Mamma baby yoga

Jag har ju praktiserat yoga ett bra tag nu och har äntligen hittat yogaformen för mig, kundaliniyoga. Som du säkert vet hjälpte yogan mig otroligt mycket under graviditeten och förlossningen. Till hösten ska jag fortsätta med mamma baby yoga: UNDERBART! Så här skriver anna på yogiana.se om yogan:

Mamma!!

Så har då ditt barn äntligen kommit! Grattis! De första veckorna är en period då ni helst bara ska få vara tillsammans, lära känna varandra och ta det lugnt.

Mamma Baby-yoga passar alla nyblivna mammor med bebisar som ännu inte rör sig så mycket. Du kan börja göra yoga ca 40 dagar efter förlossningen.

På Mamma baby yogan jobbar vi mycket med musklerna i mage, bäckenbotten och övriga kroppen. Många upplever att de får tillbaka sin energi trots många vakna nätter som det kan bli i början! 

Din bebis ligger på en yogamadrass bredvid dig under passet och är med i övningarna när han eller hon är vaken! De flesta bebisar sover väldigt gott och länge efter yogan! Du får gärna komma en liten stund i förväg och amma ditt barn lugn och ro.

Några av fördelarna med Mamma Baby Yoga:

[   Ett härligt sätt för Dig att komma i form där din bebis kan vara med.

[  Yogan hjälper mamman att framförallt stärka bäckenbotten, bygga upp muskulaturen i kroppen samt ge en skön och välbehövd avslappning.

[    Vi blandar fysiska övningar med avslappning så att ni hinner njuta av stunden och närheten tillsammans.

[   Kräver inga förkunskaper.

Du behöver ha mjuka kläder, en filt till bebisen och en vattenflaska. Någon liten leksak eller ett gosedjur kan också vara bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com