What a wonderful world

Aloha kära!
Så var det kväller igen...har en nyammad Milo brevid mig och en piggelin i handen. David e på väg ut med Kenzo...
Idag har varit en fullspäckad dag, iallfall för våran lilla familj...
Sov sisådär inatt eftersom jag visste att Josse va inlagd...vaknade 4 o såg ett mms från familjen Mendonca, Noah var äntligen född, och en fin bild på mamma och son! Jag grät en skvätt och väckte David som blev såå glad!
Mamma ringde ett par gånger på morgonen och vi pratade om Noahs födelse, allt hade gått bra fast han var en stor kille. Duktiga Josse klarade sig på lustgas och andningen, hon berättade också om hur urmodern kom fram i henne! Vi tackar båda för den visdom yogan har lärt oss!
Iallafall så gick klockan och vi hann till BVC kl.10.30 Lilla Milo har nu gått upp till 4003 kg och är 55 cm lång. Han äter så duktigt så vi förstod att han hade gått upp en del!
Efter det åkte vi hem och åt lunch och fikade lite, David cyklade med Kenzo och sen for vi iväg till BB. är mötte vi mamma, Carris och Jolene! Josse och Bart var inne med Noah och ammade. Något senare kommer de nyblivna föräldrarna och deras lilla ängel ut i hisshallen där vi satt och väntade!



Och så stora lilla Noah:



Stolt moster:



Och så möts kusinerna för första gången...fast de känner säkert igen varandra!



Milo blev lte trött så han tog en power nap...



2 stolta pappor till världens sötaste pojkar!



Barts mamma Jolene hann som tur var med att träffa Noah, hon skulle egentligen åkt hem i går men bokade om resan, tur! Grattis farmor!



Söta Mamma gav oss en present! En underbart fin filt i Caffe Latte färgat ullgarn, tog mamma en månad att sticka detta mästerverk!! Hihi, tack snäll från oss, kommer bli så fin i vagnen!



(Mamma stickar säkert på beställning om nån är intresserad...ett minne för livet)

Sat Nam

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com