Nya supersöta flip flops till Milo


Vårfix...

Fixat i trädgården idag...klippte gräset och planterade blommor...så här blev det:



Nu ska jag ut o gå med Kenzo...vi har precis druckit lite rödtjut och ätit en god indonesisk gryta.
Ha en skön kväll, kram

Ps. Pratade precis med storesyrran och hon berättade att lilla Molly nu går=) Grattis sötnosMolly=)

Mom/son



Pilosen i sina nya pumaskor!

Det e inte lätt att vara tvillingmamma...

Respekt till alla tvillingmammor=)




Idag har vi haft en händelserik dag...e så trött så jag skriver mer om det imorrn...Milo har fått nya Italia shorts och ett par fina pumaskor, Godnattkram

Borstat Kenzoz päls...


Filmat från Josse födelsedag....crazy


Milo dansar vidare...



Sötnöten e 9 månader på klippet...

Fatta va busiga kidsen é nu...



Ingen lugn o ro här inte...

Trötta...

Vaknade kl 6 imorse av att Milo ville upp, det var Davids tur att gå upp så han tog Milo o Noah o lät Jos o mej sova...sen väckte han oss vid 8.15 med frulle...så sött av honom:



klockan 9 kom nämligen Vikens loppiskillar o hämtade en massa möbler som vi skänkt...perre!

Vi e supertrötta efter en hel dags flyttning...har haft det roligt trots allt. Mamma o c/o va här o hjälpte till...avslutade dagen med ett par öl och många skratt. Nu så har vi fått det fint här hemma med en del av Jos o Barts möbler...tack söta ni!
Nu ska vi äta ryggbiff o klyftpotatis och såklart HP sås och så ett glas Lindemans röda vin!



Igår hade vi ju oxå en massa flytt och städning som fyllde vår dag, Carran var här o passade pojkarna och vi passade på att njuta av vädret emellanåt, lite fika o lek på uteplatsen hann vi mé:



Hoppas du haft en bra dag!

Kramkram 

Vi flyttar...

En massa grejer över hit från Jos lägenhet...tänk att hon o Nois snart flyttar till USA...can´t believe it´s true. Flera lass till tippen har vi hunnit med oxå + att det står en massa saker här utanför som ska iväg till Viken loppisen.
Njut kvällen min vän, puss

Filmkväll...

Va på filmkväll hos min moster häromdagen...det bjöds på linssoppa med hembakat bröd och en massa filmer från när vi var små...alltså som de filmat genom åren. Det var så kul att se och samtidigt skrämmande, så fort tiden har gått och så mycket som vi varit med om, man upplever nästan ett helt liv på en kväll...dt var iallafall en väldigt trevlig kväll med en massa skratt och lite tårar:



Gooooodbaj

8 tecken på att du är småbarnsförälder...

1) Du är besatt av sömn och får en kick av att höra om människor som inte får sova.

2) En jäkligt tuff låt du hört mycket den senaste tiden är den där om varelsen med defekt svans - ekorr´n satt i graneeeeen yea yea lilla granen ekorren stöööööötte lille svansen!

3) När ni är borta på middag hos vänner som också har barn äter alla vuxna i intervaller och vid minst ett tillfälle under kvällen finner du dig själv sittandes helt ensam vid bordet samspråkandes med en bukett tulpaner.

4) När du vaknar klockan halv åtta en lördagmorgon utbrister du nämen oj vad skönt med sovmorgon! Och du är inte det minsta ironisk.

5) Du talar om dig själv i tredje person - mamma ska bara kissa... ååååå så ska mamma torka sig!


6) Efter klockan sju på kvällen kan du inte längre njuta av den effektiva kommunikation som ett ropande mellan rummen utgör. 

7) Ingen är så värst intresserade av DIG längre, ingen vill veta vad du gör, hur många ord du kan säga, om du kan krypa eller ens var du har köpt din tröja.

8) Innan du har kommit ut ur köket har du inte bara trampat på golv, du har även trampat på intorkad banan, en pöl med välling, en majskrok, två fuktiga rån och en sked med något grönt på.

Hittade listan på spiderchicks´s blogg...so funny o so true<3


Ok här har ni mej...



Har en typ bobfrissa lr va det heter, e superblond igen...hihi, e iallfall sjukt nöjd!


A new me...

Jaha då har man vart hos frissan och skaffat en ny frilla...värsta förändringen. Lägger in bilder ikväll.

POSS

Rösta på Milo...omslagspojke i Vi Föräldrar!

Här!!

Nu ska vi på filmkväll med tjejerna i familj/släkten!

Puss

potatis e gott...

vi skulle göra bakad potatis häromdagen, men killarna snodde potatisarna för oss...



O nu cyklar Jos o nois oxå:



David kom hem med fika igår...gött

Näe nu ska jag iväg till gymmet, sen blir det barnpassning hela dagen då Jos packar ner allt i lådor...hon ska nämligen flytta ner till oss i helgen o den 8 maj flyttar hon o Nois till staterna. Puss kära syster

Fick blommor av älskade David igår...



Visst e han underbar...överraskar mig ofta gör han...<3

Hos Jenny

Igår va jag o Milo hos Jenny och träffade upp alla tjejer som egentligen skulle kollat på när Jenny flög över Östelen (30 års present av oss) eftersom det var kraftig vind samlades vi hos Jenny istället. Jag o Milo tog bussen in, gick helt ok trots branden som försende bussen. Det var kul att träffa alla fina tjejer och det tyckte Milo mé...Sirri tog en massa fina kort på honom:



See ya

Nya böcker

Har köpt 3 nya böcker...



En bok om att uppfylla sina drömmar...



En bok om yogaformen jag praktiserar...



En bok om hur man bäst äter om man har IBS...alltså en magsjukdom (irriterad tarm) som jag har.

Lite läsning att när vi åker på semster...om vi nu kommer iväg, med tanke på flygstoppet...

Kram


Snart...

Ska jag iväg o träna...blir 3,5 km löp och sen armar o bröst som får sig en rejäl omgång. David jobbar o Jos o jag ska åka i omgångar och träna. Har precis badat Kenzo o Noah o Milo sover gott! Kokar ägg (ekologiska...värsta goda skillnaden) och ska göra en smothie innan jag drar. På vägen hem tänkte jag stanna och köpa lite blommor. Idag till lunch blir det stekt kylling med ris och annanassallad med keso...byggarlunch a la träningsakademin. Jos e förtillfället i Gunnarstorp o fixar bilen, hon ringde precis o undrar hur man slår ihäl en timme där...antar att det blir en promenix.

See ya 

Musli o babysång



Här har ni min supergoda musli...mumsilajnen...



Jag o lilla Leo...Manuelas lilla kille, 10 veckor gammal!



Lilla Milo...nyvaken<3



Hann inte med lunch så det fick bli en köttbullsmacka innan sången!



Noah klätterapa hoppade i korgen själv...



O så gjorde vi gipsavgjutningar på gossarnas fötter...



Nu ska vi sova...Gonatt

Nu cyklar vi!



We love it!

Vikken fiinn dag...

Idag säger vi Grattis till farfar Ove=) Hoppas du får en underbar dag!
Killarna sover och jag tänkte göra lite musli. Har precis varit ute med Kenzo och sen fixat en massa inför resa, bokat försäkringar...eu-försäkrings pass (lr va det nu heter), kollat upp med hotellet gällande barnsäng, vattenkokare till välling mm...samt hur man ska göra med vagn, hade ju helst velat ha med vår teutonia, men har hört att de är väldigt oförsiktiga med bagagen så vi vill helst inte få den förstörd.

E sugen på att planera lite blommor idag, får se om det hinns med, ska nämligen på babysång med Manu o Jos o Noah...sen ska vi köpa en ny hjälm till Milo o hinna me o njuta av Davids lediga dag. Bäst att sätta igång nu!

NJUT!

Ps. blir nog ingen träning idag...

1:a april 2009...7:e månaden



Så fina vi var...



o så fina pojkar...Milo 2 veckor o Noah nyfödd



Milo tycker det e jättekul att äta själv nu...



Här bakom gömmer sig 2 busfrön



Imorse ville inte milo sitta still vid frukosten...



Nu ska jag ta o sortera papper...tänkte även plocka undan alla leksaker och frysa in 2 kg köttbullar som jag rullade och stekte innan idag. Förresten så sprang jag 3 km på gymmet + tränade ben...nice

Puss


Nu har vi köpt den här till Milo...



Nån som har provat en sån här till sitt barn?

oj

va det hände mycket igår...Fick bilen såld...yippie! Nu har vi dock bara en bil så det blir lite svårare med logistiken, hehe, när jag börjar jobba ska vi såklart köpa en till! Balanserade däcken på volvon och köpte cykelbarnsits o hjälm till pilosen så nu ska vi ut o cykla. På eftermiddagden var vi o tränade o David passade pojkarna, han e så söt...tog Milo i vagnen o Noah i babybjörnen och gick på promenad...vikken kille han e! När vi kom hem blev det matlagning o storkok till Milo...synd bara att han spottade ut allt, ville bara äta pasta...o leverpastejmacka o välling...Va skönt när kvällen kom och vi kunde vila.

Idag e det ledigt från träningen, e riktigt igång med löpningen nu, så det känns konstigt att vila. Ska dock ta en långprommis med Jos o pojkarna.

Pratade med Moncan igårkväll...telefonen hängde sig hela tiden så vi hörs nog idag igen, snackade om att jag skulle komma o hälsa på snart. Hade varit superskoj!

Näe nu ska jag ut med vovven!

Just de...tänkte börja med protein nu, som extra tillskott nu när jag tränar så mycket!



Kram

igång

Igår var vi på center syd med familjen...hamnade på mc d för att mata pojkarna och lite fika...



Jag köpte inget, men vi kollade på träningskläder och bikini till italienresan. Får bli en annan gång. Vi åkte iallafall vidare till smöris...kolla in bilderna när jos förklarar för Nois var hans pappa är:



O pojkarna passar på att busa hos mormor...



O här:



Idag har jag tränat, sprang 3 km på 19 minuter (när jag började sprang jag 2 km på 18 min) sen körde jag bröst i en timme...cheeses va slut ja va när jag kom hem...då stack david till jobbet så det har varit full rulle hela dagen. Va barnvakt åt Nois då Jos va på gymmet och sen satt vi o snackade ett tag. Imorrn blir det gymmet igen=) Guva skönt det e o va igång...

Fika i Norra Hamnen


white trash morsor...hehe

Så kände Jos o jag oss igår när vi tog en latte i vårsolen...kolla själv:



Sötaste Pilo:



Så såg vi en mega stor spider på väg in i vardagsrummet, vi skrek o hade oss...sen kom vi på att vi absolut inte får göra så...kidsen kommer ju överta vår fobi...hmm mycket att tänka på. Iallafall var det kul att snacka o njuta av de få dagar vi har kvar tillsammans, så mycket skoj vi haft denna tiden och så mycket roligare det har varit att få dela mammaledigheten med Jos. Iallfall så gick vi vidare till parken när kaffet var slut:



Jag stoppade nappen i munnen på Milo eftersom han ville äta sand hela tiden...



Tog inga skor på pojkarna eftersom vi inte tänkte låta dom vara i sanden först...men men det fick gå ändå...



Milo har nu 5 tänder, kan stå länge själv. Ställer sig upp från sittandes position...dvs behöver inte hålla i nåt för att ställa sig upp. Äter lite själv...tycker om när jag sjunger trollvisan när han ska sova...somnar oftast själv och sover hela natten, ca 19-07...älskar att åka vagn och att busa med pappa...pussas med öppen mun=)

Nu ska jag göra en smothie, sen ska jag ta Kenzo o Milo med mig till Norra hamnen o fika med en kompis...sen blir det Smöris och familjemys, jag tänkte passa på att ta en joggingrunda. 

Njut lördagen min vän! 

Italy...

Här e vårt hotell...drömmer mig bort till värmen!

?

Ångkokar lax och broccoli...o undrar om jag ska träna i e.m eller springa vid havet? Tror det blir gymmet, josse ska dra först o sen ja...hoppas du får en skön fredag, poss


Påskas...

Hola, har visst glömt att visa bilder från påskafton. Mamma o Jos bjöd på gemensamt födelsekalas och vi musade goda pajer och sånt (ingen påskmat alltså):



Matkön...gissa vem som e sugen??



Fölsegriiiisen (som david sääär) skånska för födelsedagsbarnet



Världens sötaste Nois



Jättego tårta, mazarinbotten, recept från Leylas kokbok



Bart e ju i Arizona nu, resan hade gått bra men tog lång tid...David saknar sin BFF (best friend 4-ever som han brukar säga)



Trött Enya



Hihi, vi hade iallafall en mycket trevlig dag hos mamsen o c/o sen fortsatte ju kvällen här hos oss, vi spelade spel och partade lite...hade suuuuperkul...skrattade som bara den:



Spelet vi spelade...kl 23.30 var vi så trött, käkade kalkon o ostmackor och sen gick jos o bart hem till sig...så e det o va pancho...haha

Idag har vi tränat, sen köpte vi sushi och sen drog vi vidare till Minna o Jockes nya radhus...vi fikade och snackade en massa. De bor väldigt fint nu, tyvärr så glömde jag ta kort. Men tack för idag Minuski och tack för den goda chokladmoussen!

Puss

Nooo

Bara så du vet...bidde inget av huset...besiktningsdokumenten va kassa...

Nu har precis Jos, Bart & Noah gått. Vi åt tillsammans och hade det trevligt trots ett ledsamt goodbye då Bart flyger imorgonbitti...saad. Han fick ett "vi kommer sakna dig" kort och en svensk flagga...



Världens bästa grannar kommer snart flytta...blää va trist, men antar att det finns en mening med allt. Vi lovade precis varann att vi skulle komma till Arizona o fira jul i år!



Goodbye Bart

Teletubbies...o nya kläder

Magen e stor efter en god middag..kroppen e slut efter ett hårt träningspass. Milo kolla på Teletubbies...det fick han ibland göra när han var mindre...nu så verkar det som om han kommer ihåg vad han såg för han skrattar och sitter som klistrad i sin stol:



Milo har inte varit intresserad av tvn på jättelänge, men efter att vi pratat om det med bella häromdagen så provade vi igen...5 minuter några dagar i veckan kan ju inte vara skadligt?

Efter gymmet var jos o bart o jag o shoppade lite...kolla in pilosens nya klläder:



80-tals jeans jacka...perre till sommaren, lite stor men den får han växa in i...så himla konstigt med storlekarna för flera klädesplagg jag köpte i samma storlek som jacka 86/92 var för små och måste bytas till en större storlek.



Milo kommer va hetast i Italien...



Köpte en massa grejer men det provade vi inte så fler kort kommer.

Häromdagen hade vi ju lava o Bella på besök:



Vet inte vad som hänt med min kamera lr mig...korten blir helt suddiga, måste va mej det e fel på=)

Nu ska vi ut på en prommis o sen kommer jos o bart hit. Sista kvällen innan Bart flyttar till USA...snacka om att vi e ledsna, usch usch.

Puss min vän

sugrör och äta själv

Vår kille överraskade oss:



Dricker smothie och vatten med sugrör o tycker det e megakul=)

Det e lite svårt att äta själv...



Idag blev det en timmes löprunda...lr intervallträning, vilket känns i fötterna o hela kroppen! Jag tog Kenzo med mig imorse och sprang på stranden. Det var så mysigt, nästan som en wallanderfilm. Det var dimma och helt vindstilla, kenzo badade och jagade fåglar...så träffade vi lite andra hundar som kenzo fick busa me.

Nu blir det sängen...e trött! Må så gott o krambanan


Drömhuset...

Jaha...nu så har vi hittat det...drömhuset! Vi kommer kontakta mäklare och bank inom kort. Detta vill VI ha!

Va tycker du?


Milos första påskägg

Igår var vi hos Eva & Uffe...påskmiddag med familjen. De hade gjort det jättefint och tillomé Milo fick ett påskägg fyllt med...majskrokar:



Sen spelades det piano...gissa om Johannes gillade det:



Glad Påsk önskar vi Er!



Pöss


Nu kör vi...

Steg upp kl 6 imorse, Milo sov hela natten utan välling...gav han mat och tog på träningskläderna...1 h snabb promenad blev det, har hittat värsta fina rundan vid havet. Milo slocknade direkt o Kenzo fick springa lös. Nu e jag faktiskt hel mör i kroppen. Tänkte ta en löprunda nu på e.m. oxå men pallar inte, får kanske bli ikväll. Imorrn blir det gymmet med Jos och sen påskfest hos mamsen. Igår firade vi Jos på hennes 26 års dag:



Josse bakar...Du e bäst sis, tack för de goda kladdkakemuffinsen...



Nois ville ju oxå smaka...=//



o så kom Helena o zelma hit på playdate, jag bjöd på hembakt bröd o lins/spenat soppa. Carris o Mam kom ju oxå såklart:



På kvällen va jag O david barnvakt medans Jos o bart va ute o käkade...vi gick till blomsteraffären o köpte en stor bukett vita liljor från alla syskon med respektive. När de kom tillbaka hade de köpt med sig lite öl/cider o stannade hela kvällen...de va en supertrevlig dag...verkligen!

Jo just det...Carran följde med oss till BVC där det var läkarundersökning och mätning av pilosen...
10 månader (precis) vikt: 11,8 kg, läng 79 cm. Allt såg ut som det skulle med vår kärlek!

Nu ska ett par komma o kolla på vår bil...Glad Påsk önskar jag DIG!

Puss


RSS 2.0