Fredagsmys

Sitter på altanen och tar det lugnt med brorsan...Milo och David sover. Magen har krånglat lite inatt för Milo + att han fått lite prickar på magen. Har ätit en del jordgubbar på sistonde så det kan kanske vara det...
Igår var jag och Milo uppe hos Josse o Bart på lite fika på lunchen...mamma och Carran och Patrik kom oxå. Det var så varmt men mysigt hade vi:





Milo myser i Noahs rocker...



Morbror följde med oss hem för ännu en fika...fick besök av farmor och farfar Uffe! De hade med sig jättesöta kläder till Milo...tack så mycket!
Sen på kvällen kom Micke hit och då passade vi alla på att ha lite fredagsmys...vi grillade på jos och barts balkong och sen softade vi hos dom. Småkillarna var lite trötta och när det var läggdags turades de om att skrika så vi var till slut tvungna att gå hem så de skulle få lugn och ro. Då gick det ganska snabbt för Milo och somna. Jag var aptrött så vid 12 somnade jag oxå...Micke och David kollade på Big Stan och käkade chips...



Bart fixar köttet!









Idag är det strålande solsken och vi ska till mamma på besök...bjuder på en bild ifrån gårdagens bad...Ha en bra dag önskar vi=))



Puss

Kommentarer
Postat av: bella

Naw så söt han är...skönt att vara nyduschad!! han ser ut att njuta hehe

2009-07-04 @ 22:11:27
URL: http://bellabuss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com