hoppas det va ok mam). Kolla själv:







Duktiga Margit som är en stjärna på planen...alla säger att hon kommer gå långt!!

Milo somnade kl 21 ikväll!
Nu blir det lite poppisar som vanligt och imorgon hoppas jag på en tur till mina söta vän Jenny som även är frisör och ska göra mig fin!

GodnattPuss


Foootboooll

Hej i värmen!
I går packade vi bilen med filtar, dricka, mat och oss själva för att titta på Margit som spelade fotboll i eskilscupen. Vi åkte först till fel idrottsplats så när vi väl kom fram till rätt så var matchen slut. Vi fick iallafall en mysig lunch i solen och kollade lite på de andra matcherna. Vi mötte även mamma och lasse där! 



Margit och hennes lag vann=)



Milo hängde på pappas axel och kollade in fotbollen=)

På kvällen åkte vi till smöris på grillfest och sen slocknade Milo vid 21.30 och sov till 05.30. Duktiga kille!



Mamma o Milo myser!



Jag poserar hemma hos mamma!

Idag for vi iväg till Laröd för att kolla in Margits lag igen, de var duktiga men förlorade tyvärr med 0-1. Nu har vi ätit mat och ska ta oss en tupplur!
Min diet har gett resultat och jag mår bättre i brösten, dvs det gör inte lika ont vid amning...+ att jag gått ner nästan ett kg.

Ha en skön dag kära!

Puss

Britta rockar loss=)



Låtsasfarmor Britta e snart 90 år och en riktig hurtbulle, piggare än alla oss i familjen, se själva när hon rockar loss till hip hop!

En riktigt god natts sömn...duktiga Milo

Godmorgon!
Helt underbart...Milo sov från ca 22 till 08 utan att vakna. Jag o David va helt chockade=) Hoppas han fortsätter så här så blir man snart människa igen vad gäller sömnen.
Igår var vi på kusinträff/grillfest hos Veronika o Thomas! Det var supertrevligt, vi åkte därifrån vid 20 så vi var hemma i tid för att lägga Milo och oss själva. David o jag slocknade direkt och vaknade kl 3 av att tv:n var på och att det lös överallt, somnade dock snart om igen...

Bilder från gårkvällen:



Nu har jag varit ute med Kenzo på en långprommis, solen skiner och det är riktigt varmt. David o Milo sover och jag ska lägga mig o läsa. Idag hoppas jag på att vi ska hälsa på Lava och Bella en sväng och sen blir det kanske grillning med familjen.

Igår var det möhippa för min söta vän Minna, tyvärr kunde jag inte vara med eftersom jag inte ville lämna Milo och sånna festligheter brukar ju inte vara särskilt barnvänliga, jag hoppas iallafall ni hade en underbar dag/kväll tjejer! Nu vankas snart bröllop=)

Puss

RSS 2.0