Tradig

Idag har jag en dålig dag...har dock pluggat o fått en del gjort, men jag har så fruktansvärt ont att jag inte fattar hur jag ska palla med detta...hmmm. Svårt att gå och värk både här och där. Helgens spa är välbehövligt om man säger så. Humöret åker berg o dalbana och jag är nog mest ledsen för att jag inte orkar lika mycket med Milo som innan. Nu är det iallafall bara några veckor kvar till bebben kommer och vi längtar verkligen. Igår började jag på gravidyoga och det är så underbart att bara få rå om sig själv och bebben i ett par timmar. Tänk att jag har ett hjärta under mitt hjärta. Jag är ansvarig för att tänka positivt och äta rätt och ge mitt barn rätta förutsättningar för en fin start här hos oss!

Bilderna


Nya bilder

Idag tänkte vi lämna in Davids telly på service, men när vi var där så funkade den helt plötsligt o nu e den koko igen. Iallafall så förde vi över en massa bilder från Davids telly din datorn...

Ringblomma

I början av sommaren sådde jag ringblomma här i trädgården, nu har den tittat fram och blommorna är så vackra. Tänkte göra egen salva som är bra mot småsår, solbränna, acne, åderbrock mm. Äpplena är snart färdiga och då så jag prova på att göra egen äppelmust, smarrigt tycker jag.
Ha en underbar dag!
Kram

Vår nya bil

Ser ut så här och vi är jättenöjda och glada för den!



Idag blir det plugg, jobbar just nu med målsättning... och sen luch med en kollega!

Kram


Overall

Nu är vinterns overall inköpt, det blev KappAhls och superfin, tack Jenny för tipset!




Susiiii

Härodagen tog vi en syskonkväll och möttes hemma hos Ida, vi bestämde oss för att käka ute och det blev sushi, smarrigt tyckte jag o Carran, Margit va ny på området men gillade det verkligen...Ida tyckte sådär...sen blev vi bjudna på bullar hemma hos Ida o Robin. De har precis flyttat och fått en superfin lägenhet nere i stan!





Pontus posar i Idas nya brillor=)



Byeee my friend


Sirri & Neo

Häromdagen var vi i Malmö och hälsade på Sirina o Neo, med var även Lina, Hugo, Harley och Jenny & Tekla. Vi hade tur med vädret och fick en massa gott av Sirina. Pojkarna busade som tokar=)




Jenny o sötetekla!




Tjejligan med våra kidz



Så här hittade vi Milo, meckandes med biostolen...han bankade och skruvade...hoppas den fortfarande funkar...

Tack snälla för en härlig dag!

Man tager vad man haver


Bomullsbröllop

Godmorgon kära du!
Igår firade jag och David 1-årig bröllopsdag. Det är ju egentligen imorgon den 20 augusti men eftersom David jobbar så valde vi att fira det igår istället. Eva och Uffe drog ju lotten att ordna firandet av vår första bröllopsdag och så här såg det ut:



Uffe agerade kock och Eva var nanny så vi fick vara barnlediga.




Fick en fin present av Eva & Uffe, hemlagad plommonmarmelad.







Maten var underbar och vi tackar ödmjukast för allt ert engagemang i att fira vår bröllopsdag!




Jag fick en hushållsassisten/bakmaskin av David eftersom jag bakar så mycket=) Någonting jag velat ha länge. David fick en bröllopsalbum av mig som jag scrappat=) Han ska även få välja ut en radiostyrd bil som han trånat efter i ett år...

Efter middagen åkte vi på en tur till Norra hamnen, tog en fika och sen avslutade vi kvällen med en bio...magic Mike!

Tack min älskade man för det här året och för en underbar kväll!




Det blir alltid bättre

Vet du vad...när vi skulle hämta toyotan så visade det sig att de funnit ett stort fel pga av att jag hörde ett svagt skrapljud...fel på växellådan så den ville vi såklart inte ha. Slutade med att vi fick en nyare modell, Mazda 6. David svävar på moln och bilen e superfin, väldigt lyxig=) Jag är glad att vi har en stor fin bil ni igen. Tack för det universum!

Carran har köpt vår gamla och hon är nöjd och glad. Idag hälsade jag på Ida en sväng och hämtade ut ett gratis gravidpaket med tidningar, nappar, tvålar och smått o gott. Fick även 2 stora påsar med gravidkläder av en snäll Malin! Hur mycket som helst och väldigt fina kläder. Hon har fött 2 tvillingpar på 2 år så hon kände sig nog ganska nöjd med graviditer och barn nu=)

En härlig dag helt enkelt.
Imorgon ska Milo o jag åka ner till Sirina i Malmö med Jenny, Tekla, Lina, Hugo och Harley! Ska verkligen bli så kul!
 

Godnattkram

Kvällsdopp


Kvällarna är otroligt vackra och solnedgångarna känns magiska...Viken är så fantastiskt ställe att bo på...
Här passar de modiga på att ta ett kvällsdopp:




En ny liten restaurang...







Ha en fin dag!

Kram

Milo kan själv




Milo får köra själv, i ettans växel (utan att den klipper) och när David går brevid. Han tycker såklart det är jättekul. Häromdagen fann jag honom sittadens på en sten och såg så filosofisk ut...




Idag ska vi hämta vår bil, ska bli nice...




Det här är vår bil!

Kram

YogaMilo

Milo har ju yogat sen han låg i magen...han kan solhälsningen och många av yogasångerna, han e så söt när han sitter o mediterar...ofta vill han busa extra mycket med mig o Carran då!


Bebismagen vecka 27 (26+0)




Underbara lilla baby E som väntar i magen!


Namnfest för lilla Tekla

I lördags var vi på namnfest och hade det supernajs. Festen var verkligen lyckad. God mat i trevligt sällskap, Jenny o c/o har verkligen fått det fint i huset. Kom bara några droppar regn annars kunde vi vara ute hela tiden.




Barnen ville bada, Milo gillade verkligen den stora poolen. Badade med puffar utan oss...Tror den va ca 1,50 djup så det va modigt av Pilosen.




Jenny hälsar alla välkomna!




Bebisen vecka 26 (25+1)




Milo skriver i Teklas bok






tack för en superfin fest!


Nästa projekt

Vårt nästa projekt blir att göra klart sovrummet. Vi behöver en vit matta och den här sängramen, sen känner jag mig nöjd:



Idag skiner solen och det är riktigt varmt. Hade jacka på när jag var ute med kenzo men det blev för varmt. Tänkte lägga mig o läsa (plugga) och sen vila lite. Fick stora chocken när jag ställde mig på vågen...har inte vägt mig på flera veckor och nu ser jag att en daimstrut om dagen sätter sina spår. Det måste bli ett stopp på detta. Har dock inte gått upp lika mycket som med Milo menman vet aldrig var det slutar.

Ha en fin dag!

Kram

En sån här blev det=)


Mer babyprodukter

Dessa produkter använde jag till Milo och på mig själv under graviditeten, superbra!




Eventuellt ska vi köpa en leandervagga att ha här nere, babyn kan ju inte ligga själv däruppe på dagarna...



Visst e den fin<3

Lovade Milo att han o lillebror ska få samma mössor i vinter, jag älskar geggamojja så det blir nog en sån här:

Topline Grön/vit

Så kul det är att titta på babyprylar igen. Blev ett didriksson regnställ till Milo

Slaskeman Set Galonställ

och nu är det ju snart dax för en vinteroverall, det tar ju snabbt slut när de kommer i affärerna. Lite svårt med storlekarna tycker jag, ska ju passa hela säsongen. 110 är lite stort men då räcker den nog till våren.

Kram på er


Passat

Sitter o dricker kaffe med altandörren öppen, regnet öser ner och sommaren känns förbi. Milo började dagis igår, det gick sisådär o lämna, han va ledsen men det gick över efter 1 minut sa fröknarna. Jag ringde o kollade. Passade på att köpa ett nytt regnställ till honom också.

Så där ja...nu är det kväller och jag hann inte avsluta förra inlägget. Idag har Veronika, Mimmi o Tobias passat Milo. De va på busfabriken och MC Donalds, sen kom Johannes och killarna hade superkul. Jag o David passade på att kolla på bilar och nu har vi äntligen hittat vår bil. Det blir en passat, superfin. Står mellan en himmelsblå och en silver. Imorgon ska vi bestämma vilket. Om allt går vägen tar Carran över vår Citroeng oxå!

Annars sitter jag o pillar med en bröllopspresent till David, vi firar ju 1-år den 20-augusti. Eva o Uffe drog lotten att fixa middag till oss så det ser vi fram emot. Vi ska även åka på SPA och riktigt njuta av lyxen nere i Ystad Saltsjöbad. Både jag o David behöver massage, god mat och bara vara=)

När jag hittar sladden ska jag lägga in bilder från helgens fest.

Förresten så va vi på babyand innan och jag hittade en massa jag vill köpa till E.... (lite hemligt namn än så länge)

 





VINDFLEECEOVERALL

Fast en blå POP overall



O lite annat=)) hehe, Kram

Har du Popcornhjärna?

Jaha, då verkar det som om de flesta av oss lider av popcornhjärna, hemskt...men sant...läs detta:

Den senaste nutidssjukdomen har fått ett namn; popcornhjärna. Att ständigt kolla av mail, facebook och plingande sms leder till att hjärnan blir beroende av stimulansen och inte klarar av att logga ut. Kicken som vi får av att upptäcka ett roligt mail liknar den som vi får av alkohol, menar forskare. Hur vet man om man är drabbad? Tja, testa att inte kolla av mail och sms när du åker buss eller har annan dötid...inte så lätt som det låter.

Källa: Må Bra


Närbilder





Vill gärna ha en fin kamera som mamma har, sån stor skillnad på bilderna. Kul också när bebisen kommer!

Längtar

Är hos mammi och umgår lite...har precis ätit en god söndagsmiddag och nu ska vi bara chilla lite. Imorgon börjar vardagslivet igen då Milo börjar på dagis, stora avdelningen och jag lägger in en högre växel med skolan.







Jag har haft värk och varit väldigt trött de senaste dagarna. Om bebisen kommer som Milo så är det bara 10 veckor kvar...vi längtar efter vår lille son!

Kram

Får man säga FA?

Hejhej bloggen (kul)!!

Sitter o hostar i soffan och hoppas jag snart blir av med min allergi...har en hemsk rethosta som gör att jag tappar andan när jag pratar typ...tar kortisonspray sen en vecka.

Annars är David o Milo o klipper gräset, Carrna o Mallis har bjudit på brunch och jag pluggat lite o fixat här hemma. Vi ska snart åka till mamma som börjar jobba imorgon igen, o Milo börjar på dagis, stora avdelningen för stora killar=))

Han är så klok och utmanar mig med 1000 frågor om dagen, som nu till exempel...han vet att han inte får säga fan, så då frågade han mig: mamma får man säga FA? Hmmm vad svarar man på det??

Igår var vi på Teklas namngivning och det var riktigt roligt. Festen var så fint ordnad och kärleken låg i luften. Tror det var ca 100 pers hemma hos familjen Jenny & Peter! Lägger in bilder ikväll eller imorgon, 

Stor kram till er!

 

Milos första fisketur

Milo va på äventyr med farmor o farfar för ett tag sen...David vill följa med på Milos första fisketur och så här såg det ut:





Fick mest små abborar som vi såklart slängde tillbaka i sjön...



Kusinerna hade en mysig dag tillsammans! Eva o Uffe hade fixat fika och hade med stolar så vi kunde softa medan grabbarna fiskade! Tack för ert engagemang=)

Kram

Bär från trädgården

Ännu en daimglass idag och jag är rädd hur det ska gå hos tandläkaren imorgon...
Idag har vi haft besök av Davids pappa o systrar, vi fikade o hade trevligt. Det var ganska mulet men väldigt varmt.
Vi håller på att försöka bestämma oss för vilken bil vi ska köpa...kanske ska ut o spana i helgen. Då ska vi även på namnfest för lilla Tekla, kul!

Här är lite bilder från bär vi plockat i trädgården...




Lovely

yoga

Oj, vaknade 9.30 idag, va skönt. Milo behöve sova ut...o ja med. Det är varmt ute men molnigt. Får se om Milo vill gå till stranden. I eftermiddag får vi fikabesök, mysigt.

Nu ska jag slappe lite med min Milo o sen blir det yoga.

Ha en fin dag!

Kram

Damp o beroende

Hola vänner!
Ikväll fick jag damp på Milo...han vägrade sova, var jättetrött men spelade Allan o rusade upp o ner i huset. Han skrattade och retade oss till tusen. Men till slut slockande han, 22.30 och jag kunde få lite egentid. Jag o Carran skulle egentligen göra yoga men klockan blev för mycket. Tog istället min nya favvoglass som blivit ett beroende, päron daimglass och ska snart kolla på The Kardashians. Vi har tänt en massa ljus och rökelse och har det mysigt.






Annar har dagen varit bra, Eva & Uffe var här o hjälpte oss i trädgården, så uppskattat. Carran o Milo bakade kanelbullar och David klippte gräset. Jag har tvättat och strukit gardiner och röjt lite i trädgården. Imorgon blir det inga måsten, ska börja dagen med yoga och sen blir det nog en tur till stranden med Milo.

Kram

RSS 2.0