Nu e det fredagsmys...veckan har gått

Hola!
Vi e lite trötta efter dagens bravader...har haft det mysigt ikväll med smörgåstårta och en massa godis o chips, kollade idol oxå. Milo somnade kl 20 som vanligt. Vi har bra sovrutiner nu...somnar kl 2000 och sover till ca 07, ammar och myser i sängen med oss ett tag. Sen äter vi frulle och Milo ligger lite i gymet till ca 8.30 då han vill sova igen. 1-2 timmar och sen e han nästan vaken hela dagen. Några små powernaps vid prommisar lr så annars e han vaken. E jätterolig och skrattar o vill gosa med oss!

Idag åkte jag o josse med pojkarna till stan och mötte upp mamma o carris. Vi åkte till tomatens hus. Va verkligen såå trevligt. God ekologisk mat serverades, vi satt ute i solen  och njöt av sensommarvärmen:



Milo ser världen nu...



Den goda maten...



Vi hade verkligen jättemysigt...tack mamma för att du tog med oss! o tack systrar för ni e så underbara! Vi köpte med oss ekologiska tomater...de var så goda. Jag köpte t.o.m svarta körsbärstomater...hmm de röda smakar bättre faktiskt. Innan vi for vidare var vi tvungna att byta på pojkarna och eftersom de saknade skötbord improviserade vi lite:



Gissa var de ligger???



Baksätet på bilen...hihi va söta de e...(kartongen ovanför dom satt ordentligt fast)

Mamma åkte in o jobbade och vi andra drog vidare till Klippan, skulle byta duken vi köpte och sen blev det familia. Hämtade lite produkter som jag använder till Milo:


Tycker deras ekologiska barnprodukter e kanonbra.

Nu ska jag läsa nya MAMA (tack sirri) och sen e det sängen som gäller!

Ha en fin helg kära du!

Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com