Vikentomater

Igår såg jag och Mr D en film som heter Food INC, vi var ute efter att se filmen Fresh som Jos rekommenderat men vi hittade inte den någonstans. Iallafullafall så handlade den här om samma sak:



Både jag och David blev väldigt påverkade så vi diskuterade hur vi kunde ändra våra matvanor. Vi kollade upp en massa lokala bönder runt om vårt område och stack sedan iväg och handlade. Supertrevligt var det att gå o plocka Vikentomater i växthuset o finfina gurkor odlade här i Viken. Imorgon ska vi köpa kött hos bonden. Snart börjar även farmers market på Vikentomater då lokala producenter samlas varje lördag och har en saluhall med alla fina närproducerade råvaror. Vissa saker kanske kostar mer men i längden slipper vi förhoppningsvis bli sjuka av dåligt kött eller suppergiftiga grönsaker. Vi äter mer vegetariskt och de gånger vi äter kött köper vi det bästa.


Kram och tänk på att du kan också göra en förändring, 3 gånger om dagen...när du äter=)

Ps. Tomaterna var gudomliga och smakade som riktiga tomater ska...

Kommentarer
Postat av: jossan

Ohh vad glad hela jag blir av att hora detta och eller hur blir man taggad att andra pa saker och ting. Snart kommer ni, da kan ni se fresh hemma hos oss, har den har. Manga krambananisar

2012-04-24 @ 23:27:58
URL: http://tarzansmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com