Överge aldrig ditt hjärtas önskningar

Om du gör det så säger du Nej till livet...Ge inte upp det som innerst inne får dig att vilja leva, även om det tycks omöjligt till att börja med, och underskatta aldrig den oerhörda kraft som kommer innifrån när du gör något du verkligen tror på. Det är den som kan hjälpa dig att göra det omöjliga möjligt.
 
 
 
Det är knappast vetskapen om att bära ut soporna och betala räkningar som får oss att skutta ur sängen med ett leende på morgonen...Det är våra mål som gör det. Målen måste vara utmanande och lovande, vi får ju inte tappa intresset. Tänj på gränserna, våga sätta mål som får hjärtat att sjunga och pulsen att öka. Kom ihåg en sak, det handlar om dig och vad du vill...inte vad resten av världen tycker och tänker.
 
En annan sak som är tänkvärd är: Om du viftar bort problemen och bara försöker se det positiva, växer inte det positiva - men problemen".
 
Texten är delvis hämtat ur bolekn "konsten att leda dig själv"...väldigt läsvärd.
 
Kram på er

Kommentarer
Postat av: jossan

Jag suger upp allt du sager som en svamp. Som vanligt trarffar du mig mitt i prick med dina kloka ord Jenny. Tack for att du inspirerar mig. Alltid! Love you sis och kom ihag att du rockar min varld

2012-09-21 @ 00:31:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com