Crazy weather

Gomorron kära du!
Imorse vaknade jag av att det haglade så att billarmen gick på här i kvarteret...värsta ovädret o nu e det sol o blå himmel! Igårkväll hyrde vi film, KNOWING med Nicolas Cage:



Den va verkligen superbra, läskig men bra=)

Våra middagsrutiner har smittat av sig till frukostrutiner o nu sitter vi alla 3 o äter tillsammans, lr Milo leker o vi äter. Förvånansvärt va det e mysigt, man pratar om dagen o livet o sånt. Känns som man får ut mer av dagen faktiskt. Det låter kanske löjligt med vi brukade alltid äta framför tvn innan...

Just nu sitter jag i kö till telia, de har skickat dubbla fakturor på bredbandet sen i feb...vad är det dom inte förstår!

David e o tränar för 4e gången den här veckan o Milo sover. Vi ska börja med lite gröt och ångkokt mat till honom. Ska bli spännande. Förresten fick vi fina doppresenter från Moncan med familj, på posten häromdagen:



Den fina gästboken var menad till att gästerna på dopet skulle skriva ett meddelande till Milo, men eftersom posten segade hann detta ej komma fram i tid...så vi får ta med det när vi besöker alla nära o kära istället.



Milo tränar...

By the way...tack sirri för att du tänker på oss!

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com