I´m back

Hola!
Jag det e hektiskt me bröllop=) men så otroligt roligt! Asså jag fattar inte hur man ska hinna med nåt egentligen...dagarna springer förbi. Idag har vi handlat efter jobbet, fick även hämtat ut medicin mot hostan. Hoppas det hjälper=) Nu e vi helt slut i rutan...tvätt behöver vikas, hunden behöver aktiveras, jag skulle behöva scrappa ett album till Milos dagis...de har ett familjealbum som de tar fram o tittar i ibland men vi är fortfarande inte klara med vårt. Igår var vi iallafall i smöris o hälsade på, så mysigt va det. Pojkarna busade hela tiden med Patrik=)

I helgen var vi i moominvärlden. Vi hade 30 grader varmt o kanonkul. Camilla, Anders o Robin körde 40 mil enkel resa för att va med oss den dagen=)


Bilen vi fick ha en helg, sååå fin!



Milo hade fullt upp i terminalen, buuuuus för hela slanten



Bra kort va?



Åt en god buffé, kunde dock inte sitta i timmar eftersom någon hade myror i brallan o ropade efter bollarna...



Det här kortet e taget typ klockan 9 på morgonen i Åbo, vi hade sån tur med vädret och det blev en riktigt soliga dag med 30 grader varmt!



Moominvärlden låg på en egen ö,



Kön in,



Milo kissade ner Davids tröja så han fick gå utan ett tag...sen köpte han en jättefin moomintröja



Milo skrek av glädje när Stinky o Morran kom  fram på scen



Här sitter vi i moominhuset



Vi med Sniff



Milo o Robin i fängelset där Stinky va efterlyst




Milo somnade utmattad efter ett par timmar...söte, då passade vi på att ta en kall öl!






Bus o glass innan det e dax att fara hem...hej då Moomin o Finland

Annat som har hänt är att Milopilo nu e korthårig, vi fick nog av alla som kallade honom flicka så nu e han en redig pojke, från topp till tå!

Okidoki, nu kallar plikterna. Förresten så fick jag ett kärleksmeddelande på jobbet idag:



ser du hjärtat i mitten?

Kram

Bröllopsdagen

Min tanke är att skriva en bröllopsberättelse från morgon till kväll...o berätta allt lixom samt visa bilder. I väntan på detta kommer jag lägga ut lite gobitar:



Tack alla älskade som var med på vårt underbara bröllop- Bästa dagen i vårt liv (+ när Milos föddes).

Puss

Nu e det typ bara 1 dag kvar...

Provtränade med prällen idag och det gick bra, fast jag var nervös...det ska jag erkänna! Detta kommer bli så kul, Kram till er

Tävlig

Nu tävlar jag igen...gör det du med, här!

Ring+halsband

Yes, Idag hämtade jag ringen och då fick jag ett jättefint halsband som plåster på såren, sån tur ja har va=)
Annars börjar det sakta men säkert bli bättre med mig, men nu e David sjuk. Ska ge honom en massa vitlök ikväll...Nu e det bara 2 dagar kvar tills vi är herr och fru. Bröllopsresan är även inbokad...heheh den första iallafall. Moominland med siljakryssning samt resa till Stockhol i vårt vrålåk nya volvo v70. Kul att ha det att se fram emot efter bröllopet. Sen ska vi ju spendera bröllopsnatten i lyxsviten med havsutsikt på hemligt hotell=)
Kram på er kära följeslagare

Det närmar sig med stormsteg

Jag är så otroligt glad för alla fina människor omkring oss. En stor bukett rosor till er:

Jaha....fortfarande förkyld

Fast ngt bättre. Käkar en massa hälsokost piller och Ben & Jerrys glass o hoppas jag snart blir frisk! Har dock gått ner 1 kg så ny sitter kanske klänningen bättre.
Har fått några bridezillaryck o lämnat tebaka klänningen för en ny check up...allt va bra o de sa att jag inte var den första o inte den sista som har nerverna utanpå veckan innan bröllopet. Jag fick för mig att den var för lång o stor öer bysten...allt var dock som det skulle. Sen så har David fått åka in med ringarna för jag hittade något ludd under en diamant som de nu ska ta bort. De lovade oss ringarna senast fredag...jaja vem har sagt att det ska va lugnt innan bröllopet. Folk hjälper oss med allt möjligt o jag är säker på att lördagen kommer bli underbar, så länge vi har nära och kära omkring oss. Tänk er, alla vi älskar kommer vara samlade på samma ställe=)
Puss på er

This will be ours...for a weekend


Sjukt nervös

Är vad jag är...vet inte vilket ben jag ska stå på...försöker ta en sak i taget och ta det lugnt eftersom jag fortfarande e sjuk...som tur är har vi så många hjälpsamma människor omkring oss. Älskar er alla,
Vill bara visa en fin bild på björnbär, vi har en massa fina buskar runt vår gård...ska plocka nån dag tänkte jag.
Godnattkram

Kärlek

Senaste Volvo V70 kommer att vara vår under en weekende, thanx to en tävling vi deltog i nyligen. Man skulle gissa antalet godisfiskar i en burk, tror David svarade 374 och så ringde de idag o sa att vi vunnit=)
Alltså så glad är jag, ni skulle bara veta. Allt jag vill kan jag få, och det gäller dig också! Läser uppföljaren till boken the secret som heter kraften och den har verkligen fått mig att inse vilken kraft vi besitter. Jag lovar dig, varje dag, ca 100 ggr säger jag, vilken tur jag (vi) har...nu har David också börjat säga det, o mamma och folk omkring oss och jag lovar dig, vi har tur hela tiden.
Kram o en massa kärlek till dig

Fick den här av min kära...

Har velat ha denna i flera år men aldrig sagt ngt till David, han har tydligen snappat upp mina tankar och valt ut denna bland alla 100 tals parfyrmer som finns på hyllan.

en dag och en vecka

Hostar och snorar o e sjuk, så jobbigt. Dessutom är jag nervös och stressad över bröllopet och att allt ska klaffa. Men men det gör det säkert!
Fatta imorgon kommer min älskade lillasyster och hennes barn till Sverige, kan inte fatta det alltså...så glad är jag, och om en vecka kommer min älskade storasyster hit från England och ska vara med på bröllopet. Kan inte bli bättre, jo alla glada vänner och släkringar som reser lång och kort för att komma hit. Jag (vi) är så lyckliga över detta ska ni veta. Stor kram och en massa kärlek till er!

Bröllopspysslar

Just nu har jag två utslagna hjältar i sängen...fläkten står på högsta volym och jag bröllopspysslar i min ensamhet, skönt. Häromdagen var Carran här o då blev vi klara med alla 68 placeringskort, yeah! Idag har vi gjort klart bordsplaceringen och strukit några grejer på 2 do listan. Skönt, nu ska jag ta o äta lite Ben & Jerrys glass och sätta mig på sofflocket, för imorgon ska jag upp tidigt och jobba! Milos kläderna ligger vikta på hans fåtölj och mina kläder ska jag stryka snart. Kenzo har blivit ompysslad och vi ska även hinna med en avkopplande kvällsprommis i solskenet=)
Må så gott och ha en fab vecka!
Fin blomma som påminner mig om Hawaii...står på köksbordet!
Hmmm, vem ska sitta med vem??? enligt tradition får endast nyförlovade sitta brevid varandra...
Krambanan

GooodieGooodie

Blev goa kantarellmackor häromdagen! Mums!

Här ska vi fotas

Snart e det ju dags för den stora dagen och nu har vi valt plats där fotograferingen ska ske. Ett krav är fint väder, hör du det solen...
Jag äääääälskar latte=)
David leker modell!
Fint va!
Idag ska vi på loppis och imorgon....då är det dags att återgå till arbetet...vojne vojne vojne....

Ajajaj

Va precis ute på en lång löprunda och aj va ont jag fick i bäckenet...inte riktigt läkt kände jag...

Jag har sån tur

Igår var jag o Milo på loppis...innan vi gick in affirmerade jag ett par svarta lackskor till Milo som han ska ha på bröllopet. Ska tillägga att jag även skrivit det på en lapp hemma...vi gick runt o spande och träffade även världens bästa mamma och moster:
Det här är vad jag hittade:
Fin grön skål 5 kr
Tidningsställ som ska målas antikvitt, 20 kr
Söt somrig tavla, ramen ska målas vit o hänga i köket...och slutligen sprang jag på:
Tada...svarta lackskor till Milo, 10 kr! Köpte nya skosnören och sulor samt putsade upp dom lite bara...
Jag har sån TUR!

Här vill vi bo

Förra  veckan var vi på den underbara ön Ven. Alltså innan vi åkte dit kände jag bara att vi kommer att flytta dit. Jag har varit där flera gånger innan men aldrig med David. Så här såg det ut:
Båtresan tog 40 min och Milo var inte stilla mer än några sekunder...
Jag passade på att sola lite=)
På Ven hyrde vi såklart cyklar o tog oss runt ön, sååå mysigt vi hade det och såån tur med vädret. Hörde hur det åskade i Sverige och såg regnet i Danmark men på oss lyste solen...vi har sån TUR!
"Här vill ja bo"
Uppförsbackarna var lite jobbiga tyckte David som hade all packning o Milo på sin cykel...(bara för hans cykel hade cykelkorg o han ville köra Milo).
I farten tog jag denna coola bild=)
Sen stannade vi till på en mysigt fika och åt lite innan färden gick hemåt...
De hade loppis i ladan oxå...
David hittade en ny polare=)
De hade ingen meny utan sa att de ändrar sig från dag till dag...charmigt va!
Milo vill inte va med på kort...blundar eller vänder bort huvudet...
Våfflorna var gudomliga...det ser ut som om jag bara åt ost, men under osten och den goda rabarbermarmeladen låg världens godaste danska rågbröd...mums!
Väl hemma avsmakade vi bröllopsbubblet och bjöd syrrorna på grillat! Vilken trevlig dag vi hade!

RSS 2.0