Tips

Ibland har man lite tid över till annat...det hade jag idag. Blev shopping till mig o Milo o sen ett besök hos min livscoach=) o Nu kollar jag på den här: Gör det du mé, du kommer inte ångra dej.

Vet inte varför men jag har känt med lite blue på sistonde, undrar vad det beror på...e det höstens intågande kanske?



Min nya vinterjacka, vågade på en färg den här säsongen, annars blir det mest brunt o svart när jag shoppar. Rost e förresten min nya favvofärg!

NightNight

Egentid

I helgen fick jag lite egentid och åt en smarrig luch och läste en bok:




Boken passar mig bra nu och här kommer ett kort utdrag:

När dina barn står vid din grav och pratar om vilken underbar förälder du var - visst vor det fint om du slapp ljuga?
Visst det dröjer många år, en hel evighet, tills även du ska lämna detta jordeliv. Självklart. Men om, Om! Om det händer imorgon? En knöl på halsen, en sladd med bilen - om? Vad säger dina närmaste då? när det står runt kistan? Det är aldrig för tidigt att börja leva det liv du egentligen vill ha levt.

Fråga dig vem och vad du vill ha varit för dina barn eller för dina närmaste. Svaret på den frågan ger dig en tydlig fingervisning om vart du vill i ditt liv. Och därmed också anledning att ifrågasätta om det är dit du är på väg.

____________________________________________________________________________________________

Stora tankar som gör att man börjar tänka på livet, eller hur? Gör jag det jag vill göra? Har jag mer att ge. Om jag kunde så skulle jag vara hemma mer med Milo, jag skulle träna typ 4 ggr i veckan, jag skulle skriva böcker och måla tavlor, jag skulle ha en fin trädgård där jag sådde massa blommor som jag kunde binda fina buketter o ställa in, jag skulle bjuda hem släkt och vänner ofta på middagar, Jag skulle gå på loppisar ofta och fynda anikviteter som jag o David fixade till och sålde dyrare, skulle vilja pluggar mer, kanske till jurist eller läkare eller journalist. Ja listan kan göras lång, när ska jag våga ta tag i det jag vill göra?

Rymdkram till dig<3

Loppis

Idag ska jag ta hand om mig själv, nu ska jag läsa lite måbra böcker, sen yoga och mediterar och sen kommer mammi o då ska vi på loppis=)
Ha en bra dag i det underbara soliga höstvädret=)
Kram

Tavla


Huset

Var jättegulligt o charmigt. 5 rum o kök, huset var från 50-talet men nyrenoverat, något konstiga vinklar på vissa rum o stora feta spindlar utanför, annars var det bra. David fastnade för det och magkänslan sa ok=)
Nu ska vi förhandla månadspriset o så får vi se vad ägaren säger. Tomten va perfa för milo o Kenzo att busa på. Det bästa är ju läget, morgonrocken på o så raka vägen ner i plurret på sommaren. Tydligen hade Wilmer X bott i grannhuset, en liten sommarstuga som såldes för 4 miljoner nu i somras, som hittat jue=)

 

Godnatt önskar världens sötaste Pilo!

Lilla Snigel...

Förra helgen var vi hos mommo och då tog Carran med Milo på snigeljakt...Milo är väldigt förtjust i spindlar, sniglar och maskar nu...



Ett litet bo måste ju snigeln ha...




Vi har bestämt oss för att leva ett mer hälsosamt liv och röra på oss mer, vill ju att Milo ska lära sig att detta är normalt, inte att sitta inne o glo på tv varje dag. Så ett par kvällar i veckan hittar vi på aktiviteter som att spela fotboll, gå i skogen eller plockar stenar på stranden...eller bada=)




Häromdagen promenerade vi typ 1 1/2 timme i skogen, gissa om vi sov gott sen!




Slingan vi gick ligger i Lerbergsskogen, där alla mina släktingar bodde då vi gifte oss, superfin och nästa gång ska vi ta på löparkläderna och springa...tar ca 5 min att köra dit, perfa!

Spricker av nyfikenhet...vi ska nämligen snart bege oss ner till havet, där har vi hittat en fint hus som vi eventuellt är intresserade av. Det ärinte havsutsikt men ligger 2 gator från stranden, ca 2 mins gångväg...kan det bli bättre. Rapporterar läget senare=)

Kram på dej!

Bröllop

Hej mina glada läsare!
Nu har jag en massa fina foton att visa er. De ligger på fejjan men för er som inte har det kommer några godbitar här:







Kärlek<3

Bakluckeloppis....

Skulle vi vart på idag, men regnet satte stopp för det, tar det den 1/10 istället då det är inomhus i Höganäs. Har samlat ihop kassar av "skräp" som ska återvinnas. Nån som vill följa me? 100 kr per bord kostar det och förhoppningsvis får man en slant för besväret, min kompis drog nästan in 3000:-

Nu ska vi på en fika hos Ida o Robin och sen vill min man bjuda ut mig på en date...nice va=)



Bild lånad av mammas blogg, www.margitohlsson.blogg.se!

Kramkram

Ps. Vi blev sjuuukt nöjda med bröllopsbilderna


Snart, mycket snart

Så skönt att det e helg=) Har haft en bra arbetsvecka, det e mycket att göra men kul ändå. Vi har en vägg där det växer murgröna på jobbet som nu på hösten brukar blir alldeles underbart vacker av alla röda och gula och oranga löv, ska ta kort o visa nån dag=)
Häromdagen gjorde vi hjärtplättar i vårt järn som vi fått i bröllopspresent från mina arbetskollegor, gulligt va?

  

Lagade även en smarrig grönsakssoppa:



Tycker det e godare att mixa soppan så den blir slät lixom...
Imorse va Milo på dagis tidigt då jag hade möte klockan 8 och David skulle till skolan, men kolla in så söt han va:



Han va så gullig i morse, vanligtvis brukar han ropa med hes röst, mamma mamma när han vaknar på morgonen...men idag hörde jag bara nåt konstigt ljud från hans rum, klockan vara bara 6 så jag gick upp för att kolla, då satt han o lekte med sin bilbana som David o han byggt dagen innan, Hej mamma! sa han och lekte vidare.

På eftermiddagen hann vi med en tur till farmor o faffa och då fick Milo köra cykelbrumbrum:



Mer pappa, mer ropade han=)

Milo hade med 2 paket hem från dagis idag, kolla vad vi fick...det här va min:



Hur gulligt som helst...

Annars blev det ett glas champagne och lite solsken till kvällsmat...hihi, Eva o Uffe bjöd på mat innan så vi slapp det här hemma, det tackar vi för!



Imorgon, kära vänner, kommer bröllopsfotografen hit och levererar våra bröllopsfoton...så snart kommer hela bröllopsberättelsen och en massa fina bilder!

Stor godnattkram till er alla!

Godnattkram



Godnatt önskar ja er och va rädda om varandra!

Nu har vinsten kommit



Vann ju en bröllopsservis från Ittala, så fin vill jag lova!

HolaBandola

Hinner egentligen inte blogga...men det e lunch...snart ska jag iväg en sväng till vårdcentralen för att kolla mina lungor, troligtvis har jag fått astma...tar medicin nu som hjälper vilket e skönt. Annars går det bra för David i skolan, imorgon ska han ha grupparbete och nästa vecka drar de igång med fysiken. Mina studier går bra, dock är det ganska lugnt, e van att studera i högre tempo, ligger typ 3 kapitel före redan...hehe David säger att jag påminner om Monica i vänner, vilket e lite sant faktiskt. Nu blir det lite ägg o bacon för min del.

Kramkramjättebanan



Funderar på att klippa mig så här, va tror du?

Pluggisar

Imorrn börjar ett nytt liv kan man säga. David har kommit in på ett ingenjörs program och kommer numera titulera sig student på riktigt! Så stolt o glad är jag. Dagarna kommer bli långa och kvällarna kommer vara fyllda med en massa plugg, både från min o David sida. Jag ska också börja plugga imorrn, kvällsstudier i både det ena och det andra, bara för att det är så kul att aktivera hjärnan lite, nördigt va=)

Nu blir det Idol, popcorn och kanske lite glass om Romina delar med sig=))

Önskar en underbar vecka fylld med massa kärlek till var och en av er därute!



Undrar ibland vad Milo ska bli när han blir stor, psykologiproffesor kanske? Tror dock han själv kommer vilja bli nåt som har med motorer och teknik att göra!

Så här söt e Milo när han e på banken=)


Yo yo yo



Önskar en härlig lördagskväll=)

Mamma med barn

Så stolt jag är över min fina familj=)

Saknad

Hej!
Det va länge sen nu...Idag åker Jos hem...sorligt. Kommer sakna henne o kidsen så mycket, önskar de bodde grannar med oss igen=)

Fick en fin bild från bröllopet av Minna:



Förresten så är våra bilder klara hos fotografen, ska få dom på söndag...så kul, hoppas dom blev bra!

Kraam

RSS 2.0